Kilka pytań do ogółu:
* co myślicie o moim systemie - ciekawie się zapowiada?
* śledzicie a może gracie moje typy lub zamierzacie grać?
* czy wszystko w moich typach jest dla Was jasne?
piszcie, piszcie, piszcie - a ja na bieżąco będę podawał Wam typy mojego systemu - mam nadzieję maksymalnie trafne.
Kilka pytań do administracji:
* mam zablokowaną opcję edycji tematu głównego w dziale z typami - dlaczego? z pewnością będę chciał tam zamieścić link do czatu, a także chciałbym zmieniać tytuł tematu (dopisać Zysk i Yield jaki wygeneruje mój system)
* dlaczego mimo edycji tutułu tematu nie wyświetla mi się zysk i yield w dziale kuponów ze statystykami - gdy zaczynałem tworzyć system na innym forum w 2009r. bardzo podobała mi się ta opcja gdyż wygenerowany zysk zachęcał ludzi do odwiedzenia mojego tematu, a wstawiony link do czatu zachęcał do zajrzenia do tego tematu, a tym samym zwiększenia ilości pisanych postów czyli "podniesienia życia" na forum.
* brakuje mi z poprzedniego forum również takiej opcji jak ankiety gdyż chętnie bym z niej korzystał, a forum by tylko na tym skorzystało.
Czy jest szansa, że któraś z w/w opcji zostanie wprowadzona/oblokowana?
PS: ciekawą opcją jest tzw. reputacja na forum ale osobiście bym wolał aby była opcja docenienia pojedynczego postu tj. podziekowanie za jeden post. Gdy ktoś podaje dobry typ z kursem przekraczającym 5,00 i taki typ wchodzi to uważam, że warto by taką osobę można było docenić dając mu "like" za typ (post). Dzięki tej opcji wiedziałbym czy ktoś na moje typy zwraca uwagę czy nie warto więcej typować. Gdybym otrzymał za jeden typ z kursem ponad 5,00, który wejdzie całą masę like'ów to z pewnością motywowało by mnie to do dalszego typowania i bicia "rekordu like'ów" uważam, że podobnie by było jeśli chodzi o innych graczy.