>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy sa w expekcie jakies maksymalne stawki

Z 0

zigi1

Użytkownik
powyzej ktorych nie mozna obstawiac??? Jesli sa jakies ograniczenia to czy znacie jakiegos porzadnego i pewnego buka internetowego, ktory nie ma ograniczen jesli chodzi o stawki? mowie o kwotach rzedu 5-8 tys.

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
wiliam hill kwota max zakładu 25 tys funtów ???? powinna cie chyba satysfakcjonowac ????

z baw tez nie powinno byc problemu z obstawieniem za taka kwote

S 0

send

Forum VIP
W BAW taki problem jest. Ogólnie wiadomo jest, że grając w BAW i z nimi wygrywając po jakimś czasie nałożą na konto limity. Czasem są one jeszcze &#39;w miarę&#39; normalne, 50-100 euro da się przeboleć. Ja natomiast doszedłem do poziomu limitu 5 euro, a później blokady mojego konta z niewielkimi pieniędzmi, bo 2 tysiącami złotych. Mogłem je wypłacić po około miesiącu od zawarcia jednego, jakże pamiętnego zakładu... Jeśli chcesz wysokie limity, Pinnaclesports i Pointbet są idealne dla Ciebie. Oczywiście są jeszcze wszystkie angielskie firmy, które jednak polecam do koni ;).

Pozdrawiam

SenD

K 0

kluczos

Użytkownik
czy są w expekcie maksymalne stawki ktore moge obstawiac i czy one sie zmieniaja w zależności od tego jak często i na jaką wysokość się wygrywa??

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
czy są w Expekcie maksymalne stawki ktore moge obstawiac i czy one sie zmieniaja w zależności od tego jak często i na jaką wysokość się wygrywa??
Niesadze widzialem mecz puszczane za 3tys zlotych .... do progresji starczy w sam raz taki limit a limity zawsz emozna obejsc.... stawiajac u wielu bukow mniejsze stawki

Do góry Bottom