>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Czy mogl by mnie oszukac?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
witam...odezwal sie dopiero jakis koles do mnie na gg i chcial abym zarehestrowal sie z mojego kompa na jego dane ...i dawal 20 zł ...mogl by mnie jakos oszukac...znaczy wykorzystac to ze rejestracja byla z mojego kompa ??pozdr

cashier 0

cashier

Użytkownik
Raczej nie. Pewnie strona na której masz się zarejestrować pozwala na 1 rejestracje z jednego IP i dlatego chce żebyś założył ze swojego kompa.

cashier 0

cashier

Użytkownik
Hmm a mi to wygląda tak - ktoś chce zgarnąć sponsora ale już nie może założyć nowych kont więc szuka jakiegoś jelenia i obiecuje mu 20zł za założenie konta, jak założy konto to oszust dostaje kase a ten ten co daje sponsorshipa i ten który założył konto mogą czuć się wydymani. Wrzuć tu jego GG bo to na 100% oszust.

krz_siek 0

krz_siek

Użytkownik
Moze napisz do everest poker niech zablokuja mu konto. Oszustów trzeba tępić postaraj sie.
//
nie wiem co to everest poker ale pewnie maja support, zachecam Cie do udupienia go:p

Do góry Bottom