>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czechy Gambrinus Liga 2007/08

Status
Zamknięty.
masa 0

masa

Użytkownik
Pierwsza kolejka nowego sezonu:

[/URL][/img]

Spotkanie: 1.FC Brno - Tescoma Zlin
Typ: 1
Kurs: 1.50
Expekt

Spotkanie 1 kolejki czeskiej ligi. Moim zdaniem jest to pewne spotkanie ponieważ druzyna Brno ostatni sezon ukończyła na 7 miejscu w tabeli co przy 13 miejscu Zlin jest bardzo dobrym miejscem. Decydującym czynnikiem który wpłynie na ten mecz będą transfery które zostaly dokonane w letniej przerwie a takze mecze sparingowe obu drużyn. Drużynę gospodarzy w okienku transferowym opuscił trener Josef Mazur którego zastąpił doświadczony Petr Ulicny. Drużyne z Brna opuściło dwóch jednych z lepszych zawodnikow w druzynie a przybył tylko jeden który ma wzmocnić linię ataku. Natomiast goście są druzyna która w ubiegłym sezonie uchroniła się od spadku z 1 ligi. Drużyna ta w okienku transferowym została powaznie osłabiona ponieważ odeszedł pierwszy bramkarz drużyny i wetern czeskich boisk Bronislav Cervenka. Trener Tescomy skład uzupełnił zawodnikami z niższych lig - wychowankami. Drużyna gości nie spisywała się dobrze w sparingach ponieważ przegrała z trzecioligowym zespołem aż 0:3. Warto wspomnieć że drużyna gości ostatni raz na boisku rywala wygrała w 2004 roku wynikiem 2:1 z SFC Opava. Goście na 8 rozegranych sparingów wygrali tylko 2 i jeden zremisowali natomiast gospodarze wygrali 5 sparingów na 10 i raz zremisowali z Arką Gdynia. Nie sądzę żeby dziś druzyna z Zlin przerwała swoją złą passę w której nie może wygrać na wyjeździe.

⛔ (0-0) :zy3ou:

M 0

mikecfc

Użytkownik
Spotkanie: Mlada Boleslav - Viktoria Zizkov
Typ: Mlada Boleslav
Kurs: 1.60
Bukmacher: Expekt
Analiza: Mlada Boleslav rok temu zakończyła sezon na 3 miejscu, promowanym grą w Pucharze UEFA. Na nadchodzący nowy sezon cele są o wiele większe. Klub ma sięgnąć po upragnione od lat mistrzostwo kraju. Przybliżyć do tego może już zwycięstwo w pierwszej kolejce, gdy będą podejmować beniaminka Viktorie Zizkov. Viktorka rok temu nie miała sobie równych w 2 lidze, w Gambrinus łatwo już nie będzie. Celem Viktorii jest utrzymanie się w lidze. O czymś więcej będzie można rozmawiać za pare lat. Drużynę Mlady opuścili Luboš Pecka i Martin Abraham. Marek Matějovský pozostał i ma pociągnąć drużynę do boju. W drużynie Zizkova wiele się nie zmieniło. Mlada moim zdaniem jest lepszą drużyną i dziś zdecydowałem się na nią postawić. Historia spotkań: w sezonie 2001/2002 obie drużyny spotkały się w pucharze Czech. Lepsi byli piłkarze z miasta Skody wygrywając 1:0.

Wynik: 0-1 ⛔ :sad:

M 0

mikecfc

Użytkownik
Spotkanie: Kladno - FK Teplice
Typ: ponizej 2.5 goli
Kurs: 1.60
Bukmacher: Expekt
Analiza: Liga czeska jest ligą w której pada mała ilość bramek (w poprzednim sezonie aż 62% underów). Dziś na początek zdecydowałem się zagrać under w meczu Kladna z Teplicami. Wydaje mi się on bardzo prawdopodobny, bo Kladno to typowo underowa na własnym stadionie drużyna. W poprzednim sezonie zanotowali 10 underów, przy 5 overach. Drużyna Teplic na wyjeździe 8 underów i 7 overów. Jednak kilku piłkarzy odeszło z Teplic, a nie wiadomo jak zaprezentują się ich następcy. Liczę na małą ilość bramek w tym spotkaniu...

