czy do was nie dociera ze wlasnie pisze ze sa to buki do wyciagania bonusow
dlatego daja takie bonusy one same to robia zeby u nich przegrac
zawsze jest chaczyk
ten co podam wyplaca pieniadze ale trzeba sie nameczyc albo bardzo dlugo czekac
ale nie ma takiego czegos ze pieniadze nie dotarly
ogolne zalozenie jest ze u tego buka sie przegrywa ,ale zawsze ktos musi sie przypieprzyc do czegos
wiekszosc egzotycznych bukow jest po to zalozona i niema plynnosci
mislisz ze wplacajac do jakiejs firmy z panamy czy gdzies np. 10000 usd
zgarniesz bonus jeszcze ich ograsz , oni ladnie pieknie ci wyplaca pieniadze i podziekuja
utrudnia to jak tylko moga tak to wyglada i zawsze tak bylo i bedzie a tylko naiwniacy mysla ze bedzie inaczej a pozniej jest placz bo nie wyplacaja pieniedzy i sa oszustami
to sa buki dla lowcow bonusow a nie dla graczy
Albo jesteś dzieckiem albo kretynem :|
Mam sporę kłopoty z rozszyfrowaniem tego tekstu ale chyba zrozumiałem o co Ci chodzi.
"Buk do przegrywania" - przecież to debilizm.
Powiedz mi - skoro nie możesz od nich wypłacić kasy... to co Ci da, że będziesz stawiał u nich i w innym buku (bo rozumiem, że o to Ci chodzi)?
Jeśli będziesz miał "pecha" to wszystkie typy będziesz trafiał u nich i konto będzie rosło i rosło... a u tego "zaufanego buka" malało.
Jeśli zaś potrafisz stawiać tak, aby wygrywać w zdecydowanej większości "te właściwe" zakłady to na cholerę Ci takie utrudnienie?
Dalsza część tekstu, jakby taka bardziej zrozumiała. Sam odradzasz taki buki i dziwisz się narzekaniom. Nie wiem po co w takim razie, zachęcasz do jakichkolwiek wpłat :|
edit: Przy okazji - "chaczyk" trochę razi w oczy...
Wiem, wiem, masz dysleksję. Ja też ale jakoś sobie radzę :]