0 prof-mercedes Użytkownik Maj 14, 2010 #1 Puścilem kupon np. w Płock 1 a chce odebrać w Płock 2 kase. Jest taka możliwość?
29 panti1801 Użytkownik Maj 14, 2010 #3 to jest temat STS-wiec kolega zapewne pytał o STS, a nie o milenium...
596 andre-agassi Użytkownik Maj 14, 2010 #4 w milenium tak reszta chyba nie Kliknij aby rozwinąć... Niewiarygodne jest to, że na takie pytania zazwyczaj odpowiadają Ci, którzy nie wiedzą. Totomix, Fortuna, Milenium - możesz odebrać gdzie chcesz. STS - tylko w punkcie, gdzie zakład był zawierany.
w milenium tak reszta chyba nie Kliknij aby rozwinąć... Niewiarygodne jest to, że na takie pytania zazwyczaj odpowiadają Ci, którzy nie wiedzą. Totomix, Fortuna, Milenium - możesz odebrać gdzie chcesz. STS - tylko w punkcie, gdzie zakład był zawierany.
0 agenttomek Użytkownik Maj 14, 2010 #5 Kiedyś słyszałem, że można, ale muszą być wykonane jakieś telefony i inne formalności. Sam nie wiem tak naprawdę.
Kiedyś słyszałem, że można, ale muszą być wykonane jakieś telefony i inne formalności. Sam nie wiem tak naprawdę.
K 0 kubazkki Użytkownik Maj 15, 2010 #6 Wystarczy że przed wydrukowaniem kuponu poprosisz o przekierownie ewentualnej wygranej do punktu w którym bedziesz chciał odebrac wygraną. ja tak kiedyś zrobiłem
Wystarczy że przed wydrukowaniem kuponu poprosisz o przekierownie ewentualnej wygranej do punktu w którym bedziesz chciał odebrac wygraną. ja tak kiedyś zrobiłem
29 panti1801 Użytkownik Maj 15, 2010 #7 a najlepszym sposobem jest zapytać się o to w kolekturze...nic prostszego...
0 maciek1530 Użytkownik Czerwiec 13, 2010 #8 w milenium tak reszta chyba nie Kliknij aby rozwinąć... W totomixie też tak jest