Dyscyplina : Piłka nożna - Czechy
Godzina: 17:00
Spotkanie: Mlada Boleslaw-Sparta Praga
Typ:2 drużyna ilosc bramek +3
Kurs:5.8
Bukmacher:Fortuna
Analiza:
Jak dla mnie kurs bardzo zachecajacy,moze zbyt ryzykowny ale kto nie ryzykuje...
Poprzedni sezon dla Sparty byl fatalny 10pkt roznicy miedzy 2 a 3 pozycja to wstyd dla takiego klubu.
Poczynili bardzo ciekawe transfery jak dla mnie Ben Haim czy Marc Janko to gracze bardzo solidnego formatu.Ok ostatnio ostatnio wyniki slabe w pucharach z Belgradem czy w lidze z Bohemiansem,ale druzyna jest w przebudowie,bardzo duzo kontuzji,wiec gracze musze sie powoli ograc.
Jak dla mnie siła Sparty w ofensywie jest najmocniejsza w lidze:Lafata,Haim,Janko,Julius,Kadlec czy Roscicky to gracze ktorzy sa w stanie wpakowac bramki w kazdej ilosci.Pytanie tylko czy trener Wloski Stramaccioni nie jest zbyt przereklamowany bo zbyt dlugo jak widac zajmuje mu dopasowanie kolektywu w zespole.Ja jednak jestem optymista i mysle ze w tym meczu z takim rywalem trzeba wkoncu isc na calosci i poszalec ofensywnie.
Co do Mlady jesli jakis zespol traci po 2 gole z takimi zespolami jak Sigma Ołomuniec czy w pucharach z Skenderbeu to ile moze stracic ze Sparta?
Jak dla mnie 2 bramki dla Sparty to minimum,ktory po aktualnym kursie 2.44 tez jest bardzo apetyczny.Osobiscie za niewielka stawke postawie 4bramki dla Sparty po magicznym kursie 18.5.Czasami warto zaryzykowac.
Powodzenia
5 sytuacji 100% dla Sparty i tylko 1-0,wielka szkoda