>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

czasy się zmieniły, głupie typy wybyły, zaś te mądre pojawiły

R 0

redzik

Użytkownik
Witam,
ponad roczne doświadczenie, sporo pieniędzy wyrzucone w błoto, zaczynam od nowa. Wpłacam 1000 zł i zaczynam grać z &quot;głową&quot;. Czy to się uda? Wątpie, ale nie ryzykujesz, nie pijesz szampana ????
Bet and Win, to bukmacher, który dość sporo pieniędzy mi ukradł i tam też będę odbierał swoje pieniądze ????
Na dzień dzisiejszy nie mam żadnych wątpliwośći, że Lech Poznań awansuje do kolejnej rundy. Wystarczy im 0:0 jednak myślę, że wygrają i nowemu sponsorowi ( Sokołów) będą chcieli pokazać, co potrafią.

Lech Poznań awans do kolejnej rundy 1,25 stawka 1000 ✅
ZYSK/ W DUPKĘ -&gt; 250 zł

R 0

redzik

Użytkownik
Kolejny typ, który według mnie po prostu jest 100% pewniakiem, choć jak wiadomo, to te pewne typy często okazują się niepewne ???? Kto lubi tenis, kto obserwuje tenis, kto ma pojęcie o tenisie doskonale zdaje sobie sprawę, że ten mecz inaczej się skończyć nie może. Jak dla mnie to MUSI wejść ????
Patrick Rosenholm - Eric Prodon 2 1.22 stawka 1000 zł ✅
ZYSK/ W DUPKĘ -&gt; 470 zł

R 0

redzik

Użytkownik
Teraz Polska ???? Kubeł zimnej wody wręcz rozlał polskie, jakże pewne i mądre głowy. Zarówno kibice, jak i przede wszystkim polscy zawodnicy uwierzyli, że są nie do przezwyciężenia, a tu słabi Bułgarzy ich pokonali. Teraz ze spokojem zdecydowanie wygrają z Argentyną i po kursie 1,17 ( Expekt) gram naszych mistrzów ( wydaję mi się, że zdobędą złoto) za 1000 zł.
Polska- Argentyna 1 - 1,17 stawka 1000 zł✅
ZYSK/ W DUPKĘ -&gt; 640✅

R 0

redzik

Użytkownik
Serena Williams - Maria Sharapova (+5 gemów) 1,95 stawka 100 zł ⛔
Wydaję mi się, że może być tutaj niespodzianka, ale zwycięstwo Sereny nieuniknione ????
nie sądziłem, że aż tak potoczy się finał IO. Serena jest absolutnie poza zasięgiem w tym roku.
ZYSK/ W DUPKĘ -&gt; 540 ✅

R 0

redzik

Użytkownik
GKS Katowice - ŁKS Łódź 1x kurs 1,40 stawka 1000 zł ⛔
ŁKS jako beniaminek jeszcze na początku rundy jest pewnie przez buków nieco faworyzowany, ale prawda jest taka, że jeszcze niedawno nie wiadomo było czy dostanie licencję, co chwilę są problemy finansowe, zawodnicy codziennie nowi, a skład chyba na tą chwilę jeszcze niewiadomy. ŁKS to drużyna, która będzie walczyła o utrzymanie w tym roku, sparingi, które Łódzki K.S. grał, to porażki z niżej notowanymi rywalami. Jak dla mnie to śmiało można grać na GKS Katowice, ale że to inauguracja, zagram dużą stawką na 1x. / niewykorzystany rzut karny i kilka 100% sytuacji. Trudno taki jest sport ????
Jeszcze dołożę piłkę ręczną. Dziś o 22:15 Hiszpanie moim zdaniem wygrają z Węgrami.
Hiszpania - Węgry 1 kurs 1,40 stawka 500 zł ✅
ZYSK/ W DUPKĘ -&gt; 740

Do góry Bottom