>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy można mieć ujemne saldo na koncie?

janekjot 6

janekjot

Użytkownik
Jest taka sprawa. Dziś przeglądając kursy trafiłem na perfidną pomyłkę expekta. W meczu Ayr - Peterhead wystawili takie kursy na wynik do przerwy: 1 - nie można obstawiać; X - 5635,00; 2 - 7320,00.
Postawiłem 50 gr na remis i 50 gr na dwójeczkę. oczywiście trafiłem ???? (1-1). Na konto wpłynęło 2817,50 zł. natychmiast wypłaciłem na konto bankowe 2500PLN. Teraz natomiast patrzę, że expekt skasował ten zakład mam na koncie ok. -2400PLN.
Jak myślicie, dojdzie ta wypłata? Jeżeli dojdzie to czy expekt nie będzie miał nic przeciwko temu abym trzymał konto z długiem na kwotę 2400PLN?

killzone 0

killzone

Użytkownik
NO to dobre, Mysle ze ekxpekt będzie chciał zwrotu ale chyba nic ci niezrobią ???? ???? to ich wina nie twoja :mrgreen: , szczęsciasz ;d;d

janekjot 6

janekjot

Użytkownik
Szczęściarz? teraz już chyba nie...
To że zażądałem wypłaty wcale nie oznacza że ja otrzymałem. Wypłata była &quot;w trakcie realizacji&quot;. Tymczasem jak juz mówiłem moje konto zostało ogołocone do ok. -2400PLN. Mój kolega też postawił tak samo i również zażądał wypłaty. Dziś rano napisał mi, że expekt skasował przelew i teraz ma na koncie tyle środków co przed całą historią. Ja natomiast cały dzień nie mogę się zalogować :/ Wyskakuje mi &quot;Błąd logowania, proszę spróbuj ponownie&quot;
Wygląda na to że zablokowali mi konto... Mam nadzieję że nie na długo... Mieliście kiedyś tego typu problem z logowaniem? Albo zablokowali wam kiedyś konto? Kiedy mogę się spodziewać poprawy?

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Jak myślicie, dojdzie ta wypłata? Jeżeli dojdzie to czy Expekt nie będzie miał nic przeciwko temu abym trzymał konto z długiem na kwotę 2400PLN?

Myslisze ze jak klikniesz wyplata to kasa odrazu poszla na twoje konto????
Myslisz sie tam sa osoby ktore zajmuja sie przelewamy takowego przeleu na koncie nigdy nie zobaczysz....

janekjot 6

janekjot

Użytkownik
A więc tak: Po kilku dniach się wkurzyłem i napisałem meila do nich że się nie mogę zalogować. Odpowiedzieli że moje konto musi zostać zweryfikowane (hehe) i proszą o cierpliwość. No to ja byłem cierpliwy i czekałem... i czekałem ... i czekałem ... i nadal czekałem... aż w końcu zmienili szatę graficzną, co pozwoliło mi się zalogować. okazało się że już w kilka godzin po zakończeniu zdarzenia zakład oraz przelew zostały cofnięte. Na koncie miałem tyle kasy co wcześniej. Gdy zmienili wygląd z powrotem na stary, to, o zgrozo, nadal się nie mogę zalogować... Teraz korzystam z BAH i chyba jutro znowu do nich napiszę. Wprawdzie wątpię że to coś da, bo wszyscy ostatnio mają problemy z ich stroną i z kontaktem, ale przecież nie będę czekał wieczność...

EDIT: A więc wysłałem meila. Odpowiedzieli:

Witamy,

Zgodnie z wyslana do Pana wiadomoscia, konto gracza zostalo zablokowane w zwiazku z zawieranymi w lutym zakladami, ktore zostaly blednie wystawione w naszym serwisie.
Prosimy w przyszlosci nie wykorzystywac takich pomylek, zaklady zostaly anulowane, a stawki zwrocone.

Konto gracza zostalo odblokowane.

Pozdrawiamy,
Support
Expekt.com Ltd

Już jest wszystko po staremu ????

Do góry Bottom