W kilku mam dożywotnio zamknięte konto i już się tego nie da odkręcićPl buki mają naprawdę szeroką ofertę i takie firmy jak Unibet czy Betson są już daleko w tyle z nimi. Claire, z ciekawości zapytam czego Ci brakuje w ofercie obecnych buków,że czekasz na pojawienie się nowych? Ostatnio pojawił się Betway czy Comeon ale ich oferta i działanie stron to jakieś nieporozumienie. 15 lat temu było by to ok ale nie teraz.
Ale jest potwierdzona licencja od Ministerstwa finansów?Ma też ruszyc Wettarena, ale nie wiem kiedy, zakończyli niedawno rekrutację dla pracowników. Myślałem, że rusza na start Ekstraklasy, ale chyba coś im się sypie ze stroną ciągle.
No to zakładasz konta na rodzinę. Ojciec, matka, brat, sistra, szwagier, kuzyn..... A jak Ci się skończą to na znajomych, kolekogw itp.W kilku mam dożywotnio zamknięte konto i już się tego nie da odkręcić
W kilku jestem zlimitowana na e-sport
Czasem lubię pograć kontry więc lubię mieć wybór.
Ale jest potwierdzona licencja od Ministerstwa finansów?
Wątpie że każdy tak chętnie odda swoje dane żeby ktoś inny za niego grał, poza tym łamiesz regulamin więc zawsze jest szansa że buk się w tym połapie i zabierze środki, ryzykowne moim zdaniem.No to zakładasz konta na rodzinę. Ojciec, matka, brat, sistra, szwagier, kuzyn..... A jak Ci się skończą to na znajomych, kolekogw itp.
Jasne że nie każdy się zgodzi. Ale znajdziesz 10 osób i na każdą możesz założyć 10 kont i już masz 100kont do gry. A napewno masz wielu kolegów którzy też grają u buków i udostępnią swoje konta za jakąś tam opłatą.Wątpie że każdy tak chętnie odda swoje dane żeby ktoś inny za niego grał, poza tym łamiesz regulamin więc zawsze jest szansa że buk się w tym połapie i zabierze środki, ryzykowne moim zdaniem.
A co do tematu, tutaj jest spis wszystkich którzy dostali zezwolenie. Większość wiadomo już działa, betway ma wrócić w lepszej odsłonie (bo poprzednia była tragiczna, nie wiem czy ktokolwiek tam grał), Wettarena i Admiral tak jak napisali poprzednicy powinni zadebiutować jeszcze w tym roku. Jedynie ten funbets nigdy nie ruszył i pewnie już się nie pojawi, a przynajmniej ja nic na ten temat nie znalazłem. I to chyba na tyle jeśli chodzi o w miarę niedaleką przyszłość. https://www.podatki.gov.pl/pozostal...lady-wzajemne-i-gry-hazardowe-przez-internet/
czy wiadomo co u nich nie pykło ?Wettarena
Wett arena ma jakąś domenę ?Ktoś wie jak tam Admiralbet? Ruszą przed Euro?