>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cytryna Daubenton

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 25 (piłka nożna - HISZPANIA: Segunda Division)
12:00 Deportivo La Coruna – Real Murcia
Deportivo La Coruna DNB kurs 1,10 William Hill
3-1
Ludzie pewnie stukną się w głowę widząc taki kurs i po części maja racje, ale dla mnie to jednodniowa lokata.

Otrzymane punkty reputacji: +1
daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 26 (koszykówka - EUROPA: Puchar VTB Promo - Play Offy)
15:00 Lokomotiv Kuban - Zalgiris Kaunas
Lokomotiv Kuban kurs 1,40 Ekspekt
72-44
Typ kolegi Fanatyk, Fanatyk nie myli się na ogół jeżeli chodzi o koszykówkę.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 27 (koszykówka - HISZPANIA: ACB)
19:00 Caja Laboral - Real Madrid
Real Madrid +10 kurs 1,30 Bet365
67-66
Baskowie są faworytem , ale jeśli zawodnikom Realu będzie się chciało to mogą to wygrać, w każdym razie handicap jak najbardziej do pokrycia przez Real. Kursy bardzo pospadały na Caje, ale dla mnie one były źle wystawione bo faworytem są gospodarze a kursy na początku wskazywały teoretyczny brak faworyta. Jest także możliwość że po prostu Real M. odpuści ten mecz a ja o tym nie wiem, a buki tak.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 28 (piłka nożna - HISZPANIA: Primera Division)
21:00 Barcelona - Getafe
Getafe +4,5 kurs 1,24 Bet365
4-0
Barcelona, Barceloną ale pogromu Getafe się nie spodziewam. Drużyna z przedmieść Madrytu to zespół który może dostać baty od jakiegoś słabego zespołu, ale przeciwko Realowi i Barcelony grają na 150% i praktycznie nigdy nie przegrywają wyżej niż 2 bramkami.
I jeszcze taka drobna dygresja z mojej strony; Dla mnie większość ludzi na tym forum jest nie poważnych albo gra za 2 lub 5pln. Napiszą analizę na pół strony, podadzą typy a jak typ nie wejdzie wklejają uśmiechniętą minkę. Ja się nie cieszę jak utopie na jednym typie kilka stów. Jakby ktoś chciał podyskutować to proszę pisać na PW by nie śmiecić w temacie bo temat prowadzę dla was, mam nadzieje że ktoś korzysta z tych typów co podaje (choć one są do gry za większe pieniążki, bo za drobne nie opłaca się za małe kursy) i moja praca nie idzie na darmo.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 29 (siatkówka - POLSKA: PlusLiga - Od 5 do 8 miejsca)
18:00 Delecta Bydgoszcz - Politechnika Warszawska
Delecta Bydgoszcz kurs 1,15 William Hill
3-0

Marny kurs, teoretycznie Delecta nie musi dziś wygrać (Bydgoszcz wygrała pierwszy mecz w Wa-wie). Ale bardzo bym się zdziwił gdyby kibice w Bydgoszczy byli dziś smutni z powodu porażki ich ulubieńców.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 30 (piłka nożna - FRANCJA: Puchar Francji)
(11-04) 20:55 Quevilly - Rennes
Rennes DNB kurs 1,15 Bwin
2-1

Beznadziejnie grający 3-ligowiec, jakoś mi się nie widzi by powalczył w półfinale Pucharu Francji. Ale na awans nie zaryzykuje, wole DNB bo jakby doszło do dogrywki może być różnie.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Prośba mógłby mnie ktoś na PW poinformować jak w miarę łatwy sposób wkleja się kupon od buka z zamazaniem ważniejszych danych z względu bezpieczeństwa. Lub nawet lepiej na tej stronie potwierdzić że podałem wczoraj typ Getafe +4,5. Bo kurr człowiek się stara podaje typy, a po wszystkim musi udowadniać że nie jest wielbłądem. Bo dostałem taką wiadomość na PW:
Kolego ja widziałem jak typowałeś Barcelona -Getafe +4,a widac ze przegrywali tyle to zmieniłeś na +4,5.
Pozdrawiam

Podliczam dotychczas rozliczone typy i chyba bezpowrotnie zamykam temat.

Statystyki typów 21-30

Typy/trafione/nie trafione/zwroty: 9 / 1 / 0
Każdy typ za 1 j. zysk/strata: 1,68j
Zysk/strata, przeliczając na pieniądze (1jednostka = 200pln): +336pln

Bilans sportowy z wszystkich typów:

(kolejno dyscyplina, wygrane typy, przegrane typy, zwrot, zysk/strata z danej dyscypliny, każdy kupon za 1jednostkę)
piłka nożna-----------------11-2-0 0,64j
hokej-----------------------2-0-0 0,43j
tenis-----------------------3-1-0 0,24j
koszykówka----------------6-0-1 1,94j
siatkówka------------------3-0-0 1,43j
piłka ręczna----------------1-0-0 0,25j

H 0

halller

Użytkownik
Witam!

Śledzę Twój temat i gratuluje udanych typów. Dobrze widziałem, że od początku miałeś +4,5 na getafe. Nie przejmuj się jakimś baranem.

Pozdrawiam!

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 31 (WTA - SINGIEL: Copenhagen (Dania), twarda - w hali)
11:00 Wozniacki C. (Den) - Parmentier P. (Fra)
Parmentier P. (Fra) +7,5 kurs 1,72 Bet365
6-2 6-1
Różne buki podają różną godzinę rozpoczęcia tego meczu od 11:00 do 16:30. Noc z względu bukmacherskiego miałem bardzo dobrą więc mogę sobie pozwolić na ewentualne przegranie troszkę gotówki wiec typ ciut ryzykowny, bo nie wiem czego się spodziewać po Francuzce. Kurs niski na Dunkę, ale dlatego że to Wozniacki C. czyli była liderka rankingu i gra u siebie, ale czy gra w hali pasuje Wozniacki tego nie wiem. Moim subiektywnym zdaniem roweru nie będzie (czyli Wozniacki C. nie wygra 6:0 6:0), szanse na to że Francuska ugra te 5gemów oceniam na około 75%, wiec przy kursie 1,72 jest to do grania. Ale ja nie jestem ekspertem od tenisa, a WTA jest nie obliczalne.
Były pytania do mnie na PW do mnie więc dopisze jeszcze to: Typy co podaje na forum to jedynie ułamek tego co gram rzeczywiście u bukmacherów, bo żeby zarabiać trzeba mieć konta u wielu buków i typować u każdego inne zdarzenie sportowe (wybierając buka pod względem najwyższego kursu, lub najwyższego handicapu). Wtedy ewentualne utopienie gotówki u jednego buka nie stanowi problemu, w takim przypadku co prawda człowiek zarabia wolno, ale w dłuższym przedziale czasu wychodzi zwykle na plus).

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Taka uwaga ode mnie widzę po tym forum ze dużo ludzi gra under w takich dyscyplinach jak koszykówka, baseball, futbol AM. i tym podobne dyscypliny gdzie dogrywka jest wliczana do wyniku. Przecież to jest strzelanie sobie samemu w kolano, jak widzicie w meczu under to po prostu bezpieczniej jest odpuścić taki mecz, bo licho nie śpi może być przecież remis i dogrywka, a później psioczenie na pecha.
Przykłady:
Ostatniej nocy było rozgrywane 11 meczów w NBA i padły dwie dogrywki:
Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers 98 – 104 (94-94) normalna linia wynosiła 191,5 regulaminowy czas under, wliczając dogrywkę over.

Boston Celtics - Atlanta Hawks 88 - 86 (84 - 84)
normalna linia wynosiła 179,5 regulaminowy czas under, wliczając dogrywkę też mamy under.
Edit: jeszcze taka drobna dygresja ode mnie ja grałem zmniejszony over 173,5 na ten mecz po kursie 1,41 i typ cudem wszedł bo oba zespoły zagrały w dogrywce paraolimpiadę, bo jak inaczej nazwać w NBA rzucenie przez 5 minut 6punktów?!
I pierwszy z rana dzisiejszy mecz w kosza:
NZ Breakers Perth Wildcat 104 – 98 (84 - 84) normalna linia wynosiła 163,5 regulaminowy czas over, wliczając dogrywkę over.

To samo się tyczy baseballu, np. jeden przykład mecz z 7kwietnia z ligi MLB:
Cleveland Indians -Toronto Blue Jays 4-7 (3-3) normalna linia wynosiła 8run regulaminowy czas under, wliczając dogrywkę over.
To samo się tyczy innych dyscyplin, gdzie jest możliwa dogrywka ale nie chce mi się już pisać.
Moim subiektywnym zdaniem w meczu gdzie możliwa jest dogrywka nigdy się nie obstawia under, nawet jak na to wskazują statystyki na under. Ja nikogo nie namawiam do stawiania overów, po prostu uważam że wielu ludzi za bardzo wierzy że w meczu nie będzie dogrywki.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 32 (siatkówka - ROSJA: Super Liga - Play Offy)
17:00 Zenit Kazan - Din. Moscow
Zenit Kazan kurs 1,30 Bwin
3-2

Dla mnie najpewniejszy typ na dzisiaj, choć dopiero obstawiłem przed chwilą, gram w Bwin choć kursy są 1,30 u wielu bukow, ale muszę w Bwin odrabiać tą parodie co zagrali wczoraj piłkarze Rennes. Zenit to same gwiazdy w składzie, Dinamo to kolektyw zespołowy, w siatkówkę kolektywem nie wygra się z gwiazdami nawet jak mają ciut słabszy dzień.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 33 (WTA - SINGIEL: Copenhagen (Dania), twarda - w hali)
11:30 Barthel M. (Ger) - Kerber A. (Ger)
Barthel M. (Ger) kurs 1,62 William Hill
1-2 Edit: Kurr ale jestem wściekły, jak to Mona Barthel spartaczyła. Szacunek dla Kerber A. (Ger) za to jak wyciągnęła w trzecim secie z 2-5 na 7-5 dla siebie. Przepraszam jeżeli ktoś korzystał z moich ostatnich moich typów z tenisa.
Barthel M. jest teoretycznie lepsza, ale to jest WTA czyli żaden wynik nie zdziwi. Teoretycznie nie powinienem tego obstawiać bo kobiety, to duże ryzyko w tenisa. A co wam mam ściemniać, mam po prostu słabość do tej dyscypliny, każdy ma jakieś słabości;). Gram to za większą stawkę niż zwykle (rozliczę w statach normalnie), jak wejdzie wypłacam parę stówek od buka na konto, bo moja kobita marudzi że wiosna, a ona nie ma co na siebie włożyć. Typ niezbyt pewny (o ile istnieją pewne typy?!), więc pewnie najpierw Barthel mnie wkurzy przegrywając wygrany mecz, a później mi żonka będzie skrzeczeć że nie ma na waciki;).
Wiem że analiza jest napisana na miękko, ale co mam wam napisać po prostu uważam że Barthel M. (Ger) to wygra, kursy w każdym razie na moja faworytkę bardzo pospadały.

Do góry Bottom