>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czat do tematu: [System: "TS 3.x DSi"]

D 28

dlv

Użytkownik
Witam,
zakładam ten czat by można było rozmawiać na temat typów z tematu:
System: &quot;TS 3.x DSi&quot;
bez zaśmiecania tematu.
Pragnę zachować w temacie maksymalną przejrzystość.
Dziękuję za wyrozumiałość i pozdrawiam.

D 28

dlv

Użytkownik
Nie odświeżyłem tematu i dopiero teraz mi się wyświetlił Twój post.
Wczoraj typów nie było - dzisiaj jeden wrzuciłem, a będą chyba dwa.
Pozdrawiam

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Witam, w moim temacie będę podawał typy w oparciu o stworzony przeze mnie system dobioru meczy tj.: &quot;TS 3.x DSi&quot;.
Przykładowy typ, który system wybrał w dniu dzisiejszym wyglądał nastepująco
(nie będzie on brany pod uwagę w statystykach tego tematu):
31.10.2014
Met. Donetsk - Shakhtar (18:00)
(Liga: Ukraine » Premier League)

Czat znajduję się w Konciku Ogólnobukmacherskim
http://forum.bukmacherskie.com/f35/system-ts-3-x-dsi-114485.html
Na czym polega ten w/w &quot;system dobioru meczy&quot;, który sprawił iż faworyzował Met.Donetsk?
Popraw w trybie edycji takie lapsusy jak &quot;dobioru&quot;, &quot;meczy&quot;, &quot;znajduję się&quot; czy &quot;w Konciku&quot; na:
doboru - meczów - znajduje się - w Kąciku
.

D 28

dlv

Użytkownik
Dzięki za poprawki.
Jeśli chodzi o system to jest to zbiór wielu ściśle opracowanych zasad na podstawie,
których system określa czy typ jest warty zagrania pod kontem remisu do przerwy i nie wygranej faworyta.
Zasady zostały opracowane przeze mnie na przestrzeni lat.
Obiecałem sobie nie zdradzić informacji o tym jakie to zasady gdyż negatywnie by to wpłynęło na działanie systemu.
Pozdrawiam.

D 28

dlv

Użytkownik
Kilka pytań do ogółu:
* co myślicie o moim systemie - ciekawie się zapowiada?
* śledzicie a może gracie moje typy lub zamierzacie grać?
* czy wszystko w moich typach jest dla Was jasne?
piszcie, piszcie, piszcie - a ja na bieżąco będę podawał Wam typy mojego systemu - mam nadzieję maksymalnie trafne.
Kilka pytań do administracji:
* mam zablokowaną opcję edycji tematu głównego w dziale z typami - dlaczego? z pewnością będę chciał tam zamieścić link do czatu, a także chciałbym zmieniać tytuł tematu (dopisać Zysk i Yield jaki wygeneruje mój system)
* dlaczego mimo edycji tutułu tematu nie wyświetla mi się zysk i yield w dziale kuponów ze statystykami - gdy zaczynałem tworzyć system na innym forum w 2009r. bardzo podobała mi się ta opcja gdyż wygenerowany zysk zachęcał ludzi do odwiedzenia mojego tematu, a wstawiony link do czatu zachęcał do zajrzenia do tego tematu, a tym samym zwiększenia ilości pisanych postów czyli &quot;podniesienia życia&quot; na forum.
* brakuje mi z poprzedniego forum również takiej opcji jak ankiety gdyż chętnie bym z niej korzystał, a forum by tylko na tym skorzystało.
Czy jest szansa, że któraś z w/w opcji zostanie wprowadzona/oblokowana?
PS: ciekawą opcją jest tzw. reputacja na forum ale osobiście bym wolał aby była opcja docenienia pojedynczego postu tj. podziekowanie za jeden post. Gdy ktoś podaje dobry typ z kursem przekraczającym 5,00 i taki typ wchodzi to uważam, że warto by taką osobę można było docenić dając mu &quot;like&quot; za typ (post). Dzięki tej opcji wiedziałbym czy ktoś na moje typy zwraca uwagę czy nie warto więcej typować. Gdybym otrzymał za jeden typ z kursem ponad 5,00, który wejdzie całą masę like&#39;ów to z pewnością motywowało by mnie to do dalszego typowania i bicia &quot;rekordu like&#39;ów&quot; uważam, że podobnie by było jeśli chodzi o innych graczy.

D 28

dlv

Użytkownik
Statystyki systemu za weekend uzupełnione
- po 8 typach wyglądają następująco:
Zysk - listopad: +50,01j.
Yield - listopad: +62,51%

Dzisiaj system typów najprawdopodobniej nie wygeneruje.
Wracając do poprzednego postu...
Zależy mi na zamieszczeniu w pierwszym poście tematu z typami linku do czatu,
a w pierwszym poście czatu zamieścić link do tematu z typami integrując tym samym te dwa tematy.
Dzięki temu po zapoznaniu się z typami można będzie szybko wejść na czat i je skomentować.
Ja niestety nie mam możliwości edycji pierwszych postów w tematach.
Czy jest możliwość abym mógł edytować te posty?
Proszę o odpowiedź na pytanie, ewentualnie proszę mi napisać do kogo mam pisać w tej sprawie na privie.
Pozdrawiam

Do góry Bottom