>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Czterolistne typy

czterolistny 0

czterolistny

Użytkownik
Witam wszystkich.
Chcę spróbować swoich sił, stawiam tylko przemyślane typy, nie ma grania po statystykach. Zobaczymy jak to będzie. No to lecimy:

ZAKAZ KOMENTARZY W TEMACIE. PYTANIA NA PW, CHĘTNIE ODPOWIADAM.

⚽ #1 Liverpool - Sunderland 2:1 ⛔ 6j
---------------------------------------------------
▶ Liverpool AH -2 @ [1.65] Bet365 @ 6/10
Hmm co tu dużo mówić, jeśli Liverpool chcę dorównać City, to musi wygrywać takie mecze. Ja zagram AH -2, bo Liverpool lubi wygrywać wysoko - na dodatek u siebie - a mają z kim bo Sunderland ostatnio znowu bez formy. Liczę na wynik 3-0, ewentualnie 4-0. Wątpie, żeby Sunderland stanowił jakieś zagrożenie w tym meczu i że nie strzelą nawet bramki The Reds
⚽ #2 Sevilla - Real Madrid 2:1 ⛔ 4j
▶ Real Madrid AH -1 @ [1.95] Bet365 @ 4/10
Real będzie chciał odbić się po meczu z Barceloną. Grali bardzo dobrze, wykorzystywali sytuacje, niestety werdykty sędziego nie były na ich korzyść. Sevilla ostatnio również sobie dobrze radzi, ale Real musi wygrać to spotkanie jeśli chcę utrzymać lidera i moim zdaniem spokojnie dadzą sobie rade. Liczę na BTS i wynik 1-3.
⚽ #3 Köln - Karlsruher 2:0 ✅ 4,5j
▶ Under 2.5 Goals @ [1.90] Marathon @ 5/10
Ostatnie 2 mecze Koln zakończyły się rezultatem 0-0. Defensywnie grają dość dobrze lecz brakuje zdecydowanie sytuacji ofensywnych - zremisowali 4 na ostatnich 5 meczy. Karlsruher również ostatnio remis 1-1. Ja tu widzę wynik 1-0 dla Koln jeśli ruszą do ataku, a jeśli nie będzie im się chciało ruszyć dupy tak jak zwykle to będzie kolejny remis.
⚽ #4 Club Nacional - Newells Old Boys 2:4 ✅ 7,2j
▶ Newells Old Boys @ [1.90] Interwetten @ 8/10
Doszły mnie słuchy, że Nacional odpuszcza sobie ostatnio mecze i wstawia rezerwowy skład. Tym razem też ma tak być. Info nie jest na tyle prawdziwe, żeby przesadzać ze stawkami, ale kursy spadają ostro, także chyba coś jest nie tak. Powinien być under 2.5 i 0-1, 0-2.

Trochę żałuje że nie zrobiłem szybciej tematu, bo przegapiłem 2 dobre typy z Bośni i Hercegowina od &quot;eksperta&quot;. Kolejne wstawię ????

czterolistny 0

czterolistny

Użytkownik
⚽ #5 Giannina - Panthrakikos 1-1 1 strzał gości w meczu, 7 gospodarzy ???? ⛔ 8j
▶ Giannina @ [1.80] Interwetten @ 8/10
W pierwszej lidze greckiej przyjdzie zmierzyć się 12 w tabeli gospodarzom oraz 7 gościom. Gianinna ostatnio dobrze sobie radzi, przegrali ostatnie 2 mecze ale to z drużynami w pierwszej szóstce. Panthrakikos ostatni mecz z ostatnią drużyną w lidze ledwo co wygrało, gol na wynik 2-1 w ostatniej minucie. Dodam że na wyjeździe nie wygrali od 10 meczów, remisując w tym tylko 2 oraz ostatni raz na wyjeździe strzelili gola i to jednego w meczu 18 stycznia. Giannina podejdzie zmotywowana do tego meczu, gdyż zostały 4 kolejki do końca sezonu i jak wygrają ten mecz to powinni spokojnie się utrzymać w lidze.
Goście w tym meczu zagrają z powodu kontuzji bez takich zawodników jak pierwszy bramkarz Koutsopulos oraz drugi bramkarz Seremet, drugi najlepszy strzelec Cases, oraz obrońca Diogo. Zawieszeni na to spotkanie są pomocnik Ladakis, oraz trzeci najlepszy strzelec Tzanis.
W drużynie gospodarzy wraca do składu obrońca Michail 24/0.

czterolistny 0

czterolistny

Użytkownik
⚽ #6 Universarito - The Strongest
▶ The Strongest DNB @ [2.10] Interwetten @ 10/10
Universitario jest w złej sytuacji, zespół jest załamany - bez wygranej w tym sezonie po 10 meczach, 8 przegranych i 2 remisy oraz tylko 2 strzelone gole... Zła defensywa, brak pomysłu w ataku to cechy tej drużyny. W Libertadores są z 4 przegranymi i bez strzelonych goli.
Z drugiej strony The Strongest dobra drużyna z dobrym trenerem i doświadczonymi graczami. Ten mecz muszą wygrać jeśli chcą zakwalifikować się do drugiej rundy. W ostatnim meczu ligowym trener dał odpocząć najlepszym piłkarzom, dzięki czemu są wypoczęci i zmotywowani.
Jeśli chłopaki chcą zapewnić sobie pewny awans muszą to wygrać, nie zremisować. Oczekuje od nich poświęcenia. W ostatnim meczu Libertadores zawodnicy The Strongest zagrali dobry mecz, który niestety zremisowali 2-2 po golach w 80&#39; i 81&#39; - zabrakło koncentracji.
Jako że nie lubię zdarzeń 3-drogowych zagram DNB, bo z doświadczenia często mi te remisy wpadają, tak jak ostatni mecz w Grecji.. Daje 10/10 bo jak dla mnie pewka. Powodzenia ????

czterolistny 0

czterolistny

Użytkownik
???? #7 Bucaneros - Guaros de Lara
▶ Over 158.5 @ [1.85] Unibet @ 4/10

Bez analizy - ide spać. Jedyne co mogę na szybko powiedzieć to że jest łatwa linia do przekroczenia i mecz jest o wszystko, a co za tym idzie będzie over!

Do góry Bottom