kostek1916
Użytkownik
Tak, mojemu kumplowi wypłacili.Na forum też się ktos chwalił, że dostał od nich kasę
Przejrzalem caly temat o Betclick i nie znalazlem informacji, ze komukolwiek kaske wyplacili. Chwalic mozna sie wieloma rzeczami, ja sie pytam zupelnie bezstronnie i obiektywnie: Czy faktycznie z tej promocji otrzymal ktos kaske zanim poszla infomacja, ze to nie dla Polakow?Tak, mojemu kumplowi wypłacili.Na forum też się ktos chwalił, że dostał od nich kasę
cerber dostał wypłate z tego buka:Przejrzalem caly temat o Betclick i nie znalazlem informacji, ze komukolwiek kaske wyplacili. Chwalic mozna sie wieloma rzeczami, ja sie pytam zupelnie bezstronnie i obiektywnie: Czy faktycznie z tej promocji otrzymal ktos kaske zanim poszla infomacja, ze to nie dla Polakow?
Pozdrawiam
Ja zlecilemy wyplata mb 30 e w nieidzele wieczorem do tej poty brak kasy ale dalej niby oczekuje co robic ? wyslac jednak anulwoac to i wyplacic na bank? p.s skan wyslalemcerber dostał wypłate z tego buka:
"Wczoraj pod wieczór zlecona wypłata dzisiaj kasa na MB
Fajny Buk "
O, faktycznie przeoczylem wypowiedz cerbera. W takim razie mozna mu pogratulowac, ze udalo sie wyplacic kaske zanim sie polapali, ze nie jest Hiszpanem ????cerber dostał wypłate z tego buka:
"Wczoraj pod wieczór zlecona wypłata dzisiaj kasa na MB
Fajny Buk "
Do mnie było to z tym kopniętym? Zastanów się może nad tym co piszesz i nad swoim niewyparzonym dziobem... Gdyby wypłacali to chyba nie potrzebują aż 2óch dni roboczych na wysłanie kasy na Moneybookers gdzie kasa dochodzi w max. godzinę po zleceniu przelewu?!Autor tego tematu jest kopniety. Ledwo co wyslal dowod a on juz chce pieniadze.
Druga sprawa, jak dla hiszpanow to dla hiszpanow. Jezeli nie ma zadnej wzmianki dla kogo jest przeznaczona promocja tzn ze jest dla wszystkichj, jednak jezeli promocja jest na stronie hiszpanskiej a nei ma jej na stronei angielskiej tzn ze jest kurwa tylko dla hiszpanow.
Trzecia sprawa. ''Ty jestes zlodziejem'' oszustem i to ciebie firmy oszukuja. nie ma czegos takiego ze promocji dla polakow nei ma dlatego ze sa oszustami i wyludzaja bonusy. Wszedzie jest tak samo gdzie mozna zarobic. Czyli ukraincy rowniez oszukuja...
Nie zawsze to trwa max. godzine. Z Bet365 czekalem ostatnio 5-6 godzin, a na kase z Bwin czekalem nawet tydzien czasu, takze czasem moze to troche dluzej trwac ???? To tak a propo wyplat na MB.Gdyby wypłacali to chyba nie potrzebują aż 2óch dni roboczych na wysłanie kasy na Moneybookers gdzie kasa dochodzi w max. godzinę po zleceniu przelewu?!
A noo ok , w sumie to zależy od tego kiedy im się zechce zlecić ten przelewNie zawsze to trwa max. godzine. Z Bet365 czekalem ostatnio 5-6 godzin, a na kase z Bwin czekalem nawet tydzien czasu, takze czasem moze to troche dluzej trwac ???? To tak a propo wyplat na MB.
Pozdrawiam
A Ty w ogole widziales regulamin tej promocji? Widzial ktokolwiek taki regulamin.........?ponadto Ci kumaci, ktorzy racza nas swoimi moralami, pamietaja czy przy regulaminie tej promocji byl zapis, ze osoby ktore skorzystaja z bonusa a sa spoza Hiszpanii, straca cala ugrana kwote?
dobra nie kłóć się z nimi, bo szkoda słów. Proponuję zamknięcie tematuA Ty w ogole widziales regulamin tej promocji? Widzial ktokolwiek taki regulamin.........?
Dokladnie.dobra nie kłóć się z nimi, bo szkoda słów. Proponuję zamknięcie tematu