>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy warto wrócić do bukmacherki?

katae 0

katae

Użytkownik
zeby grac na zakladach live trzeba miec albo duzo szcescia, albo dlugo w tym siedziec, albo po prostu sledzic mecze na biezaco i byc na czasie innej opcji nie ma. natomiast osobiscie radzilbym najpierw sprobowac progresje, ale na poczatku na sucho na kartce, przyzwyczaic sie, zobaczyc czy wychodzi i zdobywac troche wiedzy i doswiadczenia w tym systemie bo to tez jest bardzo wazne.

bociek 0

bociek

Użytkownik
Nielubie na kartce (mało emocji więc i co innego wychodzi niż na żywo).

W sumie w bukmacherce chodzi o dobrą zabawe ale czemu ona tyle kosztuje ????

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Wcale nie musi dużo kosztować jeśli o samą zabawę chodzi ???? Ja postawiłem kupon za największą sumę = 20zł. grałem czysto dla zabawy a stała stawka to 5zł no i się dorobiłem na tym jakoś ✅ 100zł odkąd liczyłem moje wszystkie kupony na tym forum które puściłem ????

bociek 0

bociek

Użytkownik
malkolm a widzisz jednak wróciłem :p No ale znowu mnie poniosło no i teraz czekam wejdzie / niewejdzie :/ :]

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
No i może dobrze. Ja na pewno nie jestem za tym aby kogoś powstrzymywać od bukmacherki bo sam chcę wrócić i sam grałem więc życzę ci POWODZENIA i samych ✅ ✅ ✅ ✅ ✅
Fajna zabawa to jest ????

bociek 0

bociek

Użytkownik
no jak ktoś nie umie wylaczyc bwin-a tylko siedzi i siedzi az padnie to wiadomo oco chodzi :]

Spragniony jestem bo 3 miechy sie powstrzymywalem.

Ogolem w 2 dni jestem 140 do przodu w tym ze 60 z bonusu dostalem ale obrot zrobiony ;p

Do góry Bottom