>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Czarna lista

Status
Zamknięty.
homel 918

homel

Użytkownik
toto-mix codziennie pokazuje top 5 zdarzen najczęściej w danym dniu granym przez ludzi. Wielu nie wierzy w masówki, ale obserwuje od jakiegos czasu te mecze [ 3miesiace] i zawsze cos nie siada :grin: Przykład ostatnio 1 miejsce Rosenborg 2 miejsce Twente lol ???? eliminacje i wtopa
Moje pytanie, czy sa inni bukmacherzy udostępniające tego typu statystki ?
Mozecie podac linki? Bedzie przydatne
Dzięki

Otrzymane punkty reputacji: +3
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@Homel, jeżeli te mecze z dzisiejszej TOP 5 w Totolotku - w których jak napisałeś &quot;zawsze coś nie siada&quot; - zagrałbyś na kolejną jedną taką niespodziankę, rozumianą jako 4 OK i jeden remis, to wystarczy zagrać 5 takich kuponów AKO, aby to pocelować:
1-1-1-1-x
1-1-1-x-1
1-1-x-1-1
1-x-1-1-1
x-1-1-1-1
( akurat w tym przypadku nie ma znaczenia czy zastosuje się rozpis w wierszach czy kolumnach, bo jest identyczny )

Kursy:
499. 1.4 - 4.0- 6.8
553. 1.2 - 5.5 - 10
281. 1.45 -3.8 -6.3
796. 1.4 - 4.0 - 6.8
772. 1.23 - 5.3 -9
I jeśli i dziś będzie taka &quot;niespodzianka&quot; w postaci jednego remisu wśród tych 5 spotkań, to minimalne AKO kuponu wyniesie 11 a maksymalne 19.22, jeśli zaś tą oczekiwaną &quot;niespodzianką&quot; byłaby jedna &quot;2&quot; wymagająca zmiany w schemacie rozpisu z x na 2 , to minimalne AKO wyniesie 18.22 i taka gra jest bardziej opłacalna niż system 4z5 .
.

homel 918

homel

Użytkownik
Nie do konca mnie zrozumieliście, ale dzieki edi za taka odpowiedz. w pierwszym poscie nie oto mi chodzilo.
TOP 5 zdarzen ma mi sluzyc do tego abym wiedział co omijać. Ile bylo placzu o Rosenborg i Twente na forum... Wystarczylo popatrzeć co &quot;lesne dziadki&quot; graja i uniknąć wpadki. Moze inne buki tez pokazują najpopularniejsze zdarzenia? jesli tak, to jakie ?
dzieki za odp

bej 178

bej

Użytkownik
betgun ma tez taka zakladke top bets i zawsze staram sie omijac mecze w niej zamieszczone, ewentualnie grac na underdogi;) jezeli gra cos mnostwo osob to i kurs mocno leci w dol i czasem mozna wylapac fajne value na druzyne przeciwna

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom