P
102,3K
przestrzalninja
Użytkownik
dostawalem bany na prawie wszystkich czatach bukmacherskich... zbyt szybko i czesto dostaje ostatnio limity, stad moje pytanie. czy dostawcy czatu/supportu udostepniaja nasze dane bukmacherom ktorych obsluguja? nie chce odpowiedzi w stylu 'mi sie wydaje...' tylko tak lub nie.
wiem, ze zdjecia na czatach to fake i jest to dla ich bezpieczenstwa... albo jak to inni mowia to zdjecie sluzbowe... wiem jak rozpoznac, ze pod tym samym nickiem/imieniem jest inna osoba. kazdy czlowiek ma nawyki a im dluzej z kims rozmawiasz i czesciej tym latwiej je wychwytujesz... jeden zawsze pisze witam a drugi pisze witam, w czym moge pomoc... itp. no i oni mnie tez znaja, bo troche im glowy zrylem xd
takze zna ktos odpowiedz na pytanie zawarte w temacie?
wiem, ze zdjecia na czatach to fake i jest to dla ich bezpieczenstwa... albo jak to inni mowia to zdjecie sluzbowe... wiem jak rozpoznac, ze pod tym samym nickiem/imieniem jest inna osoba. kazdy czlowiek ma nawyki a im dluzej z kims rozmawiasz i czesciej tym latwiej je wychwytujesz... jeden zawsze pisze witam a drugi pisze witam, w czym moge pomoc... itp. no i oni mnie tez znaja, bo troche im glowy zrylem xd
takze zna ktos odpowiedz na pytanie zawarte w temacie?