>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czasopismo o tematyce bukmacherskiej

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Witam, szukam jakiegoś czasopisma o tematyce bukmacherskiej. Od razu zaznaczam, że nie chodzi o to aby grać podane tam typy tylko poczytać sobie na luzie analizy, przewidywania. Jakoś tak lubię sobie poprzeglądać wygodnie w cieniu gazetę o tym czym się interesuję ???? Żeby nie było, że nie umiem używać google - szukałem trochę i nic konkretnego nie znalazłem. Tematy na forum już takie były ale kilka lat temu...

Tak więc znalzałem takie gazety jak np. Tylko Piłka. Oni podawali tam typy i analizy bukmacherskie, już się napaliłem a tu od 23 czerwca bodajże nie wydali kolejnego numeru a w ostatnim z nich była informacja, że kończą wydawanie gazety... pisali, że od startu polskiej Ekstraklasy wrócą w wersji elektronicznej a tu 2 kolejki za nami a nowego numeru w wersji elektronicznej nie ma... Szkoda bo bardzo fajnie to wyglądało.

Ciekawe analizy były podobno w tygodniku kibica ale on też się już nie ukazuje.

Było jeszcze jakieś angielskie czasopismo Betting, wie ktoś czy nadal się ukazuje?

Do tego ciekawy był także miesięcznik &quot;Gracz&quot; ale on też poszedł w niepamięć...

Dlatego pytam - jest aktualnie jakiś magazyn/czasopismo o tematyce bukmacherskiej? Albo coś z analizami/opisami nadchodzących spotkań? Z góry dzięki za wszystkie propozycje. Aha - może to być wydawane w formie elektronicznej. Ale żadne strony internetowe raczej mnie nie obchodzą bo jest tego od groma.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Pisząc &quot;Ale żadne strony internetowe raczej mnie nie obchodzą bo jest tego od groma&quot; dajesz dowód dość silnie amatorsko-zabawowego podejścia do bukmacherki , gdyż w tej zabawie szczególnie liczy się news ( jak np. info o kontuzjach , chorobach i innych powodach osłabienia drużyny tuż przed meczem - o czym w prasie tradycyjnej czy jej e-wydaniach przeczytasz z pewnym opóźnieniem ) a takie info może pojawić się na oficjalnej stronie klubu czy stronie fanclubu dosłownie w kilka minut po mocnym zderzeniu się zawodników i zniesieniu któregoś z boiska
treningowego. A treningi wielu drużyn mają widownię ogromną i wieści szybko dostają się na fora.

Co do pism - masz &quot;Piłkę nożną&quot;
http://pilkanozna.pl/index.php/Czasopisma-Pilka-Nozna/Tygodnik/
&quot;Przegląd Sportowy&quot; a jeżeli obce języki nie są Ci obce , to czytaj np. &quot;Kicker&quot;, &quot;La Gazetta Dello Sport&quot; , &quot;France Football&quot; czy &quot;Marca&quot;...
Tu wykaz angielskich pism o tematyce piłkarskiej , w tym FourFourTwo
http://www.magazinesubscriptions.co.uk/sport/football/

.....

Otrzymane punkty reputacji: +1
gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Na samym początku już wspomniałem, że nie zamierzam wykorzystywać informacji z takiego pisma do typowania ;) W zdaniu przez Ciebie podanym trochę niejasno się określiłem. Chodzi o to, że znam dużo takich stron i z nich korzytam zresztą i dlatego właśnie nie chcę aby je tu podawano. W pełni się z tobą zgadzam - internet ma olbrzymią przewagę nad prasą tradycyjną ale tak jak już pisałem - nie zamierzam wykorzystywać tego do grania! Chodzi o to aby poczytać sobie na luzie ;) Tak więc znasz może coś takiego?

E: dzięki wielkie. Jutro dodam plusika bo na dziś wszystkie wykorzystałem. Z języków obcych tylko angielski...

Do góry Bottom