źródło: onet.plSkład reprezentacji Polski na mecz z Czarnogórą:
Łukasz Fabiański - Łukasz Piszczek, Kamil Glik, Michał Pazdan, Artur Jędrzejczyk - Jakub Błaszczykowski, Karol Linetty, Krzysztof Mączyński, Kamil Grosicki - Piotr Zieliński - Robert Lewandowski.
under 2.5 1.7 pinnacle
Nie potrafię sobie wyobrazić by Polska strzeliła więcej niż 2 gole, ciężko mi sobie wyobrazić by Czarnogóra strzeliła więcej niż 1 gol. Nie podoba mi się aktualna sytuacja Polaków z formacji ofensywnej w klubach.Zieliński raczej nie gra, Grosicki kiepsko, Błaszczykowski nawet nie wiem jak gra, ale z tego co wiem to najlepsze chwile są za nim. No Lewandowski, wiadomo. Z naszą defensywą jest w porządku. Mączyński bardzo mi się podoba w tym sezonie, obrona w porządku.
Wątpię, by Polska jakoś tu ruszyła specjalnie na bramkę Czarnogóry. Raczej będą się tu długo badać i bronić całą formacją. Nikt tu nie chce przede wszystkim przegrać.
Bardzo mi się podoba ten typ.
Czasem się zastanawiam czy takie wypowiedzi mają sens! A czemu ?under 2.5 1.7 pinnacle
Nie potrafię sobie wyobrazić by Polska strzeliła więcej niż 2 gole, ciężko mi sobie wyobrazić by Czarnogóra strzeliła więcej niż 1 gol. Nie podoba mi się aktualna sytuacja Polaków z formacji ofensywnej w klubach. Zieliński raczej nie gra, Grosicki kiepsko, Błaszczykowski nawet nie wiem jak gra, ale z tego co wiem to najlepsze chwile są za nim. No Lewandowski, wiadomo. Z naszą defensywą jest w porządku. Mączyński bardzo mi się podoba w tym sezonie, obrona w porządku.
Wątpię, by Polska jakoś tu ruszyła specjalnie na bramkę Czarnogóry. Raczej będą się tu długo badać i bronić całą formacją. Nikt tu nie chce przede wszystkim przegrać.
Bardzo mi się podoba ten typ.
jak oddasz w końcu te 40 zł to może Ci podeślę linkaOficjalnie, mamy skład!
Łukasz Fabiański - Łukasz Piszczek, Kamil Glik, Michał Pazdan, Artur Jędrzejczyk - Jakub Błaszczykowski, Karol Linetty, Krzysztof Mączyński, Piotr Zieliński, Kamil Grosicki - Robert Lewandowski.
Gdzie będę mógł obejrzeć w Internecie z polskim komentarzem, z Polsatu? Niektóre strony mi się otwierają, ale później blokują, przycinają, podeślę ktoś dobry link?
kurs zajebisty, ale malo kartek lapia Polacy w tych eliminacjach. Ciezko powiedziec....Wiem, to poludniowcy ale z Armenia tez nie bylo duzo kartek. Twoja decyzja. moim zdaniem dobry kurs bukaA może lepiej zastanowić się nad graniem ov 2.5 kartki dla Polaków np. w Unibet po kursie 2.3.
To będzie typowy mecz walki, na pewno nikt nie odstawi nogi, nerwy przy niekorzystnym, albo stykowym wyniku dla Polaków plus dosyć mocno kartkujący sędzia.
Co o tym myślicie?
polecam Ci strone wizja.tv . Tyle, że teraz możesz sie nie dobić już na streama, bo sporo ludzi o tej godzinie ogląda. Tak to nic nie zacina i jest bardzo dobra jakość. Jeżeli nie szkoda Ci 2 funtów premium na 7 dni to śmiało, nie powinieneś żałować. Innych streamów żeby były za darmo bez zacinki i z dobrą jakością po polsku to ciężko będzie znaleźć niestetyOficjalnie, mamy skład!
Łukasz Fabiański - Łukasz Piszczek, Kamil Glik, Michał Pazdan, Artur Jędrzejczyk - Jakub Błaszczykowski, Karol Linetty, Krzysztof Mączyński, Piotr Zieliński, Kamil Grosicki - Robert Lewandowski.
Gdzie będę mógł obejrzeć w Internecie z polskim komentarzem, z Polsatu? Niektóre strony mi się otwierają, ale później blokują, przycinają, podeślę ktoś dobry link?
Załóż konto na 1xbet.com za pomocą podania samego nr telefonu (dostajesz smsa z loginem i hasłem) po czym o 20:45 powinny pojawić się tam streamy. Stream świetnej jakości bez przycinki bo bezpośrednio od bukmachera, jest opcja pełnego ekranu. Ten mecz oraz inne mecze z eliminacji do MŚ można też bez problemu obejrzeć na tej stronieOficjalnie, mamy skład!