Wynik: 0-2 ✅

nowak 0

nowak

Użytkownik
FC Slovan Liberec - Bohemians 1905

Mecz kończący drugą kolejke czeskiej Gambrinus Lig. Slovan na własnym boisku podejmowac bedzie beniaminka tej klasy rozgrywkowej czyli Bohemians.

Slovan w pierwszej kolejce uległ na wyjezdzie Spracie Praga 1:0 . jednak to o niczym nie swiadczy bo był to pierwszy mecz a na dodatek z ekipą walczącą o mistrzostwo kraju. Po nieudanym sezonie 06/07(4 miejsce w tabeli) Liberec bedzie starał sie zrechabilitowac i zdobyc mistrzostwo. Czy ma na to szanse ? Tak i to bardzo duze , z zespolu odeszło praktycznie tylko dwóch zawodników a pozyskano kilku naprawde wrtosciowych pilkarzy.
Slovan w meczu ligowym ze Spratą wystopił w skaladzie :Z. Hauzr - P. Šinglár, A. Petrouš, P. Košťál, T. Janů - P. Papoušek, R. Bejbl, I. Hodúr, J. Bílek, D. Pudil - R. Dejmek. W meczu z Bohemians sklad bedzie wyglądał nieco inaczej poniewaz trener zapowiedzial ze zagra ofensywnym ustawienie 1-4-4-2. W ubiegłym sezonie Liberec u siebie spisywał sie dobrze na 15 meczy wygrał 9 , 5 zremisował i tylko 1 przegrał.

Co do ich dzisiejszych rywali to bedzie do druzyna ciułająca punkty u siebie a na wyjazdach grająca defensywnie i starająca sie sprawic jakąs niespodziankę.
Bohemians w pierwszej kolejce uległ u siebie z Baníkem Ostrava 0:2. Jedynie co dowiedzialem sie o skladzie Bohemians to to ze w dzisiejszym meczu nie zagra pomocnik Martin Kotyza.

Liberec jesli chce walczyc o mistrzostwo kraju mecze u siebie musi wygrywac tym bardziej ze gra z beniaminkiem... mój typ to wysokie zwycieswto Slovana.

⛔ Mój typ: FC Slovan Liberec ⛔
Kurs: 1.45
Wynik: (0:0)

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Spotkanie : FC Slovan Liberec - Bohemians 1905 Praga
Typ:FC Slovan Liberec
Kurs : 1.50

BAH

Analiza : Slovan Liberec w poniedziałek zaprezentował się bardzo słabo w spotkaniu ze Spartą Praga. Teraz podopiecznych trenera Michala Zacha czeka kolejna walka z rywalem ze stolicy - Bohemians 1905.Zadza zwyciestwa bedzie napewno wielka po ostatnim przegranym meczu , do tego wlasne trybuny moga pomoc w odniesieniu sukcesu , lecz Slovan nie zagra w optymalnym ustawieniu.Kontuzje w dalszym ciągu leczą pomocnicy Tomáš Frejlach oraz Filip Dort i napastnik Jan Blažek. Nie wiadomo, czy na boisku pojawi się defensor Miroslav Holeňák. Nie wszystkie formalności związane z rejestracją tego zawodnika zostały jeszcze załatwione.Jednak wreszcie do dyspozycji bedzie napastnik Jan Nezmar . W druzynie &quot;kangorow&quot; raczej zagraja wszyscy gracze z podstawowej jedenastki . Obie druzyny spotkaly sie 14 raqzy 9 razy gora byli zawodnicy Liberca 2 razy padl remis a 3 razy wygraly &quot; Kangory&quot;.Obie druzyny swoje pierwsze mecze przegrala .Slovan ze sparto 0-1 a Bohemias 0-2 z Banik Ostrava. Mecz napewno ciekawy i moze pasc takze under poniewaz w 14 meczow padlo 37 goli , czyli bardzo realny typ .

masa 0

masa

Użytkownik
Zdarzenie: Slovan Liberec (-1) - Bohemians 1905
Kurs: 2.10
Buk: Expekt

