0 dziubu Forum VIP Grudzień 5, 2005 #3 A w jakim typie zakładu? Bo ja na piłke nożna widziałem tylko 1, X, 2.
42 hubert_23 Forum VIP Grudzień 5, 2005 #4 A w jakim typie zakładu? Bo ja na piłke nożna widziałem tylko 1, X, 2. Kliknij aby rozwinąć... Klikasz na plys z prawej strony zakladu i masz wszytkie mozliwoscy zagrania na dany typ ) Pozdrawiam
A w jakim typie zakładu? Bo ja na piłke nożna widziałem tylko 1, X, 2. Kliknij aby rozwinąć... Klikasz na plys z prawej strony zakladu i masz wszytkie mozliwoscy zagrania na dany typ ) Pozdrawiam
0 acmkowal Użytkownik Wrzesień 15, 2006 #6 Zazwyczaj jest, ja od kilku dni tam gram i zauwazyłem ze kursy na x1 x2 i 12 sa owiele wyzsze niz w bukach stacjonarnych ????
Zazwyczaj jest, ja od kilku dni tam gram i zauwazyłem ze kursy na x1 x2 i 12 sa owiele wyzsze niz w bukach stacjonarnych ????
0 chaoz92 Użytkownik Wrzesień 28, 2006 #7 Jacy ludzie...klikacie podwójna sznase i wszystko na ten temat...zawsze jest! :twisted:
W 2 wislak Forum VIP Wrzesień 28, 2006 #8 po co roztrząsasz stare tematy :/ nie nabijaj postow bo sprawa sie wyjasnila 2 tyg temu!
0 chaoz92 Użytkownik Wrzesień 29, 2006 #9 zalogowałem sie tu 2 dni temu...dzieki za wsparcie dla nowych uzytkowników...nie ma co!