>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Czy łatwo?

N 0

nex193

Użytkownik
Czesc, jestm tu nowy i stąd moje pytanie czy łatwo jest wygrac kupon po kursie 4.0 tzn chodzi mi o to jaka jest szansa że powiedzmy trafie 1 na 4 takich kuponów. Co najlepiej stawiać na taki kurs.

hulio90 1,5K

hulio90

Użytkownik
Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie. Wszystko zależy od Twojej wiedzy, przeczucia i szczęścia. Musisz się zastanowić, jaka jest Twoja taktyka i jak zamierzasz grać. Na forum są ciekawe tematy, które warto przeczytać i w większości odpowiedzą one na Twoje pytania, wystarczy tylko trochę poszukać. Z matematycznego punktu widzenia, oczywiście im mniej meczy tym pewniejsza jest wygrana. Weźmy np. zakład trzy-drogowy ( 1, X, 2). Prawdopodobieństwo trafnie wytypowanego wyniku wynosi w tym przypadku ~33%, jeśli natomiast będziesz miał dwa takie mecze na 1 kuponie, to te prawdopodobieństwo wynosi juz tylko ~11% itd. Wiadomo, ze im większy kurs, tym więcej można wygrać, ale to też większe ryzyko.
Nikt Ci nie powie jak grać i co obstawiać, musisz wybrać to, co Cię interesuje i to o czym masz największą wiedzę.

K 0

krzysiek02

Użytkownik
I trzeba pamiętać żeby nie dać się ponieś emocją. Ja kiedyś z 50zł zrobiłem 350 przegrałem parę kuponów chciałem się odegrać i popłynąłem.

Do góry Bottom