>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czechy (Gambrinus Liga | Druha Liga) - 2011/2012

Status
Zamknięty.
R 23

rutra

Użytkownik
Co się dzieje z Zizkovem? Kursy na wygraną ich rywali bardzo niskie 1.2-1.4, ale szykuje się 8 porażka tej drużyny z rzędu, w ogóle 13/16 porażek, może da się coś na tym ugrać.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Slovan Liberec - 1. FK Pribram
Sporo się naczytałem na temat Slovana Liberec. Nawet mam zamiar w najbliższym czasie wybrać się tam na mecz jednak nie o tym mam pisać. Liberec to kolejna &#39;&#39;potęga&#39;&#39; w Czechach. Drużyna pozyskała ciekawego sponsora w dodatku drużyna składa się w większości z utalentowanych Czechów wszystkim dowodzi trener Silhavy to 50 latek. W ataku znakomicie gra znany z występów w bundeslidze Jiri Stajner. Do tego znakomity Słowak Breznanik który grał w Slovanie Bratysława. Oraz kilku innych obiecujących graczy na krajowym podwórku wyglądają całkiem nieźle i depczą Sparcie Praga po piętach 6pkt straty jednak, jeden mecz mniej także dzisiaj mogą tę stratę pomniejszyć do zaledwie trzech oczek. Ostatni mecz Slovan pewnie wygrał z Hradec Kralove 3:1 wspomniani napastnicy po razie wpisali się na listę strzelców. Goście od 24 spotkań na wyjazdach nie zremisowali :!: porażki przeplatane były pojedynczymi zwycięstwami. Dzisiejsze spotkanie rozegrają w dodatku bez dwóch graczy z podstawowego składu. Gospodarze jeśli myślą o pucharach i mistrzostwie na własnym terenie z ligowym przeciętniakiem wygrać powinni.
Win Slovan @@ 1,38 ✅
Over 2,5 @@ 1,58
⛔
Handicap 0:1 @@ 1,88 ✅

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
FK Teplice - FC Slovan Liberec
Win Liberec @@ 2,10

wynik: 1:0
✅
Spotkanie bardzo ważne dla gości, Ich strata do Sparty wynosi 3pkt. Właściciel podobno przygotował odpowiednią premie za wskoczenie na fotel lidera. Jutro istnieje taka szansa trzeba wygrać z Teplicami które grają znacznie lepiej na wyjazdach niż u siebie zresztą podobnie jak Liberec który zdobył 23pkt na wyjazdach i jest drugą zaraz po Sparcie najlepszą drużyną w lidze na wyjazdach i u siebie jutrzejsze spotkanie to powinna być formalność a kurs zachęca 2,10.
Edit Groven: podawaj buka Dobi...

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Piłka nożna, Czechy
FC Bohemians Praga - FC Banik Ostrava
wynik: 0:1 ⛔

Uda się obydwu drużynom strzelić gola?
Typ: Tak
Kurs: 1,87

bwin
Dzisiaj z poniedziałkowej oferty wybrałem mecz z Ligi Czeskiej pomiędzy Bohemiansem Praga a Banikiem Ostrava. Obie ekipy niegrają zbyt dobrze w tym sezonie. Gospodarze są ciut wyżej w tabeli bo na dwunastym miejscu. Natomiast ich rywal zajmuje przedostatnie miejsce w tabeli i liczy w tym meczu na korzystny wynik. Gospodarze zanotowali ostatnio sześć porażek z rzędu w ligowych zmaganiach i tu gracze z Ostravy mają szansę na odniesienie sukcesu. Napewno jedni i drudzy zagrają ofensywnie bo komplet punktów jest dla każdego na wagę złota. Co za tym idzie zapewne można się spodziewać otwartego futbolu i jedni jak i drudzy będą atakować co może przynieść kilka bramek. Ja osobiście myślę że zarówno Bohemians jak i goście z Ostravy coś ustrzelą w tym spotkaniu.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
⚽ Czechy Puchar
Mlada - Plzen 2:0 ⛔
Over 3.5 gola
3.10

Sportingbet

Na dzisiaj wybrałem mecz z pucharu Czech. Zmierzy się ze sobą Mlada Boleslav i Vitoria Plzen. Jest to mecz na etapie 1/8. Pierwsze spotkanie w Pilznie zakończyło się remisem 1:1, a więc karty są nadal otwarte i jedni jak i drudzy mają szansę awansować do ćwierćfinału gdzie czeka już Sprata Praga.
Stawiam w tym meczu na over 3.5 gola. Skłania mnie ku temu ofensywny styl gry jaki prezentuje w tym sezonie Pilzno. Przytoczę tutaj wyniki ligowe. Otóż Vitoria Pilzno na 20 spotkań zaliczyło aż 12 razy over 3.5 gola co czyni ich najbardziej overową drużyną w lidze. Średnia goli na mecz z udziałem Pilzna to aż 3.85 gola. Jeśli chodzi o Mlade Boleslaw to oni zaliczyli 7 razy +3.5 gola na 20 meczy co daje około 33% wszystkich spotkań (sporo). Moim zdaniem dzisiaj Vitoria Pilzno zaprezentują się ofensywnie i będzie dążyć do zwycięstwa. To zmusi przeciwników do również otwartej gry. W tym meczu nie zabraknie emocji. Moim zdaniem wygrają goście 1:3.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
⚽ Czechy 1
Dukla Praga - Slavia Praga 0:0⛔ :-(
Over 3.5 gola
5.00

Unibet

Dzisiaj o godzinie 17:00 zostanie rozegrany ostatni mecz 21 kolejki spotkań w Ekstraklasie czeskiej -Gambrinus Liga. Zmierzy się w nim Dukla Praga i Slavia Praga. Gospodarze są 7 pozycji w lidze, a goście na miejscu numer 11.
Stawiam w tym meczu na over 3.5 gola. Obie ekipy w tym sezonie zaliczyły już mecze, w których padały 4 bramki lub więcej. Gospodarze mieli takich meczy 6, a goście 5 razy zaliczali mecz, w którym przekraczana była linia powyżej 3.5 gola. Obie ekipy zaliczają over 3.5 gola średnio co 4 mecze. Dulka Praga ostatni mecz over 3.5 gola zaliczyła właśnie 4 spotkania temu, a Slavia 2 kolejki temu. Ostatnie mecze między tymi drużynami kończyły się wynikami: 0-0, 3-1, 1-1. W ostatnich 3 meczach pomiędzy Duklą, a Slavią raz padł wysoki wynik. Moim zdaniem dzisiaj kibice zgromadzeni na stadionie Dukli zobaczą kilka bramek. W ekipie gospodarzy gra dwóch bramkostrzelnych zawodników Lietava i Hanousek, którzy w tym sezonie strzelili już 12 goli dla Dukli i dzisiaj powinni poprowadzić swój zespół do zwycięstwa. Stawiam 3:1 dla gospodarzy i na over 3.5 gola.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
⚽ Czechy 1
Viktoria Plzen - Dynamo C. B. /// 4:0 ✅
Over 3.5 gola
2.62
WilliamHill

Dzisiaj o godzinie 16:30 zostanie rozegrany bardzo ciekawy mecz w ekstraklasie czeskiej - Gambrinus Liga. Zmierzy się ze sobą Viktoria Plzen i Dynamo Ceske Budejovice. Jest to mecz kończący 22 kolejkę spotkań. Po 21 meczach gospodarze są na 3 miejscu w lidze, a goście plasują się na pozycji numer 12. Stawiam w tym meczu na powyżej 3.5 gola. Poniżej kilka zdań argumentujących mój dzisiejszy typ.
Pierwszy i najważniejszy argument jest taki, że Vitoria Plzen to najbardziej &quot;overowa&quot; drużyna w lidze. Oznacza to, że w meczach gospodarzy pada najwięcej bramek spośród wszystkich drużyn w lidze, a jest ich 16. Średnia bramek na mecz (gole zdobyte/stracone) Viktorii Pilzno to 3.76 gola co daje im w tej klasyfikacje niekwestionowaną pozycję lidera. Drugi bardzo ważny argument to fakt, że gospodarze zaliczyli w tym sezonie aż 12 meczy gdzie padały 4 gole lub więcej. Jest to około 50% wszystkich! Trzeci argument jest taki, że Plzen musi gonić drugą i pierwszą drużynę w lidze. Mają jeszcze szansę na mistrzostwo dlatego mecz z ligowym średniakiem z dołu tabeli będą chcieli wygrać za wszelką cenę. Moim zdaniem Plzen będzie atakować rywali od pierwszych minut spotkania i szybko osiągną dwu, trzy bramkowe prowadzenie. Moim zdaniem mecz wygrają gospodarze. Stawiam 3:1 dla Viktorii Pilzno i na over 3.5 gola.

psm 921

psm

Użytkownik
VS

Pn 2012-04-16 19:00
Banik Ostrava - Slovan Liberec
typ-2
✅
kurs 1,85 (7/10)
typ 2(-1)
✅✅✅
kurs 3,25 (2/10)
expekt

