>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Czy są na tym forum prawdziwi gracze?

Status
Zamknięty.
U 0

usplayer

Użytkownik
Wszędzie gdzie tylko czytam jest bonus,obrót a nie tak jak mieszkałem w stanach jakie kursy.
Powiem szczerze nie wiem dlaczego ale w Polsce jest pełno &quot;PSEUDO GRACZY&quot;którzy tylko szukają tego Bonusu jak by to było najważniejsze u buka.
Czekam na odpowiedzi ,mam nadzieje że na tym forum są prawdziwi gracze ,dla których bonus nie jest najważniejszy ,a prawdziwe zarabianie pieniedzy.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Na forum znajdą sie gracze co nie patrzą na bonusy, lecz własnie na kursy, czy dany bukmacher daje limity, czy jest wypłacalny itp.
Takich mozna poznac po ich wypowiedziach, które róznia sie od wiekszosci dzieci polujacych tylko na bonusy, nawet te po 2 euro.

F 0

frank365

Użytkownik
Wszędzie gdzie tylko czytam jest bonus,obrót a nie tak jak mieszkałem w stanach jakie kursy.
Powiem szczerze nie wiem dlaczego ale w Polsce jest pełno &quot;PSEUDO GRACZY&quot;którzy tylko szukają tego Bonusu jak by to było najważniejsze u buka.
Czekam na odpowiedzi ,mam nadzieje że na tym forum są prawdziwi gracze ,dla których bonus nie jest najważniejszy ,a prawdziwe zarabianie pieniedzy.
&quot;Sa&quot; i mozna nich policzyć na palcach jednej reki... Tak przeglądałem sobie działy w ktorych userzy prowadza swoje tematy i podaja typy a więc:

Dział kupony: Coprawda dosc powierzchownie przegladalem tematy, nie mniej jednak nie widze zadnego tematu prowadzonego przez dluzszy czas do ktorego warto zajrzec... 90% typow to typy raczej po powierzchownej analizie, a jak widze jak ktos gra tasiemce ;)

Dział kupony ze Statystykami: Z dluzej prowadzonych tematow(bo tylko takie biore pod uwage bylo kilka ktore sie dobrze zapowiadaly ale userzy zaniechali podawania typow) moja uwage przykuł tylko temat wilQ gra basket, widac odrazu specjalizacje nie szukanie typow z kosmosu, konsekwencja i wiedza, dobrze sie zapowiada, keep going;)

Vip: Zaczne od konca(chodzi mi o aktualizacje)
- nasty, ogolnie warto zajrzec, nie znam jednak jego osiagniec w dluzszej mierze, troche to przechwalanie sie no i koncowka mu nie wyszla ale raczej zna sie na rzeczy..
- piechota, smiem twierdzic ze ma chyba jedne z najlepszych betow na forum, widac dobre dojscia;) jednak za krótko dla mnie podaje zeby cos wiecej powiedziec, za mala proba
- gutek, ma swoj sposob i konsekwencja
- filip, jak slysze ten nick to mysle siatkowka, ma pocjecie ostatnio przystopowal
- marnik, dobre typy z siatki tez warto zajrzec
- assistala, snooker

I to by bylo na tyle, oczywiscie oprocz tematow z typami sa jeszcze dzialy z analizami, do glowy przychodza mi jeszcze ale oni nie prowadza tematow chyba Jacques, NBA i zuzel z tego co pamietam, oraz byl taki user Rondo niewiem czy jest takze NBA..

Nikt wiecej nie wpadl mi w oko forum nie sledze jakos nadmiernie czesto raczej rzadko jesli juz by porownywac do innych ale wiem mniej wiecej co sie dzieje, od tych panow wyzej for me warto brac typy, oczywiscie kazdy ma swoje gusta;)

Co do tych bonusow to czemu nie skorzystac jak daja ale tak czy siak maja dla mnie znikome znaczenie, ale zawsze te pare groszy wiecej.

Wybierajac tematy na forum/uzytkownikow bralem pod uwage tylko te ktore sa prowadzone w miare systematycznie, &quot;typerzy&quot; maja swoj styl gry, graja konkretne dyscypliny, nie graja po kursach, zazwyczaj uzasaniaja swoje typy i oczywiscie maja przyzwoite wyniki...

Tyle odemnie, jesli masz jakies ciekawe fora amerykanskie z betami zapraszam na pw.

airborne 105

airborne

Użytkownik
Nawet prawdziwi gracze korzystają z bonusów...co nie jest złe...bo dobrą kase sie nie raz wyciągało.
Inna sprawa, że są ludzie co zakladaja multikonta, a to juz jest jednym slowiem...&lt;cenzura&gt;.... ???? co najlepsze...nie raz dla paru zlotych albo paru spinów...

S 11

support75

Użytkownik
Witaj usplayer nawet jeśli są to mało widoczni w tłumie &quot;amatorów&quot;. Wielu też pewnie ucieka, gdy nie mogą porozmawiać na poziomie i czytają wypowiedzi typu &quot;gram jednak na stałe w bah bo mają lepszą szatę graficzną od pinnacle&quot;

simons 646

simons

Forum VIP
Chcialbym zaczac od tego, ze jaka jest &quot;scena&quot; polskiego internetu kazdy widzi, po prostu zdominowana jest przez dzieciakow, ktorzy po szkole nie maja co robic. Wiec odpowiedz poniekad juz masz na to pytanie.
Po drugie zdaje mi sie ze kazdy zaczyna w pewnym sensie od bonusow (bynajmniej bylo tak w moim przypadku). Zainteesowany zakladami poczatkujacy widzi bardzo atrakcyjna oferte w tych bonusach (ktore swoja droga nie zawsze sa oplacalne, jak to juz nie raz bylo na forum napisane) i chetnie korzysta z takich ofert. Oferty te sa oczywiscie ograniczone wiec kazdy w koncu przechodzi na normalna gre. Chyba ze to wyzej wspomniana grupa osob, dla ktorych 5 pln freebeta jest wrecz zbawieniem.
&quot;Sa&quot; i mozna nich policzyć na palcach jednej reki... Tak przeglądałem sobie działy w ktorych userzy prowadza swoje tematy i podaja typy a więc:
Co do tego to zworc uwage na 2 postawowe rzeczy z tym zwiazane:
- nie kazdy podaje swoje typy na forum w kuponach/kupony ze stats
- ile z osob ktore tam podaja rzeczywiscie graja te zdarzenia i za taka stawke jaka tam podali ????

U 0

usplayer

Użytkownik
Panowie dziękuje za odpowiedzi ,jest mi bardzo miło że dostałem konkretne odpowiedzi od konkretnych ludzi.
Osobiscie preferuje obstawianie sportów amerykanskich ,jest to moze spowodowane tym ze mieszkalem ponad 10 lat w stanach.
W stanach grałem w BetCRIS czyli bookmaker.com gdyz tam sa najwieksi ,i maja najszersza oferte zakladow na sporty amerykanskie MLB,NFL,NBA co tylko obstawiam.
Ja osobiscie gram na &quot;spore pieniadze&quot;i tylko zakłady single .Bo jak grac to grac dobrze i wygryawc dobrze.Wiadomo ze raz sie wygrywa raz przegrywa ,ale jak to mowia byle do produ ???? .
Kto tu w Polsce ma najlepsza reputacje i jest wyplacalny przy grze na duze pieniadze.
Z waszych wpisów widze ze.
Ja szukam innych bukmacherow z duzymi limitami,ktorzy nie wyrzuca mnie jak bede mial super tydzien,tylko pozwola kontynuowac grę.
Jak to bywa przy duzej kasie czlowiek nie chce sie obawiac czy wyplaca ,czy nie znikna,czy moze beda przeciagali moja wyplate.
W stanach panuje opinie ze europejscy bukmacherzy nawet ci najwieksi ,ze w pewien sposob ograniczja &quot;grubych graczy&quot; ,poprostu ich nie chca.
Ciekaw jestem kogo byscie mi poradzili bo bukmacherow jest tutaj sporo.
Dziekuje za wczesniejsze odpowiedzi.

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Jeżeli nie chcesz obawiać się limitów to prostym wyborem wydaje się giełda zakładów - Betfair.
Tam właściciele wręcz chcą żebyś grał i jak najwięcej wygrywał, ponieważ od każdej transakcji zawartej między użytkownikami pobierają niewielką prowizję. Co trzeba przyznać, to że biorąc pod uwagę kursy, i tak opłaca się u nich grać. Możesz postawić tyle pieniędzy ile są w stanie przyjąć inni gracze (którzy zagrali przeciwko twojemu typowi), więc na bardziej obleganych rynkach (a sporty amerykańskie są takim) stawka może być właściwie dowolna ????
Teraz o bukach, które odradzam: bet-at-home za stosunkowo mizerną ofertę i zbrodniczo niskie kursy, betway za bardzo szybkie limitowanie zawodników ale przede wszystkim za krętactwa (a nawet oszustwa) z wypłatami. Bardzo szybkie (i śmieszne) limity są również w Interwetten.

U 0

usplayer

Użytkownik
Dyskograf dziekuje ci za odpowiedz ,napewno sprobuje tej gieldy zakladow ,chociaz nie mam doswiadczenia w tym temacie.
Powiem tak jezeli chodzi o kursy na MLB,NBA,NHL,NFL to chyba i tak, moze z przyzwyczejenia bede obstawial w BetCRIS,ale tak jak wspominaliscie koledzy ,warto bedzie sprobowac rowniez innego buka .

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Na Betfair możesz grać tak jak u zwykłego buka - wtedy obchodzi cię tylko kurs na niebieskim tle. Kurs na różowym polu to taka &quot;zabawa w bukmachera&quot; co znaczy nie mniej nie więcej niż to, że sam wystawiasz kurs na dane zdarzenie ????
Jak na profesjonalnego buka przystało, w Betfair liczba zakładów możliwych do obstawienia w AKO jest bardzo mała; cały nacisk położony jest na single.
Ze wszystkich buków internetowych polecam oczywiście Pinnacle. Mają absolutnie najlepsze kursy na prawie wszystkie dyscypliny. Jedynym minusem są limity, jednak tylko na sporty, którym nie poświęcają tyle uwagi (typu siatkówka). Jeżeli chodzi o limity na samego gracza, to są bardzo korzystne (o ile w ogóle występują) ????

E 4

etiene8912

Użytkownik
jeżeli Twoją specjalizacją są sporty amerykańskie to tylko i wyłącznie BEtfair i jak pograsz to zrozumiesz dlaczego, jeżeli chodzi o kursy. wypłaty są bezproblemowe itd, itd

piechota 0

piechota

Użytkownik
Nie wiem po co od razu to wrzucanie na innych, to nie jest forum profesjonalne nastawione na zysk. Wielu czerpie z tego przyjemność samą w sobie, inni lubią adrenaline jeszcze inni chcą się sprawdzić i wlasnie po to są VIPy by byli tam Ci &quot;prawdziwi&quot;, najlepsi.
pzdR;)

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Nie, nie widzę tego. Widocznie tylko ty jesteś taki przenikliwy i mądry. A może inaczej: jesteś typowym przykładem człowieka, który w wypowiedzi każdego doszukuje się drugiego dna.
Ani przez moment nie pomyślałem, żeby po przeczytaniu tego tematu wpłacić pieniądze do BetCrisa. Inni pewnie też nie. No ale ty mistrzu wiesz lepiej...

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Dyskograf dziekuje ci za odpowiedz ,napewno sprobuje tej gieldy zakladow ,chociaz nie mam doswiadczenia w tym temacie.
Powiem tak jezeli chodzi o kursy na MLB,NBA,NHL,NFL to chyba i tak, moze z przyzwyczejenia bede obstawial w BetCRIS,ale tak jak wspominaliscie koledzy ,warto bedzie sprobowac rowniez innego buka .
Spróbuj w Pinaccle. Naprawdę solidny buk, uwielbia dawać ogromna ofertę na sporty amerykańskie z bogatą oferta handicapów, under/over z najwyższymi kursami. I w dodatku Amerykański buk, nie słyszałem żeby byli nie wypłacalni, co do reszty nie wiem (limity).
Ja gram wiadomo gdzie i czasem narzekam bo nie mam z NBA np ile zdobędzie punktów dany zawodnik np LBJ under/over 30pkt.
Co do graczy to prawda, wiele jest tutaj dzieci (neo) dla których kurs 1,2 to mega promocja a potem jest zdziwienie. Albo jakieś dziecko co grało czy padnie gol kurs 1,06 , 3 razy się udało wygrało 18zł potem trafiło na jakiś mecz co było 0-0 i tekst: pora wziąć następne 100zł na grę.:;/: Ja np nigdzie nie podaje typów (w żadnym dziale) ale mnie aż ściska jak np przychodzi 22godzina i 0 typów w NBA (ostatnio bardzo zaniedbany temat) ja udzielam się jedynie na &quot;niby shoutboxie&quot; i od czasu do czasu ręczna jak obserwowałem. Nie lubię grać renomowanych drużyn (czytaj przereklamowanych) gwiazdorkowatych i masówek. Jedynie Barca, ale nie będę się rozczulał dla mnie drużyna the best.
NBA/NHL opłacalne pod 1 warunkiem, ktoś śledzi i/lub zna się wtedy ma $
Każdy niech gra za tyle ile ma byle by być na ✅
Pozdrawiam

R 0

rozniebywa

Użytkownik
Nie, nie widzę tego. Widocznie tylko ty jesteś taki przenikliwy i mądry. A może inaczej: jesteś typowym przykładem człowieka, który w wypowiedzi każdego doszukuje się drugiego dna.

Ani przez moment nie pomyślałem, żeby po przeczytaniu tego tematu wpłacić pieniądze do BetCrisa. Inni pewnie też nie. No ale ty mistrzu wiesz lepiej...
Zobaczysz ze sie wiecej nie odezwie. Walnal reklame i poszedl na inne fora.

PS.
Jest jeszcze inna opcja. USplayer to skrot od &quot;Urzad Skarbowy player&quot;.
Gracz urzedu skarbowego. Pyta sie &quot;grubych&quot; graczy, by im ladnie podatku dowalic. A Oni sie sami podstawiaja pod widelec.
Trzeba przyznac ze sprytny gosc.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ja np nigdzie nie podaje typów (w żadnym dziale) ale mnie aż ściska jak np przychodzi 22godzina i 0 typów w NBA (ostatnio bardzo zaniedbany temat) ja udzielam się jedynie na &quot;niby shoutboxie&quot; i od czasu do czasu ręczna jak obserwowałem. Nie lubię grać renomowanych drużyn (czytaj przereklamowanych) gwiazdorkowatych i masówek.
Mnie &quot;aż ściska&quot; jak ktoś narzeka, że nikt nie podaje typów a sam wcześniej pisze, że nie podaje.
Jeśli sam od siebie nic nie dajesz to jesteś bezczelny oczekujac czegoś od kogoś. Bo sam nic nie dajesz.
Jeśli każdy by miał taką filozofię to żadne fora by nie miały miejsca bytu.

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
PS.
Jest jeszcze inna opcja. USplayer to skrot od &quot;Urzad Skarbowy player&quot;.
Gracz urzedu skarbowego. Pyta sie &quot;grubych&quot; graczy, by im ladnie podatku dowalic. A Oni sie sami podstawiaja pod widelec.
Trzeba przyznac ze sprytny gosc.
:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Tak tylko mogę te brednie skomentować. Jesteś tak przebiegły, że przechytrzyłeś sam siebie. Ciekawe jak (i jakim prawem) Urząd Skarbowy nałoży podatek na usera dyskografa z Forum Bukmacherskiego? :grin: Na podstawie moich wypowiedzi? :grin: A jak napiszę, że zabiłem 11 osób, w tym dwie zgwałciłem to co, zaraz na forum pojawi się Pan Policjant i mnie zamknie? :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom