>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Czy Wisła wyjdzie z grupy?

Status
Zamknięty.
gusto 695

gusto

Forum VIP
Ja jestem optymistą i myślę, że z trzeciego miejsca Wisła wyjdzie. Jeśli mimo wszystko nie wyjdzie to i tak moim zdaniem będzie to lepszy występ niż Amici dwa lata temu.

edit: w ankiecie zamiast Wisłą powinno być Wisła ale widzę, że nikt się nie czepia :jezora54:

rooni 135

rooni

Forum VIP
Nie można powiedzieć że Wisła miała szczęście w losowaniu. Ma bardzo trudną grupe. Ale takze myśle że Wisła nie jest starcona. Myśle że Okuka jest na tyle dobrym trenerem że doprowadzi Wisłe Kraków do dalszych etapów.

damian77 34

damian77

Forum VIP
We wtorkowe południe w szwajcarskim Nyonie rozlosowano grupy II rundy Pucharu UEFA. W tej fazie rozgrywek Polska ma jednego przedstawiciela – Wisłę Kraków. Piłkarze z Małopolski trafili do grupy E, w której zmierzą się z holenderskim SC Feyenoord, szwajcarskim FC Basel 1893, angielskim Blackburn Rovers FC i francuskim AS Nancy-Lorraine.

W 2

wislak

Forum VIP
Heh benek wlasnie wg mnie nancy i Blackburn to bedzie problem! a te co ty powiedziales to wg mnie najslabsze teamy w tej grupie ???? chociaz basel umie tez grac a fey to marka ale graja fatalnie! mysle ze wyjda!

wkoncu kibic swojemu teamowi UFO ???? bo przyjacielom sie UFO ????

peja 1

peja

Użytkownik
Też uważam że Wisła popłynie dalej niż tylko faza grupowa Pucharu UEFA, moim zdaniem wyjdzie z trzeciego miejsca za Basel i Blackburn :mrgreen:

J 3,9K

jacques

Forum VIP
A moim zdaniem wygra lub będzie druga ;-) Grupa jest dość łatwa , ale tak samo dobre losowanie miała Legia w el.LM i co z tego wynikło wszyscy widzieliśmy . Ważne by nie przegrać pierwszych dwóch meczów .

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Każdy kto mnie zna wie, że jak moja drużyna gra to jestem optymistą i doszukuje się samych plusów. W tym wypadku szczęście się do nas uśmiechneło. Trafiliśmy do grupy z której wyjście jest w zasięgu ręki. Ba, nawet pierwsze miejsce w grupie Krakowian nie będzie dla mnie niespodzianką. Mój typ jest taki, że Wisła wygra grupe, a wszyscy Wiślacy będą pasjonować się rozgrywkami swojej drużyny w Pucharze UEFA jeszcze dłuuuuuuuugo. Czego sobie i wam życze!

Pozdrowienia dla wszystkich fanów Białej Gwiazdy na forum oraz dla tych którzy będą trzymać kciuki nawet po porażkach!

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Szanse na wyjście są... Z Blacburnem jest szansa wygrać bo nie są za dobrzy na wyjazdach, wiec 3 pkt realne..., Z Nancy moze być problem..:/ u siebie jeszcze nie przegrali, są najlepsi w Ligue1 u siebie, z Schalke u siebie wygrali, są w życiowej formie... nie będą grali 19 października, a my będziemy po meczuz Blacburn co pomoże im w rozpracowaniu nas... Basel u siebie.... jak tu nie wygramy to cięzko będzie o awans, są słabi na wyjeździe, chyba nawet nie wygrali jeszcze w lidze... i Feyenoord , obecnie bez formy, ale do 13 grudnia wszystko się moze zdarzyć... z Nami mogą grać o życie bo wcześniej mogą stracić pkt co może być kolejnym utrudnieniem...
WISŁA-Blacburn 1:1,(2:1)
Nancy-Wisła1:0, (2:0)
Wisła-Basel 3:1
Feyenoord-WISŁA1:1(0:0)

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Im bardziej Cupiał mysli o sprzedaży Wisły tym Wisła gra coraz lepiej...
Przed ostatnimi meczami rewanzowymi wydawalo sie ze to legia ma wieksze szanse na awans niz wisla.A tu jak wiemy mila niespodzianka i wisla ogrywa iraklis 2-0 ???? ????

Ciekawe co teraz myśli cupiał ? Prawie 4 milionki eurosow juz mu wpadlo ktore dostanie za mecze pucharowe.A gdy wisla znowu zrobi niespodzianke i anwansuje z grupy...
Wtedy naprawde Cupiał bedzie mial dylemat...?!

A moze dopiero wlasnie dopiero wizja odsprzedania klubu podziala mobilizujaca na zawodnikow i caly sztab szkoleniowy i pokaza ze wisle stac na spektakularny sukces...?

Z pewnoscia jak beda chcieli to moga duzo osiagnac...

Moze wlasnie teraz tego chca...?!

Moze to wlasnie jest ten moment przelomowy?
Moze Cupialowi sie wydaje ze nic nie osiagnie juz z wisla i nie chce sie juz z &quot;nia dalej bawic&quot;
Mozliwe ze nadszedl ten moment &quot; TERAZ ALBO NIGDY !!!!

WISLA DO BOJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rooni 135

rooni

Forum VIP
Jak dla mnie to awans jest blisko. Najwazniejsze jest żeby nietracić punktów na własnym boisku. Pierwszy kluczowy mecz jest do wygrania, ponieważ Blackburn nie spisuje się w tym sezonie tak dobrze . Moim zdaniem Nancy to także główny rywal. CO do Feyenordu, to myśle że awansuje z trzeciego miejsca. Mysle że Okuka to bardzo dobry trener i awansujemy z grupy, chociaż nie możemy być tak pewni jak mooserix. :wink:

gwizdu 0

gwizdu

Użytkownik
Teraz po przegranych dwóch meczach i z zerem punktów na koncie bedzie ciezko, ale ja jestem optymistą. gramy u siebie z Baselem mysle ze zwyciestwo tutaj jest calkiem realne. Potem tylko kopacze rozprawią sie z Feynordem i mamy awansik ????
Wczor nie było źle, mielismy mnóstwo szczęscia ale sytuacje też były.
KTO KOCHA TEN WIERZY :!:

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Jeżel chodzi o awans mamy jeszcze szanse wyjść z 3-go miejsca.Jeżeli pokonamy Basel u siebie i w Rotterdamie uda się chociaż zremisować.Przypominam że Feyenoord gra u siebie z Blackburn i na wyjeżdzie z Nancy więc w tych meczach licze na potknięcia holendrów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: KOCHAM WISEŁKE I BĘDE WIERZYŁ W NIĄ DO KOŃCA :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom