>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy rewolucja bukmacherska jest możliwa?

Status
Zamknięty.
D 22

dabros_89

Użytkownik
Właśnie czytałem trochę o rewolucji bolszewickiej i przeszła mi przez głowę pewna myśl. Szukam odpowiedzi na postawione przeze mnie pytanie. Czy można &quot;obalić&quot; bukmacherów? Chodzi mi o krótkotrwałą rewolucję, która spowoduje zabranie bukmacherowi z kieszeni wielu pieniędzy. Otóż moje rozważanie wygląda następująco. Znajdujemy w ofercie zdarzenie dwu-drogowe np u/o 2,5.
under 2,5- 1,50
over 2,5- 2,50
W narodzie jest siła!!!!!!!!!!!! Gdyby się tak skrzyknąć całą masą ludzi (myśle tu o akcji na skalę państwową) Gdyby wszyscy grający z polski zaczęli stawiać swoje pieniądze na typ over 2,5 (tak zwana masówka) bukmacher musiałby zareagować i zmienić kursy:
under 2,5- 2,10
over 2,5- 1,75
W tedy, każdy zrobiłby już kontrę na under i nie martwił się co będzie dalej.
Pojawiają się jednak pytania:
1.Ile pieniędzy trzeba wpompować, aby bukmacher zmienił kursy?
2.Jak uświadomić ludzi, że W NARODZIE SIŁA!!!? (do niektórych to nie dociera)
3. Jak skoordynować obstawianie, tak, aby wszyscy obstawiali konkretne zdarzenie, w tych samych ramach czasowych?
4.Czy dałoby się rozlać rewolucję na inne kraje Europejskie?
Co Wy sądzicie, o takiej rewolucji. Osobiście wierzę w siłę internetu. Przykładem może być obalenie władzy w Egipcie. Tam ludzie ustawili się poprzez internet. Chciałbym bardzo, aby taka rewolucja bukmacherska doszła do skutku.Pamiętajcie:
.....:::::::TO MY MOŻEMY ZWYCIĘŻYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!::::::.......

bludek 367

bludek

Użytkownik
Durny pomysł. Dlaczego? Żaden bukmacher nie zmieni kursów tak jak napisałeś. Jeśli nawet jakimś cudem znalazłbyś naiwniaków, którzy postawiliby swoje pieniądze to każdy oddsmaker, który ma mózg zrobiłby na was interes życia.

P 164

piecosiem

Użytkownik
prędzej wycofa ofertę, z drugiej strony chyba jest nawet punkt w regulaminie zakazujący takich myków jak kontry u jednego buka.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Upadek firm bukmacherskich spowodował by światowy kryzys, niektóre kluby by upadły, a tydzień później powstały by nowe firmy oferujące zakłady bukmacherskie - czyli nic na korzyść zwykłego człowiek, celu brak .

W 0

wojtekk20

Użytkownik
A myślisz ze właściciele lub pracownicy firm bukmacherskich nie śledzą informacji z internetu i nie zorientowali by sie jaka jest sprawa?? bo ja nie wierzę w powodzenie akcji...

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Proponuję zająć się typowaniem a nie rewolucjami.
Nie wiem jak dobrze Ci to wychodzi... ale na pewno lepiej niż planowanie przewrotów.
;)
Zamykam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom