Sbobet,188,Pinnacle limituja ? A nie potrzebuje widziec ich kuponow bo sam mam sporo z bukmacherki i wiem ze mozna.podales fajne przyklady , ale czy tak naprawde widziales ich kupony , nie typy tylko postawione kupony?!
buki szczegolnie netowe limituja, nie zastanowilo Cie to troche jak goscie podaja typy gdzie sa najwieksze kursy, czasami jest to BWIN wiec zapraszam do tematu o tym buku co robi z polskimi graczami
kazdy moze sie przekonac ile masz z bukmacherki i jakie to proste , okres miesieczny, wklejasz kupon wyslany u buka przed meczem , zobaczymy ile masz :grin:Sbobet,188,Pinnacle limituja ? A nie potrzebuje widziec ich kuponow bo sam mam sporo z bukmacherki i wiem ze mozna.
wlasnie takich cwaniaczkow jak ty jest cala masa, moze jak dorosniesz to zrozumieszMi nie zalezy na tym zeby komus cos udowodnic a juz na pewno nie na otwartym forum.
Temat nie jest o tym czy ja cos mam z bukmacherki tylko czy mozna zarobic.
Jesli jestes cymbalem i nie potrafisz to nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.
a pozniej przerobki dokumentow i placz na forum jaki to buk zly , ze mnie okradl bo nie chce wyplacic ????A jeszcze co do limitow to sa tacy co nie graja u azjatow i w pinnku bo jest duzo ciezej wygrac, ale kombinuja z kontami. Mozliwosci jest wiele, znajomi, rodzina a w dalszej kolejnosci skupowanie kont.
kolego nie zrozumiales mojej ironii, a mianowicie chodzilo mi ze takie tematy na forum jak wlasnie obserwatora, sa najlepszym namacalnym (no "naocznym" xd), dowodem na to ze mozna na zakladach regularnie wygrywac. to ze w tematach duzo ludzi jest na minus + masa innych ludzi tematow nie prowadzi nie oznacza ze wszysycy przegrywaja bo to nieprawda, na forum jest masa ludzi ktorzy regularnie na tym zyskuja.i to jest niestety bolesna , ale prawdziwa odpowiedz
kto wygrywa ? NIKT zawsze tam komus siadzie jakis kupon ale tak ogolnie to kazdy do tylu
na punkcie byl taki gosc co to pokazywal wygrane kupony a jeden gosc mu powiedzial - sluchaj pokaz te przegrane i co ? Juz z nim nie gadal!
ogolnie na dluga mete kazdy jest do tylu
choc cwaniakow nigdzie nie brakuje co powiedza jak to ogrywaja buka
bwin to shit, zktorego nie korzystam.oszusci tak najlatwiej ich opisac.pewnie wies
z a moze i nie co sie dzieje teraz w Bwin
limity zalezy jaki buk co i gdzue, wiadomo ze beticty/marathon czy dafabety czy inne takie szybciej zlimituja. ale ja grajac na amratonie stawkami 150-200pln na singla od jakos 8-9 miesiecy nei mam zadnych limitow. a obserwator gra jakos takimi stawkami chyba, czasem grubiej jakies single czy duble da po 300-500,tak mi sie kojarzy.miedzy realnym graniem a podaniem typu na forum jest ogromna roznica, przeciez kazdy kto choc troche siedzi w bukmacherce wie jak buki szybko zlimituja konto za granie po takich stawkach i jak piszesz szybko wystawionych meczach z dobrym kursem dodatkowo gdy konto jest wygrywajace, teraz zobacz z jakich bukow Obserwator podaje typy i wyciagnij wnioski czy w tak dlugim okresie czasu jakim gra nie mial by limitow
chcesz to Ci mogę wrzucić, jak będę miał czas :spokodfhgfh:podales fajne przyklady , ale czy tak naprawde widziales ich kupony , nie typy tylko postawione kupony?!
buki szczegolnie netowe limituja, nie zastanowilo Cie to troche jak goscie podaja typy gdzie sa najwieksze kursy, czasami jest to BWIN wiec zapraszam do tematu o tym buku co robi z polskimi graczami
17. GKS Bełchatów - Termalica over 2,5chcesz to Ci mogę wrzucić, jak będę miał czas :spokodfhgfh:
btw. na obstawianiu da się zarobić ;-)
Bardzo mądre słowa, 100% racjiDenerwuje mnie na forum to że gdy ktoś przegrywa to inni się z tego cieszą, a gdy ktoś zaczyna wygrywać to zarzucają że stawki nie realne, żądają skanów kuponów itd.