no i właśnie z tym zagadnieniem mam pytanie jeśli chce mieć lepsze warunki do gry to zakłada się Azje ta ? Tylko że jakoś nie umiem znaleźć (albo źle szukam) tej stronki i hmm będę miał te ich dziwne znaczki i przez translator trzeba grać ???? ?na Dafabecie Europejskim są kiepski stawki, na Azjatyckiej wersji są przyjmowane stawki sporo wyższe.
Nie da się już rejestrować w azjatyckiej wersji. Możesz u jakiegoś ich klona ewentualnie.no i właśnie z tym zagadnieniem mam pytanie jeśli chce mieć lepsze warunki do gry to zakłada się Azje ta ? Tylko że jakoś nie umiem znaleźć (albo źle szukam) tej stronki i hmm będę miał te ich dziwne znaczki i przez translator trzeba grać ???? ?
Te bardziej znane:podrzuć jakieś linki do klonów
czy może ktoś doradzić, którego wybrać?
Pewnie mają problem z naliczaniem obrotu - było tak w przeszłości. Musisz uderzyć do supportu.Mam takie pytanie,obrociłem bonus ale kasa nadal nie jest do wypłaty.
Jak wchodze w Moje konto-Bonus to nadal bonus widnieje a przy obrocie jest 0.00
Trzeba kliknać X przy bonusie czy kasa zniknie? Live chat narazie niedostepny.
U mnie chodzi, ale to b. słaby bukmacher więc u nich nie gram i płakać też nie będę jak go zablokują.ja niestety już nie mogę wejść na stronkę.
Tak też zrobiłem i chyba to najlepsze wyjście z tej całej sytuacji. ???? PozdrawiamU mnie chodzi, ale to b. słaby bukmacher więc u nich nie gram i płakać też nie będę jak go zablokują.
Buk ten nie pozwala na VPN ani nie zabezpiecza Polaków przed blokadą poprzez alternatywny adres swojej strony - więc wyplacać kasę i machać łapką na pożegnanie.
W tej chwili VPN nie jest potrzebny, bo strona nie jest jeszcze blokowana. Ale jak zablokują to bez alternatywnego adresu d..a blada. Nie wejdziesz!VPN nie jest potrzebny do grania w Dafabet,