bartsimpson
Użytkownik
A stara "amerykańska" już nie istnieje ? Never ?
Żeby nie było zbędnego pytania: grałem normalne zakłady over/handi, bez żadnych opóźnień, bez żadnych pomyłek kursowych. Strzelali - dokładałem. Nic strasznego.W związku z przeprowadzonym procesem weryfikacyjnym na Pańskim koncie Dafabet, Departament Kontroli wykrył niedozwoloną aktywność. Na koncie Dafabet zakłady zostały zawarte z zamiarem wykorzystania rynkowej okazji. Serwis jest przeznaczony dla rekreacyjnych zakładów i w związku z powyższym zamykamy Pańskie konto zgodnie z Regulaminem Dafabet.
84.4
Jeśli oczywistym jest, że Użytkownik próbował uzyskać korzyści finansowe w sposób nieuczciwy, wykorzystując opóźnienia w przekazie, Dafabet rezerwuje sobie prawo do zamknięcia konta oraz zachowania znajdujących się na nim środków.
Tego nikt ci nie wciska na silę . To nie podatki ,że musisz płacić . Było nie brać . Bawiłem się super tym bonusem i bardzo lubię dafabet . Na innym forum ma super opinie i same zachwyty . Pisze o nim Rafał w samych superlatywach .Podpisuje sie pod Panami wyzej. Nie gra na tej europejskiej wersji firmy. Z azjatycka mialem same dobre wspomnienia. Europejska to dno i nic wiecej. Postawilem over gemowy w meczu tenisa, zaakceptowalo zaklad. Po zakonczeniu meczu ciesze sie z wygranej a to pusto. Czat to porazka, siedza jakies niedouczone baby i o niczym nie maja pojecia. Ten bonus co daja 40 zl to sobie w dupe moga wsadzic. Nic nie mozna z niego wyplacic bo jest tylko na przetestowanie strony. Szmaciarze taki bonus to niech sobie wezma.
Weź człowieku opuść to forum bo to co wypisujesz jest żałosne. Dwie osoby opisały jak ten smieszny Dafabet postępuje z graczami, a ty pieprzysz o zachwycie i super opiniach. To że nie mają telefonu to jest dopiero coś niesamowitego, beż żadnego tłumaczenia blokować ludziom konta i uczciwie wygrana kasa możliwe, że przepadnie. Mam nadzieję, że cie za to zbanują.Tego nikt ci nie wciska na silę . To nie podatki ,że musisz płacić . Było nie brać . Bawiłem się super tym bonusem i bardzo lubię dafabet . Na innym forum ma super opinie i same zachwyty . Pisze o nim Rafał w samych superlatywach .
Nie ma sensu z Toba dyskutowac . Gram u wielu bukow i takich kuriozalnych bonusow to nie daje nawet STS ani nikt inny. Do tego te znikanie z historii wygranych zakladow raczej nie jest na plus dla tych pajacowTego nikt ci nie wciska na silę . To nie podatki ,że musisz płacić . Było nie brać . Bawiłem się super tym bonusem i bardzo lubię dafabet . Na innym forum ma super opinie i same zachwyty . Pisze o nim Rafał w samych superlatywach .