>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Daj szansę tym, co nie są faworytami

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Coraz bardziej przekonuję się, by grać takie zdarzenia, które są:
  • dwudrogowe
  • uwzględniają trafienie nawet trzech możliwych wyników z zakresu 1X2

Najczęściej buduję AKO z 2 do 4 zdarzeń, bo kursy są zwykle małe, najczęściej z zakresu 1,15-1,50 ale czasami znajduje się perełka którą zagrałbym jako singiel. AKO ma zwykle wartość minimalną 2,00.

Zatem bazuję na handicapach azjatyckich, a niekiedy DNB, zdecydowanie staram się unikać konkretnych wyników 1, X, 2. Stosuję coraz częściej rozwiązanie na gole over1,5 oraz under4,5-5,5, ponieważ over/under2,5 też zbyt często mnie rozczarowało. Takie &quot;bezpieczniackie&quot; podejście mnie przekonuje, ponieważ w sporcie jest zbyt wiele niespodzianek, ale też nie na tyle wiele, by wiedzieć, kiedy można ryzykować zagrać czystą niespodziankę! Dlatego w swoich typach daję szansę zwycięstwa obydwu ekipom.

Nie są to typy wybierane na przypał, raczej z małą analizą, ale niejednokrotnie przekonałem się że typy na chybił-trafił też mnie urządzały. Czasami to wybór na tzw. &quot;czuja&quot;, czasami przeciw świetnej serii ligowego średniaka, czasami zgodnie z obecną dobrą/złą formą zespołu, a w przypadku bramek też ze złamaniem pewnych serii, albo gdy seria została efektownie przerwana - na jej kontynuację, czasami uwzględniając historię meczów obu ekip.

Za mną 90 testowanych kuponów, z czego 51 jest trafne i dają yield 18%✅ przy graniu stałą stawką, natomiast skuteczność typów (blisko 300) jest na poziomie 82%, więc rozkładając każde zdarzenie na singla byłaby szansa również na bardzo skromny zysk, ale to nie warte by liczyć.

LINK do testów​
Mam nadzieję, że możecie się przekonać to tych skromnych kursów, przekonać do zespołów &quot;słabszych&quot; i podpowiedzieć, jakimi meczami zbudować AKO.

adik104 69

adik104

Użytkownik
również ostatnio pograłem trochę ako 2+ z over 1.5, dodając under 1.5 w 1. połowie. Sugerowałem się statystykami, czasem po prostu wybierałem mecze, które mi się podobały. Buk naziemny, ale stawiając kilka kuponów dało radę przemnożyć stawkę początkową. Ostatnio nie miałem zbytnio czasu, żeby testować dalej, choć myślę, że sposób wiele obiecujący. Aby nie być gołosłownym, http://sts.pl/oferta/ekupon/sprawdz?kupon=%20Numer%20kuponu
- 2273385609930122
- 2274457849930122
- 2276425959930122
patrząc na Twoje kupony zauważyłem, że czasami miałeś serie 2-4 trafionych z rzędu. Naszła mnie pewna myśl... Może po jednym wygranym kuponie zwiększyć stawkę początkową x2? Wtedy przy kolejnej ewentualnej wygranej zysk byłby potencjalnie wyższy. Po drugim wygranym kuponie wrócić do stawki początkowej. Po przegranej znowu st. pocz. Co myślisz, aby podciągnąć stawkę, liczyąc na serie 2 ✅ kuponów?

Otrzymane punkty reputacji: +2
incubus7 115

incubus7

Użytkownik
patrząc na Twoje kupony zauważyłem, że czasami miałeś serie 2-4 trafionych z rzędu. Naszła mnie pewna myśl... Może po jednym wygranym kuponie zwiększyć stawkę początkową x2? Wtedy przy kolejnej ewentualnej wygranej zysk byłby potencjalnie wyższy. Po drugim wygranym kuponie wrócić do stawki początkowej. Po przegranej znowu st. pocz. Co myślisz, aby podciągnąć stawkę, liczyąc na serie 2 ✅ kuponów?
barwo adik, za zgrabne kupony, nawet combosy 5 zdarzeniowe!
Słuszna uwaga, niektórzy nawet posuną sie dalej sugerujac regularną progresję, ale Twój pomysł jest bezpieczniejszy. Aczkowliek osobiście myślałem nad graniem np. stale 10% budżetu, co daje po zwycięstwie większe środki na grę, a po przegranej, nadal gramy &quot;pokaźną&quot; stawką.

acetate 474

acetate

Użytkownik
Generalnie uwazam, ze czesto warto grac na dog&#39;ow z dodatnim handicapem, kursy zazwyczaj fajne i takie zaklady dosc czesto wchodza. dolozyc progresje i jest cacy

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Weekend nie wyszedł najlepiej.
Głównie poległem na reprezentacjach... Przesadziłem, po prostu ekipy w odmienionych składach i formie spotykają się raz na jakiś czas więc sposób doboru meczów był błędny... Natomiast już środowe mecze okażą się lepsze, bo coś wiadomo na temat umiejętności ekip. Dobrze mi poszło na latynoskich meczach. Znowu jednak jak się człowiek troche pochwalił to sporo wtopy było...

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Kiepska seria na stronie, głównie wtopy spowodowane meczami reprezentacji... ale wraca liga i upatruję pewnych szans w takim doborze singli lub AKO, gdzie z portalu http://pl.fcstats.com/serie,premier-league-liga-angielska,1,1.php wygrzebię drużyny z serią bez zwycięstwa, aby przełamały swoją słabą formę, z drużynach ze względnie dobra serią...
-----------------------------MAX-------Do zagrania--------do AKO-----
QPR - Everton --------------1 3,20------1X 1,68 -----1(AH +1,5) 1,22
Everton 4 mecze bez porażki w lidze z serią 4 over, QPR od 7 meczów bez wygranej w tym ostatnio 3 porażki, również overy, więc może być niski wynik
Sheff Wed - Leeds----------1 2,30------1 DNB 1,61--------brak------
Gospodarze czekają od ośmiu meczów na wygraną, przyjazdni radzą sobie nieźle, od 4 meczów bez porażki
Derby - Blackburn----------2 3,20-------X2 1,60-----2(AH +1,5) 1,20
Derby nie ma mocnej serii dobrze zdobywanych punktów, ale Blackurn wyraźnie zawiódł w 4 ostatnich meczach, ostatnie 2 potyczki między tymi ekipami wygrali przyjezdni...
Bradford - Cheltenham-----1 2,30-------1 DNB 1,61---------brak----
Bradford szuka kompletu punktów od czterech meczów, zaś goście są od 6 meczów w lidze niepokonani.
Heist - White Star--------1 2,80-------1X 1,55-------1(AH +1,5) 1,18
Słaby kurs jak na przepaść w lidze, ale w poprzednim sezonie zespoły z miejsc 6 i 7. Heist od 7 mecżów bez wygranej, zaś Białe Gwiazdy aż 9 meczów bez porażki w lidze.
Slavia Moryz - BATE----1X 3,20---1(AH +1,5) 1,88--1(AH +2,5) 1,35
Nie powinno się tego brać pod uwagę, bo mecz z zespołem wybitnie czołowym w lidze, ale liczę na mobilizację gospodarzy po 5 meczach bez wygranej i dodatkowo porażce w pucharze, zaś BATE pobawiony kilku reprezentantów, przegrywa w pucharze, ale musi byc gotowy do potyczki z Valencią w środku tygodnia, a w tabeli ligowej bezpieczna przewaga.
Botafogo - Vasco-----over3,5 3,70-----over2,5 2,07----over1,5 1,35
Tu mamy kilka słabych serii, sporo meczów underowych, meczów bez wygranej, a to zespoły wielkiej tradycji, więc musi być ofensywnie, a w ich meczach bramek nie brakuje.
Kopenhaga - Brondby--X2 3,00---2(AH +1,5) 1,67--2(AH +2,5) 1,25
Zderzenie dwóch potężnych serii, gospodarze od 12 meczów bez klęski, zaś bez kompletu punków od 9-ciu rywale zza miedzy, przełamac złą serie w takim meczu to byłby wspaniały comeback by uciec przed spadkiem, typ o podobnym ryzyku co mecz z Białorusi, fawory niby murowany!
Ajaccio - Bastia-----under1,5 3,25---under2,5 1,80---under3,5 1,30
Aż 8 kolejnych meczów over dla Bastii w lidze, zas na Korsyce te zespoły osiągały w ostatnich 7 meczach aż 5-krotnie under1,5!
Orleans - Paris-----2DNB 3,50-------X2 2,05--------2(AH +1,5) 1,30
Orleans nie imponuje formą, ale sytuacja w lidze jest przyzwoita, gorzej z formą przyjazdnych, koniecznie muszą szukac punktów by znów marzyć o utrzymaniu w lidze, seria bez wygranej sięgnęła 5 meczów.
PAOK - AEK-----------2 7,50---------X2 2,45---------2(AH +2) 1,18
Kibice AEKu w ciezkim szkou po falstarcie. Czas na pierwszą wygraną?
Olimpiakos - Xanhi-----X2 3,80----2(AH +1,5) 2,05---2(AH +3) 1,17
Pireus z kompletem zwycięstw od poczatku sezonu, Xanti 3 kolejne porażki. Gospodarze przed LM, u siebie nie odpuszczą, ale rywal niewygodny.
Espanyol - Vallecano--over3,5 2,80--over2,5 1,72----over1,5 1,23
Espanyol szuka wygranej, Valleceno zas potrafi strzelać na trudnych terenach, ostatnio też wygrana z Deportivo! Seria 3 meczów under Espanyolu słaba, ale powinno wejść.
Huesca - Barcelona B--over3,5 3,25--over2,5 1,90----over1,5 1,25
Gospodarze bez zwycięstw i słabo ze strzelaniem bramek, czas to przełamać, zaś rezerwy Barcelony na pewno zadowolone z wysokiego zwycięstwa, chcą to kontynuować...
Oss - Fortuna--------1 3,60---------1X 1,88--------1 (AH +1,5) 1,33
Oss z serią 3 meczów przegranych i 4 bez wygranej, zaś Fortuna 4 mecze bez porażki.
Norymberga - Augsburg--1 2,10---------brak-----------1X 1,27----
Gospodarze od 4 meczów nie potrafią zrobić punktu, zaś 4 punkty w dwoch ostatnich meczach przyjezdnych to niezły wyczyn, poprzednie mecze tych ekip na tym obiekcie wygrywała Norymberga.
Wolfsburg - Freiburg--over3,5 3,00---over2,5 1,80---over1,5 1,25--
Tak żenujacy start wilków w lidze to fatalne wieści na końcowy sukces jakim miały być rozgrywaki LE, Freiburg złapał formę strzelecką, będzie grad bramek, zwłaszcza że bramki w meczach tych ekip to norma!
Bochum - Hertha------1 3,40---------1X 1,73-------1(AH +1,5) 1,24
Bochum nie może znaleźć właściwego rytmu, piłkarze ze stolicy bez porażki od 7 meczów, pewność siebie może ich zawieść?
Zagłębie - Lech-----over2,5 2,30-----over2 1,73-----over1,5 1,43--
Lech po efektownym zwycięstwie bedzie poszukiwał kolejnych bramek, zaś Zagłębie musi wznieśc się na wyżyny i szukać 3 punktów, a u siebie są groźni dla każdego.
ŁKS - Sandecja------over3 2,50----over2,5 1,90-----over1,5 1,28---
Mecz w którym nikt nie bedzie się oszczędzał, ŁKS pragnie zwycięstwa, Sandecja chce wrócić tam gdzie jej miejsce, więc okazja w Łodzi wielka, poprzednio na tym obiekcie było 1:3 i 3:1.
Smederevo - Spartak ZW--1 2,60---DNB 1 1,83-----over1,5 1,36----
Chyba dość tego dobrego dla przyjezdnych, MSeredevo poszuka pierwszych punktów w tym sezonie.
Gorica - Alumnij-----over2,5 2,10-----over2 1,58----over1,5 1,35---
Gorica musi zacząć wygrywać, Alumnij zmotywowane ofensywniepo wysokiej wygranej nad Rudarem.
Besiktas - Trabzonspor--1 2,30------1DNB 1,61---------1X1,37-----
3 kolejne porażki Besiktasu to dotkliwa seria jak dla tekiej ekpiy, przerwa na reprezentacje na pewno dobrze im zrobiła, pokonanie przyjezdnych, którzy nie przegrali od 4 meczów właśnie nastąpi.
Orduspor - Elazigspor---2 7,00-------X2 2,75---------2 (AH +2) 1,24
Tu należy spodziewać się, że jest okazja na zgarnięcie dobrego kursu. Elizagspor ma serię 7 meczów bez wygranej, dość pewnie gospodarze, którzy nie przegrali od tylu samo meczów mogą mieć spętane nogi...
Crotone - Novara-----over3,5 3,55---over2,5 2,10---over1,5 1,35--
Novara ostatnio bardzo efektowne zwyciestwo, a Crotone nadal problemy w ofensywie, ponadto seria bez wygranej zaczyna być uciążliwa!
Modena - Grosetto------2 4,75-----X2 2,05------2(AH +1,35) 1,35---
Lub zagrać odpowiednio jak powyżej po podobnych stawkach. Mieniej liczyłbym bardziej na niespodziankę Grosetto, przełamać 3 kolejne porażki 5 meczów bez wygranej na zbyt pewnym siebie zespole Modeny moze okazać się zaskakującym rozstrzygnięciem.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Slavia Moryz - BATE----1X 3,20---1(AH +1,5) 1,88--1(AH +2,5) 1,35
Nie powinno się tego brać pod uwagę, bo mecz z zespołem wybitnie czołowym w lidze, ale liczę na mobilizację gospodarzy po 5 meczach bez wygranej i dodatkowo porażce w pucharze, zaś BATE pobawiony kilku reprezentantów, przegrywa w pucharze, ale musi byc gotowy do potyczki z Valencią w środku tygodnia, a w tabeli ligowej bezpieczna przewaga. 1:2
Botafogo - Vasco-----over3,5 3,70-----over2,5 2,07----over1,5 1,35

Tu mamy kilka słabych serii, sporo meczów underowych, meczów bez wygranej, a to zespoły wielkiej tradycji, więc musi być ofensywnie, a w ich meczach bramek nie brakuje. 3:2
Cudownie... ale pewnie szczęście analizy się tu zakończy ????

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Na dziś odnalazłem jeszcze:
Dundee - Inverness----1 3,40----1X 1,73-------1(AH +1,5) 1,24----
Beniaminek jest najsłabszym zespołem w lidze, fatalna seria faworyzuje przyjezdnych, ale Invernes to żadna potęga Szkocji, więc jakieś punkty powinny wpaść do koszyka gospodarzy. podobnie można zaryzkować granie na bramki, kolejno over3,5 3,10---over2,5 1,85---over1,5 1,26 bo między tymi zespołami bramki to raczej norma.
Bukovina - Stal-------1 2,70------1X 1,53--------1(AH +1,5) 1,15---
Goście są liderem zaplecza ukraińskiej ekstraklasy, 3 zwycięstwa z rzędu. Bukovina poprzedni sezon kończyła wyżej od Stali i u siebie z nimi wygrywa. Dobra okazja na przełamanie , bo 6 meczów bez kompletu punków musi boleć.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
najzabawniejsze jest to, że chciałem zaproponować mecz:
Melbourne - Adelaide
na gospodarzy, ale uznałem, że dwie kolejki to za mało by analizować (było 2:1)
oraz
Gohar - Foolod
też na gospodarzy, i do przerwy jest 1:0, ale tu uznałem, że lepiej Iranu nie tykać... Przecież jednak, analiza jest uniwersalna... Choc może jeszcze przegrają...

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Gohar wytrzymał ciśnienie i nie przegrał (1:1), ale mniejsza z tym meczem, nie podałem go w czas... Bukovina wygrała swój mecz, można odznaczyć kolejny sukces...
Chciałoby się rzec, bierzcie typy po niezłych kursach ????

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Sheff Wed - Leeds----------1 2,30------1 DNB 1,61--------brak------
Gospodarze czekają od ośmiu meczów na wygraną, przyjazdni radzą sobie nieźle, od 4 meczów bez porażki 1:1
Orleans - Paris-----2DNB 3,50-------X2 2,05--------2(AH +1,5) 1,30

Orleans nie imponuje formą, ale sytuacja w lidze jest przyzwoita, gorzej z formą przyjazdnych, koniecznie muszą szukac punktów by znów marzyć o utrzymaniu w lidze, seria bez wygranej sięgnęła 5 meczów. 1:2
Oss - Fortuna--------1 3,60---------1X 1,88--------1 (AH +1,5) 1,33

Oss z serią 3 meczów przegranych i 4 bez wygranej, zaś Fortuna 4 mecze bez porażki. 0:3
Zagłębie - Lech-----over2,5 2,30-----over2 1,73-----over1,5 1,43
--
Lech po efektownym zwycięstwie bedzie poszukiwał kolejnych bramek, zaś Zagłębie musi wznieśc się na wyżyny i szukać 3 punktów, a u siebie są groźni dla każdego. 0:1
Crotone - Novara-----over3,5 3,55---over2,5 2,10---over1,5 1,35--
Novara ostatnio bardzo efektowne zwyciestwo, a Crotone nadal problemy w ofensywie, ponadto seria bez wygranej zaczyna być uciążliwa! 2:1
Dundee - Inverness----1 3,40----1X 1,73-------1(AH +1,5) 1,24----
Beniaminek jest najsłabszym zespołem w lidze, fatalna seria faworyzuje przyjezdnych, ale Invernes to żadna potęga Szkocji, więc jakieś punkty powinny wpaść do koszyka gospodarzy. podobnie można zaryzkować granie na bramki, kolejno over3,5 3,10---over2,5 1,85---over1,5 1,26 bo między tymi zespołami bramki to raczej norma. 1:4
Bukovina - Stal-------1 2,70------1X 1,53--------1(AH +1,5) 1,15---

Goście są liderem zaplecza ukraińskiej ekstraklasy, 3 zwycięstwa z rzędu. Bukovina poprzedni sezon kończyła wyżej od Stali i u siebie z nimi wygrywa. Dobra okazja na przełamanie , bo 6 meczów bez kompletu punków musi boleć. 3:0
Nie jest źle, ale szału po dzisiejszym dniu nie ma...

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Dodaję na dziś:
Ironi RH - Hapoel BS-------2 4,00------X2 1,90------2(AH +1,5) 1,30--
Kolejno to zespoły z różnych biegunów w poprzednim sezonie, więc początek sezonu Bnei Shanikin nalezy uznać za bardzo słaby, po dobrej serii meczów gospodarzy, dziś może zdarzyć się przełamaniem dla obu zespołów.

K 0

kacperek126

Użytkownik
Jeśli satysfakcjonowałyby Cie zyski około 1 000pln/miesiąc to mogę dać taką receptę... Wcale nie jest trudna - myślę, że po około 2, 3 tygodniach nauki mógłbyś tyle
&quot;wyciągać&quot;... No chyba, że już tyle wygrywasz tymi &#39;cudownymi metodami&#39;, to sorry - nie było tematu.

V 256

vernix

Użytkownik
Jeśli satysfakcjonowałyby Cie zyski około 1 000pln/miesiąc to mogę dać taką receptę... Wcale nie jest trudna - myślę, że po około 2, 3 tygodniach nauki mógłbyś tyle
&quot;wyciągać&quot;... No chyba, że już tyle wygrywasz tymi &#39;cudownymi metodami&#39;, to sorry - nie było tematu.
1000 PLN/miesiąc to przy jakim wkładzie? Śmiało podawaj ten swój &quot;cudowny&quot; sposób na taki zysk! Ja jestem w stanie poświęcić te 2-3 tygodnie &quot;nauki&quot; dla takiego zysku.

K 0

kacperek126

Użytkownik
vernix
Budżet w granicach 150-200 euro wystarczy... Ten cudowny sposób to trading na betfair - masz jakieś rozeznanie w tym temacie? Jeśli nie to polecam najpierw wpłacić 10 euro w celu nauki. Na początek przez kilka dni zapoznaj się z ogólnym interfejsem oraz zasadami. Betfair to nie zwykły, a bukmacher giełda zakładów sportowych - wzajemnych. Następnie można przejść do nauki samej strategii - proponuję przerwy w piłce nożnej. Poniżej przykład, który gdzieś miałem zapisany na dysku.
Przykład:Real Madryt-Granada (2.09.2012r.)
Do przerwy było 1:0 dla Królewskich - wybrałem rynek under/over 3.5 gola. Jak wiadomo liga hiszpańska, oraz sama drużyna - Real Madryt - należy do bramkostrzelnych, więc na początku przerwy kupowałem back (zakład, że wygra) over 3.5 gola po kursie 3.30 za 50euro i zaraz po przyjęciu tego zakładu wystawiłem lay (zakład, że nie wygra) tick niżej - po 3.25, po chwili przyjęło. Następnie widząc, że zanosi się na dalsze spadki kursu, ponowiłem czynność, z tym że teraz kupiłem za 100euro back over 3.5 gola po kursie 3.25 i oddałem wszystko lay&#39;em po kursie 3.15 - równomiernie rozkładając zysk (patrz: screen). Czyli niezależnie od wyniku byłem w ty meczu +2.43euro.
Wydaje się, że niewiele, tak? Ryzykować 150euro, żeby wygrać 2.43euro. Tylko zdaj sobie sprawę, iż cała operacja odbyła się praktycznie bez ryzyka - wszystko podczas przerwy w meczu i ten zysk (2.43e) został wypracowany dzięki moim umiejętnościom a to czy w tym meczu ostatecznie padło więcej lub mniej niż 3 bramki nie miało znaczenia na wysokość mojej wygranej. Dlatego pytanie o &quot;wkład&quot; w Twoim poście jest nie do końca dobre. To nie bukmacherka - tu nie stawiasz kuponu i nie modlisz się żeby Ronaldo strzelił;)
Najważniejsza zasada: NIE WCHODŹ IN-PLAY.
Co to znaczy? Jeśli przerwa dobiega końca to natychmiast zamykaj pozycję - nawet jeśli kurs poszedł nie po twojej myśli, to przyjmuj stratę.
Co Ci mogę więcej pisać... Jeśli masz questions to pytaj. Dla zmobilizowania dodam, że sierpień zakończyłem na +170e, wrzesień +279e i teraz październik powinien być koło +300e.(gram same przerwy w piłce) I wcale nie trzeba dużo czasu - w weekendy praktycznie przełączasz się z jednej przerwy na drugą.
PS
Handluj na na rynkach, gdzie płynność wynosi minimum 100 000. W moim przykładzie było ponad 1 000 000. Unikaj tzw. lig ogórkowych, typu czeska, słowacka, polska, białoruska itp.
EDIT: te 2, 3 tygodnie to podałem tak subiektywnie. Tyle mi trzeba było czasu na naukę, żeby regularnie robić większość dodatnich transakcji. Ile Tobie będzie potrzebne, to już kwestia indywidualna - może kilka dni a może dwa m-ce.
Zdrowia.

cock 756

cock

Użytkownik
Najważniejsza zasada: NIE WCHODŹ IN-PLAY.
Gram tylko IN PLAY więc nie rozumiem zasady...
Chyba, że grasz za wszystko co masz... To sorry, ale nie ucz tego innych. ;) fakt, przez ostatnie 2-3 tygodnie nie było awarii na BF...
&quot;Subiektywne 2-3 tygodnie&quot;... To dwa czy trzy, skoro subiektywne? Betfair istnieje trochę dłużej i myślę, że wszystkiego nie widziałeś. Betfair ma jeszcze wiele tajemnic, ale czuję że największe zaległości masz w racjonalnym, bezpiecznym stawkowaniu. W odniesieniu do tych &quot;subiektywnych 2-3 tygodni&quot; ta nauka zajmie pewnie kilka lat.
Starczy wygooglać: betfair handel w przerwie. A słowo daję to nie jest Graal. No może do czasu, do najmniej spodziewanego momentu.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Derby - Blackburn----------2 3,20-------X2 1,60-----2(AH +1,5) 1,20
Derby nie ma mocnej serii dobrze zdobywanych punktów, ale Blackurn wyraźnie zawiódł w 4 ostatnich meczach, ostatnie 2 potyczki między tymi ekipami wygrali przyjezdni... 1:1
Bradford - Cheltenham-----1 2,30-------1 DNB 1,61---------brak----

Bradford szuka kompletu punktów od czterech meczów, zaś goście są od 6 meczów w lidze niepokonani.3:1
PAOK - AEK-----------2 7,50---------X2 2,45---------2(AH +2) 1,18
Kibice AEKu w ciezkim szkou po falstarcie. Czas na pierwszą wygraną? 1:0
Olimpiakos - Xanhi-----X2 3,80----2(AH +1,5) 2,05---2(AH +3) 1,17
Pireus z kompletem zwycięstw od poczatku sezonu, Xanti 3 kolejne porażki. Gospodarze przed LM, u siebie nie odpuszczą, ale rywal niewygodny. 4:0
Wolfsburg - Freiburg--over3,5 3,00---over2,5 1,80---over1,5 1,25--
Tak żenujacy start wilków w lidze to fatalne wieści na końcowy sukces jakim miały być rozgrywaki LE, Freiburg złapał formę strzelecką, będzie grad bramek, zwłaszcza że bramki w meczach tych ekip to norma! 0:2
Smederevo - Spartak ZW--1 2,60---DNB 1 1,83-----over1,5 1,36----
Chyba dość tego dobrego dla przyjezdnych, MSeredevo poszuka pierwszych punktów w tym sezonie.0:2
Gorica - Alumnij-----over2,5 2,10-----over2 1,58----over1,5 1,35---
Gorica musi zacząć wygrywać, Alumnij zmotywowane ofensywniepo wysokiej wygranej nad Rudarem.4:1
Modena - Grosetto------2 4,75-----X2 2,05------2(AH +1,35) 1,35---
Lub zagrać odpowiednio jak powyżej po podobnych stawkach. Mieniej liczyłbym bardziej na niespodziankę Grosetto, przełamać 3 kolejne porażki 5 meczów bez wygranej na zbyt pewnym siebie zespole Modeny moze okazać się zaskakującym rozstrzygnięciem.0:0
Ironi RH - Hapoel BS------2 4,00-----X2 1,90------2(AH +1,5) 1,30--
Kolejno to zespoły z różnych biegunów w poprzednim sezonie, więc początek sezonu Bnei Shanikin nalezy uznać za bardzo słaby, po dobrej serii meczów gospodarzy, dziś może zdarzyć się przełamaniem dla obu zespołów. 1:3
Na szczęscie zdecydowałem się generalnie zagrać na to co zaświeciło się na zielono, czyli coś co ostatecznie uznałem za silne &quot;przełamania&quot;, a najbardziej jestem zadowolony z ostatniego tu typu, bo odczucia co do niego miałem największe! Niemniej jednak całość jeszcze nie wygląda okazale...

K 0

kacperek126

Użytkownik
Gram tylko IN PLAY więc nie rozumiem zasady...
Chyba, że grasz za wszystko co masz... To sorry, ale nie ucz tego innych. ;) fakt, przez ostatnie 2-3 tygodnie nie było awarii na BF...
&quot;Subiektywne 2-3 tygodnie&quot;... To dwa czy trzy, skoro subiektywne? Betfair istnieje trochę dłużej i myślę, że wszystkiego nie widziałeś. Betfair ma jeszcze wiele tajemnic, ale czuję że największe zaległości masz w racjonalnym, bezpiecznym stawkowaniu. W odniesieniu do tych &quot;subiektywnych 2-3 tygodni&quot; ta nauka zajmie pewnie kilka lat.
Starczy wygooglać: betfair handel w przerwie. A słowo daję to nie jest Graal. No może do czasu, do najmniej spodziewanego momentu.
No fakt, nie rozumiesz... Ja piszę o sposobie gry w przerwach a Ty o grze in-play a to coś innego.
Co do stawkowania - racja, też nie polecam grać za wszystko z uwagi na awarie BF - ale zawsze też można mieć konto na betdaq (też giełda zakładów sportowych - tylko płynność dużo mniejsza) i tam kontrować w razie jakiejś awarii.
Na BF jestem jakieś pół roku - z tym że na początku grałem in-play - tak jak Ty. Sukcesów nie było, więc postawiłem na przerwy. Po 3 tygodniach nauki tylko przerw, załapałem pewne schematy, które w tej metodzie występują i od tego czasu tak gram...
Czy to jest Graal? Nie, to jest jeden ze sposobów na osiąganie stałych zarobków. Ale nikogo nie zmuszam, chcecie to stawiajcie dalej te progresje i traćcie czas i kasę.
PS
O jakim momencie piszesz w ostatnim zdaniu? Podaj przykład.
I jeszcze jedno - jak Ci idzie ta gra IN-PLAY? - i też proszę o konkret, nie bajki w stylu, jestem na lekkim plusie;)

Do góry Bottom