>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy warto wrócić do bukmacherki?

bociek 0

bociek

Użytkownik
Witam, grałem sobie troche no i straciłem koło 400zł po czym się na bukmacherstwo &quot;obraziłem&quot;.

Odrobiłem tą kase leży sobie w portfelu no i korci czy czasem nie pograć i nie odzyskać straconych profitów.

Pochwalcie się chłopaki jak Wam idzie oraz czy mieliście sytuacje, że byliście sporawo na - po czym wyszliście z tego dołka ;) (odrobiliście się).

Z góry dzięki za opinie .

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Chesz możesz grać jak są jakieś większe imprezy typu MŚ , ME czy Copa America.

Nic na siłe bo można przegrać jeszce więcej.

grucel 0

grucel

Użytkownik
To ja sie &#39;pochwale&#39; ze po dniu dzisiajszym jestem - 150zł...Przez jeden jedyny mecz...po kursie 1,07...i remisie 77:77..dramat.. ????

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
to się sam przekonasz czy jest tak jak mówisz...
Hehe ... Nie dla świni salony ... :jezora: :jezora: :jezora:

w sesnsie takim ze to forum mnie wyksztalcilo i wiem juz ze tasiemce po 2 zl nie mają szans, tylko są progresje, inne systemy itp :spokodfhgfh:
Łe, no myslałem, że o czymś nie wiem, jakiś ukryty dział, czy coś. ;-) Nie, to prawda, forum kształci i też warto czasem zobaczyć co inni myślą, bo czasem można się zaślepić...

bociek 0

bociek

Użytkownik
A sądzicie, że progresja na np. 10 różnych kuponów z kursem 3 ma duże szanse aby weszła?

:?:

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
ja też chcę wrócić. nigdy nie miałem takiego nałogu, mogłem mieć przygotowany kupon, pieniądze w ręku i nie obstawić, albo juz wyjść z samego buka. traktując to jak fajną zabawę z mozliwością wygrania pieniędzy, warto wrócić.
Nie rozumiem zbyt tej progresji. Chcesz grać 10 progresji na raz ?

bociek 0

bociek

Użytkownik
malkolm NIE! :]

np.
1 nie wchodzi - spoko
2 nie wchodzi - spoko
3 ...
4 ...
5 ...
6
7
8
9
10

Zaczyna sie np. od 2zł i konczy na 300 w każdym przy kursie 3,0 sie zwraca + jakiś tam zysk .

Teraz rozumiesZ?

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
A, czyli chcesz grać progresję ale kończąc na 10 poziomie ?
A jeśli by 10 nie weszło to co wtedy ?
Dobrze zrozumiałem ?

bociek 0

bociek

Użytkownik
grać progresją którą tak rozplanowałem, że 10 zakladów moge zawrzec z kursem 3 no i jak którykolwiek wejdzie to na + g0rzej jak 10 nie wejdzie :/

katae 0

katae

Użytkownik
Ja tez conieco gralem, w koncu bylem jakies 250 na ✅ , przez nauke musialem zaniechac, ale teraz znowu wraca chec na dreszczyk emocji, troche zabawy... i sam juz nie wiem, ale chyba dla zabawy troche zaczne, na powaznie szczerze mowiac nie mam pieniedzy, ale szczerze mowiac jak jetses uzalezniony od tego dreszczyku emocji to nie masz zbyt duzego pola manewru predzej czy pozniej to do Ciebie wroci :jezora: sie rozpisalem... :;/: pozdrawiam all ????

bociek 0

bociek

Użytkownik
raczej mi chodzi o obstawianie typu jest 2:0 w 60 minucie no i daje ze wygra druzyna wygrywająca ;)

Niby mały kurs no ale wrzuciwszy 100zł mamy 10zł a niby pewne jak 2*2

jak sądzicie ?

katae 0

katae

Użytkownik
Gralem troche na zakladach live na bwin i jesli obstawiac to tylko po duzych kursach. zdarzenia &quot;pewne&quot; jak przytoczyles przyklad sa nieoplacalne, a bardziej oplaca sie obstawiac w tym wypadku np remis albo wygrana druzyny ktora przegrywa, ale tylko w sytuacji, gdy ma ona przewage, albo cos w tym stylu, w ten wlasnie sposob udalo mi sie kiedys trafic kurs ponad 7, mozna sie na tym dorobic, jak i duuuuzo przegrac...

Do góry Bottom