>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy jest taki bukmacher?

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Czy jest jakiś bukmacher do którego wpłacając metodą moneybookers?, będę miał możliwość wypłacenia na konto bankowe, pytam ponieważ w większości można wypłacać tą samą metodą którą się robiło depozyt....

chodzi mi o to że wpłacam pewną sumę pieniedzy przez MB stawiam po kursie 1.01, i wypłacam na konto bankowe.
Czy zna ktoś takiego buka?

lsc 18

lsc

Użytkownik
Mi się zdaje, że w każdym buku się tak da (no może w prawie każdym), ale nie jestem do końca pewny, poczekamy aż ktoś potwierdzi. Wydaje mi się że zawsze jest opcja wypłaty na konto bankowe, ale nie zawsze na MB. Aczkolwiek pewny na 100 nie jestem bo nigdy tak nie próbowałem. Dziwnie kombinujesz, ale nie wnikam...

G 0

gumiz

Użytkownik
Czy aby na pewno, ja jak gram na WilliamHill to jesli wplacam karta kredytowa XYZ, karta kredytowa ABC to wygrana rozdzielaja mi na te dwie karty. To w zwiazku z ewentualnym praniem pieniedzy... ale jak jest w innych bukach to nie wiem. Potwierdzam, ze w WilliamHill jak wplacisz - tak otrzymujesz z powrotem pieniadze

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
znaczy się jak wpłacę za pomocą &quot;cash voucher&quot; np. paysafecard, ukash itp. i coś ugram to jak mi wypłacą?

Do góry Bottom