Dziś rozegrane zostanie ostatnie spotkanie czeskiej ekstraklasy pomiędzy Slovanem Liberec a drużyną ze stolicy Bohemians 1905. W dzisiejszym spotkaniu goście są teoretycznie skazani na porażkę ponieważ nie zaczęli dobrze sezonu przegrywając u siebie ze FC Baník Ostrawa 0:2. Teraz grają na wyjeździe z drużyną która też nie zaprezentowała się rewelacyjnie w pierwszym meczu ale grali z Spartą Praga to nie można mieć wielkich pretensji. W dzisiejszym meczu trener gospodarzy nie będzie miał do dyspozycji wszystkich piłkarzy ponieważ niektórzy leczą kontuzje ale do składu powraca Jan Nezmar który pauzował za żółte kartki. Po mimo kontuzji i osłabienia składu myślę że gospodarze poradzą sobie ze słabo grającą drużyną Bohemians ponieważ goście jeszcze nigdy nie wygrali na stadionie Slovana i myślę że nie przerwią złej passy.

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
VS
Spotkanie : Brno vs Plzen Viktoria
Typ : Brno
Kurs : 1.85
Buk : Sportingbet
Analiza :
Dzisiejszego wieczoru o godzinie 20 odbędzie się spotkanie w ramach czeskiej Gambrinus Ligi, w którym spotkają się Brno i Plzen Viktoria. Póki co lepiej w lidze wiedzie sie dzisiejszemu gospodarzowi, który zgromadził 4 punkty, przy 2 Viktorii. Najpierw zremisował 0:0 z Zlinem na własnym stadionie oraz wygrał 4:3 na wyjeździe w spotkaniu z beniaminkiem Zizkov Viktoria. Plzen natomiast zremisował 1:1 z Most&#39;em w meczu wyjazdowym by pózniej zremisować 0:0 z Spartą Praga, aktualnym mistrzem kraju ;) Cieżko zatem stwierdzić w jakiej formie są oba zespoły, bo to dopiero 2 kolejki. Sugerując się poprzednim sezonem, większe szanse na zwycięstwo ma zespół gospodarzy, którzy dobrze grali na własnym stadionie i zajeli 3 miejsce pod tym względem (10-2-3, br. 26-13). Jednak o zwycięstwo nie będzie łatwo, Plzen nieźle radził sobie na wyjazdach gdzie zdobył 23 punkty, wygrywając 6 spotkań, 5 remisując i 4 przegrywając (co ciekawe na własnym obiekcie również zanotowali taki bilans ;) ). W kwietniu górą byli goście, którzy wygrali 2:1, lecz patrząc wstecz Brno sukcesywnie wygrywało mecze na własnym stadionie i dziś typuję podobne zakończenie (no może nie ja, znajomy w profku podsunął mi ten typ :p ).
⛔ 0:1

M 0

mikecfc

Użytkownik
Mlada Boleslav - Kladno

Analiza: Dzisiejszy mecz dla Mlady jest bardzo ważny, bowiem po 3 kolejkach drużyna zgromadziła zaledwie jeden punkt. Jest to bardzo zadziwiające, ponieważ drużyna mająca wielkie aspiracje do tytułu mistrzowskiego zaprezentowała się słabo. Dziś już niespodzianek raczej nie będzie. Do znanego miasta Skody przyjeżdzają piłkarze Kladna, których forma także pozostawia wiele do życzenia. Mimo że piłkarze gości zajmują 9 pozycje z 3 punktami na koncie, swoją grą nikogo na kolana nie powalili. Przegrali na inauguracje z Teplicami 0-2, tydzień później także przegrali ze Slavia Praha 0-2 i w ostatniej kolejce odnieśli 1 zwycięstwo w sezonie-pokonując beniaminka Viktorie Zizkov 3-2. Mlada Boleslav słabo rozpoczęła sezon. Przegrała w 1 spotkaniu z beniaminkem 0-1, mimo dominacji przez większą część spotkania. Potem nadeszła także pechowa porażka z Olomoucem 0-1 oraz ważny punkt z ciężkiego terenu jakim z pewnością jest Jablonec 1-1. Dziś gospodarze zmobilizowani do zwycięstwa z pewnością zagrają na 200% swoich możliwości. Mlada jeśli dalej myśli o walce o mistrzostwo musi ten mecz wygrać.

Typ:
Mlada Boleslav ✅
Kurs: 1.50
Szanse: 8/10

tbm 642

tbm

Forum VIP
Victoria Plzen - Tescoma Zlin
Obie drużyny nie są zaliczane do grona najsilniejszych w czeskiej Gambrinus Lidze i maximum możliwości dla obu to raczej środek tabeli. Spowodowane jest to m.in tym, że obie preferują defensywny styl gry, przez co w meczach z ich udziałem pada mało bramek, a często są to mecze do jednej bramki. Uważam, że podobnie może być także i dziś. Co prawda na papierze delikatnym faworytem jest Plzen, ale jeśli już wygra to skromnie 1:0..
Mój typ to mniej niż 2,5 bramek - 1,55 w Expekt
Stawka: 6/10

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
V S

FC Ostrava Banik vs FK Teplice ⚽
FC Ostrava Banik
2.00
Bwin
9 kolejka czeskiej Gambrinus Ligi. Mecz na szczycie - na stadionie Bazaly miejscowy Banik Ostrava plasujący się na 3 pozycji zagości 2 zespół - FK Teplice. Banik na 4 spotkania u siebie wygrał 3 (Most, Liberec, Plzen) i przegrał w 7 kolejce z dobrze spisującym się w tym sezonie Olomouc&#39;em 0:1. Teplice natomiast na wyjeździe wygrało z Most&#39;em i Kladno, zremisowało z Brno i przegrało 1:0 z Zlin&#39;em. Duże znaczenie dla górnego układu tabeli będzie miał wynik tego spotkania - w wypadku wygranej zarówno Ostrava jak i Teplice moga liderować w lidze, biorąc pod uwagę korzystny wynik jutrzejszego spotkania derbowego pomiędzy Spartą a Slavią. W zespole Banika za nadmiar żółtych kartek pauzować będzie Rejtoral, natomiast w zespole gości - Klein, Merzic i Lukas. W bezpośrednich spotkaniach obu drużyn górą był Banik - na 22 spotkania wygrał 9, 8 razy zremisował i przegrał 5-krotnie. Wg mnie dzisiejsze spotkanie wygrają gospodarze, którzy ostatnią wygraną u siebie z dzisiejszym przeciwnikiem zanotowali w sezonie 2003/04 w którym zresztą zdobyli mistrzostwo. A grać na własnym stadionie potrafią - co nie raz udowodnili.
⛔ 0-0

harv 0

harv

Użytkownik
Sparta Prague vs. Slavia Prague
Chyba największy hicior tej kolejki w czeskiej lidze!Myślę, że w tych derbach ciężko o wytypowanie zwycięzcy. Bukmacherzy jak na razie trzymają kursy ok 2.30-3.00-3.00 i chyba już nic się w nich nie zmieni. Obie drużyny są po meczach w europejskich pucharach i jedyny typ jaki mi się nasuwa to under 2,5. Dwa ostatnie pojedynki w tych derbach to wyniki 0:0 i 1:0, myślę, że i dzisiaj będzie podobnie. Stawiam na under w SportingBet po kursie 1,65!
0:2
✅

komarr 4

komarr

Forum VIP
Jablonec - Liberec
typ under 2,5
urs 1,52
betsson

W dzisiejszym spotkaniu Czeskiej Gambrinus liga spotykaja sie dwa zespoly z dolnej czesci tabeli. Jablonec ktory obejmuje 14 pozycje oraz Liberec z 15 lokata. Oba zespoly maja taki sam bilans meczowy, tzn 2-4-5. O dziwo oba zespoly maja tyle samo bramek straconych bo maja ich po 11. Na dzisiejszy mecz wybralem opcje ponizej 2,5 gola poniewaz ani gospodarze ani goscie nie wysmienitych napastnikow. Liberec w 11 meczach strzelil 8 goli natomiast Jablonec strzelil ich 7. Oba zespoly preferuja futbol defensywny. Gospodarze w 11 kolejkach zantowali az 9 wynikow ponizej 2,5 gola, goscie natomiast maja az 10 meczy z 11-stu zakonczonych wynikiem ponizej 2,5 gola. Rowniez jak pokazuje historia mecze miedzy tymi druzynami nie obfituja w duza ilosc goli (na 4 ostatnie mecze trzy zakonczyly sie wynikiem underowym).

nowak 0

nowak

Użytkownik

Sparta-Pilzno

Jutro spotkają sie 3 druzyna ligi - Sparta z 5 czyli Pilzno. Bukmacherzy za ogromnego faworyta uwazają gospodarza ja jednak tak nie sądze. Sparta wcale nie przekonuje mnie swoją grą dlatego w tym meczu zamiast zwycięstwa gospodarzy typuje Under 2,5. Pilzno prezentuje podobną (no moze troszke gorszą ) formę. Nie wydaje mi sie aby jechali na pozarcie.W ostatnim meczu miedzy tymi druzynami padł wynik 0:0 czyli piekny Under 2,5. Podobnie bedzie tez w tym meczu. Sparta u siebie gra dobrze na 7 meczy wygrali 5 a 2 razy schodzili z boiska pokonani. 4razy notowali under natomiast 3 razy over. Jednak trzeba podkreslic ze Over padał z druzynami słabymi - Sparta vs. Bohemians 1905 3:1 ; Sparta vs. Kladno 4:1 ; Sparta vs. Zlin 2:1. Natomiast z druzynami które prezentują poziom podobny do Sparty padały Undery - Sparta vs. Liberec 1:0 ; Sparta vs. Olomouc 1:0 ; Sparta vs. Ml. Boleslaw 0:1 ; Sparta vs. Slavia 0:2. Sparta na własnym stadionie strzeliła 11 bramek a straciła 6. Natomiast Pilzno na wyjazdach gra w kratke.wygrali 3 mecze 1 zremisowali i 4 przegrali. Przy czym strzelili 5 bramek a stracili 10. Na 8 meczy wyjazdowych w jakich grali piłkarze Pilzno aż 6 razy padał Under a tylko dwa razy Over. Podsumowując typ na Under wydaje sie w miare pewny, no i kurs jest o wiele lepszy niz na zwyciestwo gospodarzy.

Moj typ: Under 2,5
Kurs: 1,73

Pewność typu: 7/10

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Sparta Praha – Viktoria Zizkov
Typ: handicap azjatycki Sparta -1.5
Kurs: 1.95
Bukmacher: Bet365

Analiza:

18 kolejka Czeskiej Gambrinus Liga w którym zmierzą się Sparta Praha z Viktorią Zizkov. Gospodarze dobrze rozpoczęli rundę wiosenną pokonując pewnie na wyjeździe FC Zilin 0:2. Goście tego spotkania również zaliczyli dobry start pokonując u siebie niżej notowane SK Kladno 1:0. Spojrzałem na statystyki bezpośrednich spotkań obydwu drużyn i Sparta u siebie ostatnie 4 spotkania wygrała różnicą co najmniej 2 bramek dlatego też uważam, że dzisiaj będzie podobny scenariusz. Nie wiem jak silna kadrow jest Viktoria Zizkov lecz wiem jaki potencjał posiada Sparta która ma w swoich szeregach takich graczy jak Tomas Repka czy Libor Dosek. Reasumując dodam, że Sparta traci 4 punkty do lidera dlatego też to spotkanie muszą wygra by liczyc się w walce o tytuł.

6:1 ✅

bdjoe 0

bdjoe

Użytkownik
Spotkanie: Ostrava Banik - Slavia Praha
Typ: under 2.5
Kurs: 1.7
Bukmacher: Bet365
Analiza: O godzienie 20:15 trzeci w tabeli ligi czeskiej Banik Ostrava podejmie lidera Slavie Praha. Zespol gospodarzy rozegral jak dotad dziewietnascie spotkan z czego dziewiec wygral, siedem zremisowal, a trzy przegral. Bilans bramek to 31-19. Na wlasnym obiekcie Banik zwyciezal, piec raz, raz przegral, a trzy razy dzielil sie punktami. Zespol gosci - Slavia ma na swoim koncie dwanascie zwyciestw, piec remisow, i dwie porazki. W meczach wyjazdowych Slavia takze dobrze sie sprawuje ich bilans away to 5-2-2. W tym meczu dobrym typem wydaje mi sie under 2.5. W meczach Slavi na wyjezdzie under padal szesciokrotnie, natomiast over zaledwie trzykrotnie. Bedzie to napewno zaciety pojedynek. Slavia bedzie chciala wygrac to spotkanie, poniewaz wrazie niepowodzenia w Ostravie, to ta sytuacje napewno bedzie chciala wykorzystac Sparta, ktora jezeli jutro wygra na wlasnym obiekcie z Teplcami bedzioe tracic do lidera zaledwie jeden punkt. Slavia nie moze sobie dzis pozwolic na strate bramki. W ostatnim meczu miedzy Slavia, a banikiem padl wynik 0-0, a bylo to w sierpniu ubieglego roku. Dzis jednak licze na zwyciestwo Slavii, lecz bedzie ono malego rozmiaru. Przewiduje wynik 0-1.

WYNIK: 2-2 (0-0) ⛔
miedzy 64 min a 90 min padly wszystkie, cztery bramki, normalnie sie zdziwilem ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
SLAVIA PRAGA - SPARTA PRAGA
Typ : under2,5 ✅✅✅
Kurs : 1,65
bwin ✅✅ WYNIK 1:1 ✅✅

Wielkie wydarzenie w Czechach . Naprzeciw siebie dwie najlepsze druzyny. Czy gospodarze sa w stanie w jednym sezonie dwa razy ograc wielka Sparte? Pierwszy mecz pomiedzy tymi zespolami zakonczyl sie wlasnie zwyciestwem na Letnej Slavii. Slavia w dalszym ciagu utrzymuje przewage nad grupa poscigowa. W rundzie wiosennej jednak lepiej sie prezentuje Sparta ktora wygrywa mecz za meczem. Zastopowana zostala jedynie w Olomouncu gdzie padl remis 0:0. Slavia natomiast meczy sie. Jej wyniki nie sa zbyt wysokie. Mecze sa slabe. Do tego dochodzi wpadka w Brnie z tamtejsza druzyna 1:2.Na ostatnie 6 meczy w lidze odpowiednio Slavia wygrala 4, 1remis , 1porazka a Sparta 5zwyciestw i jeden remis. Jak bedzie w tym meczu? Czy atut wlasnego boiska pomoze i bedize kluczoy? Ostatni raz Sparta wygrala na boisku rywala w 2004roku 2:0. wczesniejsze trzy pojedynki to dwa remisy i jedna wygrana Slavi. Moim typem na ten mecz jest under2,5. W czeskiej lidze czesto takie wyniki padaja. Slavia w tym sezonie az 15 razy notowala wyniki underowe na 22gry, Sparta takze 12meczy underowych przy 10 overach. Na 10 ostatnich pojedynow na boisku dzisiejszego gospodarza miedzy oboma druzynami az 8 razy byl under!! Mysle ze powinno wejsc;)

bobson_mag 0

bobson_mag

Użytkownik
Most-Bohemians 1905
Typ: myślę że 1
Kurs:2,05
Obie drużyny zamykają tabelę ligową. Most jest jedno miejsce wyżej. Bohemians nie wygrało od 8 spotkań, ani żadnego do tej pory meczu na wyjeździe. W lidze procent wygranych u siebie wynosi około 45%, natomiast wygranych na wyjeździe około 20%. Moim kryterium jest właśnie ta statystyka. Mam nadzieje że most wygra zgodnie z oczekiwaniami. A wy co sądzicie o tym spotkaniu?

nowak 0

nowak

Użytkownik
Jablonec - Sigma Olomouc

Pojedynek w lidze czeskiej. Jablonec 97 podejmowac bedzie na własnym stadionie druzyne Sigmy Olomouc. W tym spotkaniu cięzko wskazac faworyta dlatego postanowiłem zagrac Under 2,5. Dlaczego - Juz pisze. Otóz druzyny te są najbardziej underowe w lidze. Zacznijmy od gospodarzy. Jablonec zajmuje w lidze 13 miejsce i ma tylko 3 pkt przewagi nad strefą spadkowa. Trzeba powiedziec ze ostatnio piłkarze nie rozpieszczaja kibiców. Ostatnie 3 spotkania to 3 porażki i zdobyty tylko 1 gol. Jablonec u siebie do tej pory rozegrał 13 spotkań - z czego az 11 to spotkania z bardzo małą ilością goli. Tylko dwa razy kibice zobaczyli wiecej niz 2 gole. Czyli 85 %spotkan Jablonca na własnym obiekcie konczy sie underem. W dotychczasowych 13 spotkaniach Jablonec strzelił zaledwie 9 goli - czyli srednio 0,7 gola na mecz. A stracił 11 bramek - czyli 0.85 gola na mecz co daje nam średnią 1,5 gola na mecz. Teraz kilka słow (a w zasadzie statystyk) o gosciach. Sigma jest jeszcze bardziej underową druzyną od Jablonca. W dotychczasowych 13 spotkaniach wyjazdowych notowali az... 12 underów !!! Tylko raz padł over. Tutaj jeszcze bardziej mizernie wyglądają zdobycze strzeleckie. Otóż Sigma w 13 spotkaniach strzeliła zaledwie 5 goli - czyli 0,38 gola na mecz. A straciła 13 czyli średnio co mecz tracą gola.
W takim wypadku nie widze tutaj innego rozwiązania jak Under 2,5. Gospodarze u siebie strzelają bardzo mało goli a goscie bardzo mało tracą. Tak wiec under jest bardzo dobrym wyjsciem ;) Polecam

Wynik: 2:0 tak wiec Under 2,5 wszedł ✅

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

FC BRNO - BANIK OSTRAWA
Kurs : 2,10
bet-at-home⛔⛔ WYNIK 0:0 ⛔⛔

Mecz kończący 27kolejke gier w Gambrinus Lidze. Na stadionie w Brnie dojdzie do meczu z Banikiem Ostrawa. MOim fworytem sa gospodarze ktorzy mają bardzo dobry bilans gier z przyjezdnymi.
Statsy obejmują lata 1993-2007 a wiec 9zwyciestw Brna. 4remisy i zaledwie 1wygrana Banika.

W tabeli oba zespoly sasiaduja ze sobą. Brno jest na czwartej pozycji a Banik na trzeciej. A wiec mecz ten moze rozstrzygnąc ktory zespol zagra za rok w europejskich pucharach.
Brno dobrze sobie radzi na wlasnym stadionie skąd nawet Slavia Praga wyjezdziala nawet bez punktow. Bilans wyglada 8-3-2.
Ostrawa na wyjazdach gra w kratke 4-5-4.

Pewniakiem za to na ten mecz wydaje sie typ ✅1X ✅;)

lalo 36

lalo

Forum VIP
...
1.FC Brno - Banik Ostrava
Dziś w Brnie o godz. 17.15 rozpocznie się mecz o 3 miejsce w tabeli Czeskiej Gambrinus Ligi pomiędzy FC Brno a Banikiem Ostrava. Obie ekipy sąsiadują ze sobą w tabeli, Ostrava jest czwarta a Brno piąte jednak mają po tyle samo punktów - po 45, wyprzedzające ich Teplice ma tylko 2 więcej i jeżeli któraś z dzisiaj grający ekip wygra to przeskoczą właśnie ich w tabeli a jeżeli padnie remis to będą tracili już tylko 1 punkt. Jednak Brno nie zwykło przegrywać u siebie z Banikiem. Na 12 meczy Brno aż dziewięć wygrało i padły trzy remisy co ciekawe często wygrywają różnica jednej bramki więc widzimy że mecze pomiędzy tymi zespołami są zacięte. Na pewno żadna z drużyn nie będzie na początku grała ofensywnej piłki tylko raczej będzie starała się zabezpieczyć tyłu więc stąd mój typ na remis do połowy a dlaczego wygrana Brna w całym meczu ? Otóż dlatego że jak już wcześniej pisałem nie zwykli u siebie przegrać z Banikiem, po drugie ostatni mecz z Bohemians 1905 nie wyszedł im tak jak tego by chcieli i przegrali go 3:1 więc na pewno będą chcieli się zrehabilitować swoim kibicom za tamte potknięcie, po trzecie wykorzystają atut swojego boiska i swoich kibiców i to im na pewno pomoże w odniesieniu dziś zwycięstwa !
Typ : X/1
Kurs : 5,5

pozdROWienia ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom