>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Dane osobowe

K 2

kirk

Użytkownik
Witam.
Mam pytanie. Otóż mam 18 lat, ale nie posiadam konta bankowego. Uczę się, nie jest mi potrzebne. I tu pytanie. Czy 3 konta - Bet365, MB i bankowe muszę być zarejestrowane na tę samą osobę?? Rejestrując się na siebie u buka i mb mogę przelewać pieniądze na konto kogoś innego? W tej konfiguracji nie będzie problemu ze strony buka, a mb?

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Czy 3 konta - Bet365, MB i bankowe muszę być zarejestrowane na tę samą osobę??
Tak
Rejestrując się na siebie u buka i mb mogę przelewać pieniądze na konto kogoś innego?
Nie
W tej konfiguracji nie będzie problemu ze strony buka, a mb?
Wpłaty możesz dokonać z konta osoby trzeciej przez Przelewy24 : Konto bankowe osoby trzeciej -&gt; P24 -&gt; MB -&gt; Bet365
Ale co do wypłaty :
W tej konfiguracji możesz jedynie przelać kasę BUK -&gt; Twoje MB ( prowizja ) -&gt; MB osoby trzeciej ( kolejna prowizja ) -&gt; konto bankowe osoby trzeciej -&gt; Wypłata w bankomacie
Oczywiście dopóki MB nie poprosi Cie o weryfikację przez wpłatę z własnego konta bankowego.

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 2

kirk

Użytkownik
Dzięki dzięki. A co gdy powiedzmy właściciel wszystkich trzech kont (jedna osoba) zmieni konto w banku? Można to normalnie pozmieniać w tym mb, czy już będą problemy?

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Oczywiscie , że mozna , tzn mozesz miec nawet 2 konta bankowe przypisane do mb i sobie je oba zweryfikowac. Tylko dane osobowe na tych kontach ( weryfikacja polega na przelewie do mb na małą kwotę ) muszą się zgadzać z tymi podanymi w MB.
Ogólnie nie polecam MB , lepiej sobie wpłacać na buki bezpośrednio przez P24 a wyplacac bezposrednio na konto ( akurat jako jeden z niewielu bet365 tej opcji nie obsluguje , tu z kolei wpłacam i wypłacam za pomocą karty ).

K 2

kirk

Użytkownik
Trochę zraża mnie te miliony weryfikacji. Z tego co wyczytałem to nie dość że muszę nie wiadomo ile czekać na list, to jeszcze robić przelew. Do tego w każdej chwili mogą kazać mi pokazywać jakieś wyciągi z konta itp. Tak to wygląda? Bo zamierzam poprosić o pomoc rodzica, tzn na niego wszystko, a ja będę grał (nie chcę w tym momencie zakładać swojego konta w banku), a to może go odstraszyć jeszcze bardziej niż mnie.
Skoro mówisz, że jest opcja wypłaty bezpośrednio na konto (ale nie w bet365), to mógłbym polecić mi jakiegoś innego buka w którym da radę to zrobić? Chodzi mi o możliwie jak największe skrócenie drogi konto bankowe - bukmacher. Ale z drugiej strony bet365 kusi mnie tym 200 na start ;)
A, i jak to jest z tymi limitami przy wypłacie buk -konto bankowe. Bo też mi sie obiło o oczy że stawka minimalna jest bardzo wysoka

Do góry Bottom