>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy obstawianie singli ma w ogóle sens ???

Cabron 105,8K

Cabron

Użytkownik
Tak w skrócie bo nie chce mi się tłumaczyć: Największy zarobek mam na koszu i to na rynkach azjatyckich. Im większa nisza tym lepiej. Poluje na mecze których nie ma pre bo wtedy sam sobie mogę wystawić kursy na zwycięzcę czy też na linie over/under czy handicap. Na live patrzę co proponuje buk i atakuję w stronę tego co sam obmyśliłem.
Okej rozumiem, a tak na oko, bo wiadomo, że tego się nie da policzyć, ile takich dużych kursów tygodniowo wchodzi z tych niszowych azjatyckich lig ? Sporo tam jest takich wyników ? Czy raczej idziesz za czutka ?

psychol32 589,9K

psychol32

Użytkownik
Dzisiaj dwa Nanjing z ligi cba developement oraz ICC z ligi UCAL na Filipinach do tego Cairns w Australii no i Keys w tenisa. W sumie cztery spore kursy. Ale mnóstwo linii też gram w tych niszówkach.

Prince de Belial 2,3M

Prince de Belial

Forum VIP
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Gdybym dał rade wkleić wszystkie kupony to bym ci udowodnił że poza sts i fortuną to we wszystkich polskich bukach jestem na plusie. Gdyby nie limity w tych dwóch wymienionych to możliwe że i też bym wyszedł na plus.
Serio dla chcącego nic trudnego - przecież wystarczy że wkleisz wypłaty / wpłaty a to są 4 kliki myszki 🐭

Otrzymane punkty reputacji: +70
psychol32 589,9K

psychol32

Użytkownik
Serio. U większości x-lat nie gram. Skąd mam pamiętać dane do logowania? Chciałem wkleić z ostatniego tworu lebull ale przy próbie logowania wyskakuje taki komunikat.
Screenshot_2025-01-23-21-30-55-517_com.android.chrome-edit.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom