>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czego obecnie słuchasz ?

Status
Zamknięty.
K 1,2K

kukla

Forum VIP
a nic tak sie pytam...a Honor znasz?
Honor był zajebisty.
Może to dziwnie wygląda przy tym co jest wyżej (bo to wyjątek) ale RAC zawsze mi się wydawał dośc ciekawy:spokodfhgfh:

edit:
Swoją drogą - a propos Konkwisty. Zawsze rozwalała mnei ilość polskich zepsołów tej sceny z &quot;88&#39; w tytule ;]

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Honor był zajebisty.
Może to dziwnie wygląda przy tym co jest wyżej (bo to wyjątek) ale RAC zawsze mi się wydawał dośc ciekawy:spokodfhgfh:

edit:
Swoją drogą - a propos Konkwisty. Zawsze rozwalała mnei ilość polskich zepsołów tej sceny z &quot;88&#39; w tytule ;]
taki styl ;] a Konkwista to raczej prekursor w Polsce, albo jeden z pierwszych zespołow, dokladnei nei wiem bo nie siedze w tym tak bardzo ;]

a Ty Wilqu jaki masz stosunek do RACu ? bo widze ze w sprawach muzyki to jestes dosyc kumaty ( uwielbiam to słowo ???? ) .

K 1,2K

kukla

Forum VIP
taki styl ;] a Konkwista to raczej prekursor w Polsce, albo jeden z pierwszych zespołow, dokladnei nei wiem bo nie siedze w tym tak bardzo ;]
a Ty Wilqu jaki masz stosunek do RACu ? bo widze ze w sprawach muzyki to jestes dosyc kumaty ( uwielbiam to słowo ???? ) .
to chyba jednak nie kwestia stylu a ideologi i fascynacji H... (i wcale nei chodzi mi o wulgaryzm ;) )
Ja w tym też nei siedzę... czasy kiedy czytałem o muzyce już minęły. Teraz tylko słucham :jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom