Jak w temacie, chodzi mi o to, czy firma (w tym przypadku bukmacher internetowy) może mnie podać do sądu? Jak wiadomo żaden z internetowych buków nie jest zarejestrowany w Polsce i ciekawi mnie to czy mógłby mnie podać w takim przypadku do sądu?
Jak już to raczej do europejskiego.
Ale w to też wątpię, już prędzej zablokują konto itp. niż mają ciągać się po sądach z jakimś graczem. Prędzej to właśnie gracz mógłby podać do sądu bukmachera niż bukmachera gościa.
Jak już to raczej do europejskiego.
Ale w to też wątpię, już prędzej zablokują konto itp. niż mają ciągać się po sądach z jakimś graczem. Prędzej to właśnie gracz mógłby podać do sądu bukmachera niż bukmachera gościa.
Z tego co kojarzę Sąd Europejski ma na celu odciążenie Europejskiego Trybunału Sprawiedliwości.Ale wiadomo jak to w Unii..Narobionych instytucji od groma,żeby tylko pieniądze ciągnąć
Jeśli się mylę,to mnie poprawić.
Jak w temacie, chodzi mi o to, czy firma (w tym przypadku bukmacher internetowy) może mnie podać do sądu? Jak wiadomo żaden z internetowych buków nie jest zarejestrowany w Polsce i ciekawi mnie to czy mógłby mnie podać w takim przypadku do sądu?
1. Po pierwsze w mojej ocenie źle stawiasz pytanie.
2. Po drugie co to właściwie znaczy "podać do sądu"?
3. Skierowanie sprawy na drogę sądową zależy w pierwszej kolejności od tego co zrobiłeś.
4. Nie ma znaczenia fakt nielegalności bukmacherów internetowych w Polsce dla postępowań toczących się w państwie obcym.
5. Zakładając, że dana firma miałaby interes w dochodzeniu swojej "racji" drogą sądową jest to możliwe.