Nie spodziewałem się takiego kursu na to spotkanie i teraz powiem szczerze że żałuję że juz podałem dziś swój typ dnia.Slovan jak już pisano w tym wątku wyżej staje się klasową drużyną Gambrinus Ligi.Dla nich to spotkanie to mecz o fotel lidera jako że Sparta ma nad nimi w tym momencie 2 pkt przewagi.Piłkarze z Liberca na wyjeździe w tym sezonie przegrali tylko raz z Teplicami,za to odnosili wygrane nad takimi zespołami jak Slavia,Pribram,Mloda Boleslav czy Sparta Praga.Priorytetem tego zespołu jest niewątpliwie gra w Lidze Mistrzów,a żeby tak się stało trzeba pokonywać rywali na wyjazdach,zwłaszcza tych najsłabszych,a takim niewątpliwie jest Banik,czyli przedostatni zespół czeskiej ligi.Banik u siebie gra tragicznie,wygrał tylko raz na 12 spotkań,bilans bramkowy u siebie to 11-22,to mówi samo za siebie.Dosyć wysoki moim zdaniem kurs na Slovan jest najprawdopodobniej spowodowany faktem że Banik walczy o utrzymanie z wyprzedzającymi ich o 2 pkt Bohemians 1905,które prezentuje opłakaną formę.Ja sądzę że Banik mimo wszystko będzie musiał szukać punktów w pozostałych 5 spotkaniach bo z rywalem tej klasy raczej nie ma co szukać.Jako że na wyjazdach Slovan jest niezwykle skuteczny i aplikuje swoim rywalom notorycznie sporą ilość bramek,warto jest się też pokusić o handi,po bardzo zachęcającym kursie.
dziwne rzeczy sie dzieją z kursem,najpierw spadl na 1,80,potem 1,75 1,72 1,70 a teraz jest 1,90​

W 606

wanderlei

Użytkownik
A ten mecz się dzisiaj odbędzie wogole?? Bo coś słyszałem że czeski związek zawiesił wszystkie rozgrywki z powodu samobójstwa jakiegos piłkarza wczoraj.

psm 921

psm

Użytkownik
VS

Pt 2012-04-20 18:00
FK Dukla Praha - Banik Ostrava

typ 1

kurs 1,85

stawka 6/10

expekt

Zastanawiałem się dosyć długo czy zagrać ten typ z powodu sytuacji gospodarzy w tabeli.Mianowicie nie mają już szans na grę w pucharach,ponieważ zajmują 6 lokatę,a do trzeciego Pilzna tracą 12 pkt.Z pucharu także odpadli już dawno,na poziomie 1/8.Tak więc grają tylko o jak najlepszą lokatę w lidze.Goście zaś jak już pisałem wyżej walczą o utrzymanie i nie są bez szans ze względu na postawę wyprzedzających ich Bohemians,którzy przegrywają także mecz za meczem.W pierwszej potyczce Dukla wygrała na wyjeździe 2-1 i mimo wszystko postawię na nich także dziś,myślę że to za wcześnie aby można było mówic o jakimkolwiek odpuszczaniu,a jeśli zagrają na swoim normalnym poziomie na pewno młody zespół Banika jest w ich zasięgu.​

karamazow 110

karamazow

Użytkownik
Mlada Boleslav - Sparta Praga 2.05 Pinnacle ⛔

Dzisiaj wieczorem w ramach rozgrywek Gambrinus Ligi odbędzie się spotkanie grającej o pietruszkę Mlady z walczącą o mistrzostwo Spartą. Piłkarze Mlady ostatnio spuścili z tonu, myślami są już chyba na wakacjach bo ugrali w 6 ostatnich kolejkach tylko 4 punkty. Dla Sparty każde zwycięstwo jest na wagę złota bo Slovan wygrał swój mecz i zwiększył przewagę do 4 punktów. Sparta gra w tym sezonie świetnie na wyjazdach legitymując się bilansem 11-1-1. W ostatnich 4 ligowych spotkaniach na stadionie Mlady wygrywała Sparta, myślę że po dzisiejszym meczu seria będzie trwać.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
⚽ Czechy 1
Liberec - Plzen
Over 4.5 gola
5.00
Bet365

Na dzisiaj wybrałem mecz z ekstraklasy czeskiej. W ostatniej kolejce spotkań zmierzy się ze sobą Liberec i Viktora Pilzno. Gospodarze to lider rozgrywek. Goście są zaraz za nimi. Zagrają więc dwie najlepsze drużyny w tym sezonie w lidze czeskiej. Stawiam w tym meczu na over 4.5 gola.
Po pierwsze obie ekipy oprócz tego, że przewodzą w lidze to dodatkowo prowadzą w klasyfikacji under/over na najwyższą średnią bramek na mecz (zdobyte/stracone). Gospodarze w takiej klasyfikacji są na 2 miejscu ze średnią 3.34, a Pilzno jest na miejscu 1 ze średnią 3.41 gola na mecz. Po drugie obie ekipy zaliczały w tym sezonie mecze gdzie padało 5 bramek lub więcej. Gospodarze mieli takich meczy 5, a goście aż 10 co daje 1/3 wszystkich meczy. Moim zdaniem mecz będzie mega ofensywny i nie zabraknie bramek. Stawiam 2:3 dla gości i over 4.5 gola. Ostatni mecz między tymi drużynami zakończył się wynikiem 2:2.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom