emoboy
Użytkownik
Chciałem wam to w bardzo przejrzysty sposób zobrazować w postaci wykresu, ale pies zaplątał mi się w kable od komputera, zwias i wszystko poszło w h... Nie mam siły ani chęci na nowo się z tym bawić bo trzeba wstać do pracy tak więc postaram się wam to przedstawić w miarę jasny sposób. Bardzo ale to bardzo podoba mi sie dutching i chęć grania dużych kursów ! Gardzę AKO, oraz grania kursów poniżej 2. Z czasem, choć nie łatwo było ale polubiłem gre w oparciu o progresje. W grze którą zaraz zaprezentuje nie ma mowy o czarnej serii, tu wszystko zależy od szczęścia jakie nam dopisze. Nie gram tego za prawdziwą kasę i miałem nad tym rozmyślać na kartce papieru, ale jak zauważyłem ostatnio na przykładzie użytkownika @wudar, można tu zakładać bezsensowne tematy tak więc nie będę gorszy. Dobra, dość tego wstępu i przejdźmy do sedna sprawy ! (mam cichą nadzieje że wujek edi podrzuci jakieś linki ze statystykami).
Z pracy jakiej się utrzymuje nie zarabiam dużo, ale na potrzeby tego systemu (wirtualnie) przeznaczyłbym bankroll = 1000 € oczywiście grając na Williamie !
O co chodzi ?
Na początku napisałem że chciałem wam to przedstawić na podstawie wykresu. W ten weekend ponad 50 % (tak mi wyszło) spotkań, pierwsza bramka wpadła w pierwszej połowie. Nie wiem czy inne buki prowadzą tego typu ofertę ale William nie żałuje nam wysokich kursów na tego typu ofertę. Śmiało można tu Dutching zastosować tak bardzo przeze mnie lubiany.
Tak to wygląda i można pokusić się jeszcze nie zagrać 31. do połowa i zarobek będzie większy, ale to już dla głodnych większej kasy ! Dodatkowo nie gramy że drużyna X over 0,5 do pierwszej połowy, ani że pierwsza połowa over 0,5 przy kursie 1,50.
Podkreślam, że w momencie gdy kursy są do siebie zbliżone czy też cięzko określić faworyta to kursy na bramki w pierwszych minutach sięgają blisko kursu 4.0, tak więc warto !
Stawkowanie ?
Oczywiście na forum znalazłem w temacie z programami kalkulator w exelu i jest tam stawkowanie Progresja + stały zysk procentowy który ustawiłem na 20 % przy mnożniku 1,5. Stawkowanie wygląda następująco :
poziom 1 / stawka 10.00 €
poziom 2 / stawka 15.00 €
poziom 3 / stawka 22.50 €
poziom 4 / stawka 33.75 €
poziom 5 / stawka 50.63 €
poziom 6 / stawka 75.94 €
poziom 7 / stawka 113.91 €
poziom 8 / stawka 170.86 €
poziom 9 / stawka 256.29 €
Jeśli ktoś spróbuje zagrać tym sposobem można ustalić sobie dowolną progresje, to jest wirtualnie, w ramach testu.
Kupon #1 | stawka 10 € | Argentyna - Bośnia
Argentyna ₋ Bośnia / Czas 1. bramki 1. do 15. min @ 3.00 / stawka: 4.06 €
Argentyna ₋ Bośnia / Czas 1. bramki 16. do 30. min @ 3.60 / stawka: 3.38 €
Argentyna ₋ Bośnia / Czas 1. bramki 31. do połowa @ 4.75 / stawka: 2.56 €
Z pracy jakiej się utrzymuje nie zarabiam dużo, ale na potrzeby tego systemu (wirtualnie) przeznaczyłbym bankroll = 1000 € oczywiście grając na Williamie !
O co chodzi ?
Na początku napisałem że chciałem wam to przedstawić na podstawie wykresu. W ten weekend ponad 50 % (tak mi wyszło) spotkań, pierwsza bramka wpadła w pierwszej połowie. Nie wiem czy inne buki prowadzą tego typu ofertę ale William nie żałuje nam wysokich kursów na tego typu ofertę. Śmiało można tu Dutching zastosować tak bardzo przeze mnie lubiany.
Tak to wygląda i można pokusić się jeszcze nie zagrać 31. do połowa i zarobek będzie większy, ale to już dla głodnych większej kasy ! Dodatkowo nie gramy że drużyna X over 0,5 do pierwszej połowy, ani że pierwsza połowa over 0,5 przy kursie 1,50.
Podkreślam, że w momencie gdy kursy są do siebie zbliżone czy też cięzko określić faworyta to kursy na bramki w pierwszych minutach sięgają blisko kursu 4.0, tak więc warto !
Stawkowanie ?
Oczywiście na forum znalazłem w temacie z programami kalkulator w exelu i jest tam stawkowanie Progresja + stały zysk procentowy który ustawiłem na 20 % przy mnożniku 1,5. Stawkowanie wygląda następująco :
poziom 1 / stawka 10.00 €
poziom 2 / stawka 15.00 €
poziom 3 / stawka 22.50 €
poziom 4 / stawka 33.75 €
poziom 5 / stawka 50.63 €
poziom 6 / stawka 75.94 €
poziom 7 / stawka 113.91 €
poziom 8 / stawka 170.86 €
poziom 9 / stawka 256.29 €
Jeśli ktoś spróbuje zagrać tym sposobem można ustalić sobie dowolną progresje, to jest wirtualnie, w ramach testu.
Kupon #1 | stawka 10 € | Argentyna - Bośnia
Argentyna ₋ Bośnia / Czas 1. bramki 1. do 15. min @ 3.00 / stawka: 4.06 €
Argentyna ₋ Bośnia / Czas 1. bramki 16. do 30. min @ 3.60 / stawka: 3.38 €
Argentyna ₋ Bośnia / Czas 1. bramki 31. do połowa @ 4.75 / stawka: 2.56 €