______________________________________________________________________________________
ROK 2012
______________________________________________________________________________________
Oddzielam temat grubą krechą, mimo iż w ten rok w tym wątku był na plus jednak w rzeczywistości wyglądało to gorzej, niekonsekwentna gra i nieumiejętne dobieranie stawek zrujnowały mnie finansowo.
Od teraz spróbuje się trzymać założeń i dążyć do wyznaczonego celu. Kapitał miał być większy no, ale przez te święta obchodzone na bogato trochę się zmieniło ???? zaczynam ze skromnym stanem konta 50zł, cel niezwykle ambitny bo chcę do lipca zrobić z tego 3 tys zł. Prawie każdy powie, że się nie da no ale jakiś cel trzeba sobie wyznaczyć ;-) Biorąc pod uwagę to, że mam 26 tygodni na to wychodzi iż w każdym tygodniu będę musiał doprowadzić przyrost kapitału o ~17%. Grał będę single i duble z różnych dyscyplin. Stawki x/10 gdzie jednostką będzie 2% kapitału i będę wartość j zmieniał co 50zł. Czasami na weekend może się pojawić taśma, ilość typów będzie zależała od oferty na dany dzień. To chyba na tyle, życzcie mi powodzenia ????
Start - 50zł
Cel na pierwszy tydzień - 59zł
Pierwszy typ dziś wieczorem