>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Czy bukmacher może mnie podać do sądu?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Jak w temacie, chodzi mi o to, czy firma (w tym przypadku bukmacher internetowy) może mnie podać do sądu? Jak wiadomo żaden z internetowych buków nie jest zarejestrowany w Polsce i ciekawi mnie to czy mógłby mnie podać w takim przypadku do sądu?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Jak już to raczej do europejskiego.
Ale w to też wątpię, już prędzej zablokują konto itp. niż mają ciągać się po sądach z jakimś graczem. Prędzej to właśnie gracz mógłby podać do sądu bukmachera niż bukmachera gościa.

V 256

vernix

Użytkownik
Jak już to raczej do europejskiego.
Ale w to też wątpię, już prędzej zablokują konto itp. niż mają ciągać się po sądach z jakimś graczem. Prędzej to właśnie gracz mógłby podać do sądu bukmachera niż bukmachera gościa.
Europejski sąd? Pierwsze słyszę, co to takiego?

dutchman-robin 2,6K

dutchman-robin

Użytkownik
Europejski sąd? Pierwsze słyszę, co to takiego?
Z tego co kojarzę Sąd Europejski ma na celu odciążenie Europejskiego Trybunału Sprawiedliwości.Ale wiadomo jak to w Unii..Narobionych instytucji od groma,żeby tylko pieniądze ciągnąć ;)
Jeśli się mylę,to mnie poprawić.

mackso 10

mackso

Użytkownik
Jak w temacie, chodzi mi o to, czy firma (w tym przypadku bukmacher internetowy) może mnie podać do sądu? Jak wiadomo żaden z internetowych buków nie jest zarejestrowany w Polsce i ciekawi mnie to czy mógłby mnie podać w takim przypadku do sądu?
APOCO?

maryman 117

maryman

Użytkownik
1. Po pierwsze w mojej ocenie źle stawiasz pytanie.
2. Po drugie co to właściwie znaczy &quot;podać do sądu&quot;?
3. Skierowanie sprawy na drogę sądową zależy w pierwszej kolejności od tego co zrobiłeś.
4. Nie ma znaczenia fakt nielegalności bukmacherów internetowych w Polsce dla postępowań toczących się w państwie obcym.
5. Zakładając, że dana firma miałaby interes w dochodzeniu swojej &quot;racji&quot; drogą sądową jest to możliwe.

Do góry Bottom