>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cytryna Daubenton

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Kursy będą z wielu bukmacherów internetowych gdzie mam konta, gram na ogół pojedyncze zdarzenia z różnych dyscyplin za niskie kursy. Czyli typy do gry za większe pieniążki lub do podbicia kursu. Niski kurs nie oznacza że dane wydarzenie sportowe wejdzie, proszę nie mieć do mnie pretensji jak zdarzenie sportowe które podałem będzie przegrane. Postaram się podawać krótki komentarz dlaczego tak typuje. Co 10 typów postaram się robić statystyki. Z chęcią odpowiem na wszystkie pytania, ale proszę pisać na PW.

Typ 1 (hokejUSA: NHL)
03:30 Edmonton Oilers - Los Angeles Kings
Los Angeles Kings +1,5 kurs 1,20 Pinnacle
1-4
Los Angeles Kings walczy o play-off, Edmonton o nic, moim subiektywnym zdaniem drużyna „Królów” ma lepszy skład. Edmonton wygrał tylko 14 na 39 meczów u siebie w regulaminowym czasie gry, Los Angeles Kings przegrał tylko 13 na 38 meczów na wyjeździe w regulaminowym czasie gry. Przez 11 ostatnich spotkań w meczach Edmonton Oilers - Los Angeles Kings, Królowie pokrywali handicap +1,5.

Typ 2 (koszykówkaUSA: NBA)
01:30 Atlanta Hawks - New York Knicks
New York Knicks +10 kurs 1,28 Bet365
100-90
New York Knicks wygląda jakby w końcu złapali odpowiedni rytm gry, natomiast gospodarze sprawiają wrażenie jakby łapali zadyszkę . Atlanta Hawks była w ostatnim czasie przetrzebiona kontuzjami, nawet jak się wyleczyli to nie powinni być w optymalnej formie, w New York zabraknie tylko chyba Amare Stoudemire. Przez 7 ostatnich spotkań w meczach Atlanta Hawks - New York Knicks, goście pokrywali handicap +10. Gospodarze są nawet mocni u siebie, ale na ogół nie demolują rywala.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 3 (piłka nożnaANGLIA: Premier League)
16:00 Manchester City - Sunderland
Manchester City kurs 1,25 William Hill
3-3
Każda passa się kiedyś kończy, ja mam nadzieje że obecna passa gospodarzy będzie jeszcze trwała. Gospodarze są jedyną drużyną która jeszcze w tym sezonie nie poległa na własnym stadionie, wygrywając wszystkie 15 spotkań z bilansem bramkowym 44-7! Manchester City kadrowo dużo silniejszy niż Sunderland. Manchester City wygrał ostatnie 7 spotkań z Sunderland-em u siebie.

Typ 4 (koszykówkaFRANCJA: LNB)
20:00 Le Havre - Dijon
Dijon +11 kurs 1,28 Bet365
68-66
Typ na przełamanie dla Dijon bo grają fatalnie na wyjeździe, typ ryzykowny.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 8 (koszykówkaHISZPANIA: ACB)
12:30 Estudiantes - Cajasol
powyżej 136,5 kurs 1,38 Bet365
64-77
H2H; przez co najmniej ostatnich 21meczów między tymi zespołami (więcej mi się nie chciało sprawdzać H2H), został pokryty over dla tej linii.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 9 (piłka nożnaHOLANDIA: Eredivisie)
14:30 Ajax - Heracles
Ajax kurs 1,26 Pinnacle
6-0
Ajax w ostatnich tygodniach wygrywa wszystko w lidze łatwo, lekko i przyjemnie. Ajax walczy o mistrza Heracles o nic w lidze (bardziej się koncentrują się na pucharze Holandii). Skład Ajax ma dużo lepszy, mam nadzieje że nie sprawią mi przykrej niespodzianki jak Manchester City wczoraj.

Typ 10 (piłka nożnaPOLSKA: T-Mobile Ekstraklasa)
17:00 Polonia Warszawa - Śląsk Wrocław
Śląsk W. (wygra do zera – NIE) kurs 1,16 Bwin
3-0
Polonia u siebie mocna, plus zmiana trenera co krótko trwale na ogół wpływa motywująco na piłkarzy.

Statystyki typów 1-10
Typy trafione/nie trafione/zwroty: 8/1/1
Każdy typ za 1 j. zysk/strata: 1,39j
Zysk/strata, przeliczając na pieniądze (1jednostka = 200pln): +278pln
Komentarz własny:
Zysk nie wielki w porównaniu do obrotu gotówką u buka, ale jestem zadowolony. Mam nadzieje że komuś pomogły moje typy i że następne dziesięć kuponów też będą na plus.
Bilans sportowy:
(kolejno dyscyplina, wygrane typy, przegrane typy, zwrot, zysk/strata z danej dyscypliny, każdy kupon za 1jednostkę)
piłka nożna-----------------4-1-0 0,24j
hokej----------------------1-0-0 0,2j
koszykówka----------------3-0-1 0,95j

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 12 (siatkówka – EUROPA: CEV Cup)
15:00 Dinamo Moskwa – Resovia Rzeszów
Resovia Rzeszów +2 kurs 2,09 Pinnacle
3-2
Dla mnie ten kurs to nie porozumienie, pierwszym mecz bardzo wyrównany. Resovia wygra jednego seta i mamy zwrot, Resovia wygra dwa lub trzy sety i mamy sporo gotóweczki.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 13 (hokejFINLANDIA: SM-liiga - Play Offy)
17:30 KalPa - Espoo
Espoo +2,5 kurs 1,23 Bwin
1-4

Siódmy, ostatni mecz 1/4 finału stan rywalizacji 3-3. KalPa prowadziła już 3-0 w serii do 4 zwycięstw stanęła i zrobiło się 3-3. Espoo gra bardzo defensywnie, jak strzeli z dwa gole to handicap prawie na pewno pokryje, wielokrotnie Espoo w ostatnich latach miało wynik 0-0 (wynik w hokeju bardzo rzadki). Moim zdaniem atut własnego boiska w hokeju nie odgrywa aż takiej ważnej roli jak w innych grach zespołowych. Jak ktoś ma konto w Sportinbet to tam dają ładniejszy kurs 1,27.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 14 (piłka nożna– EUROPA: Liga Mistrzów - Play Offy)
20:45 Bayern - Marseille
Marseille +3,5 kurs 1,17 Bet365
2-0

Teoretycznie pogrom Marsylii. Ja to widzę inaczej, Bayern nie musi wygrywać (pierwszy mecz na wyjeździe wygrał 2-0). Drużyna niemiecka w super formie, drużyna francuska w beznadziejnej formie, ale ile można gromić rywali?! (Bayern), oraz ile można przegrywać z dużo słabszymi drużynami od siebie?! (Marsylia). Liczę w końcu na zadyszkę Bayernu i na to że Olympique Marsylia zacznie grać na miarę swojego potencjału. Handicap +3,5 wydaje się za wysoki, wole nie ryzykować a potraktować typ jako lokatę.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 16 (piłka nożnaPOLSKA: Puchar Polski)
18:30 Arka Gdynia - Legia Warszawa
Legia Warszawa DNB kurs 1,31 Bwin
1-2

Typ na przełamanie Legii, bo wszystko wskazuje na Arkę choć to tylko drugoligowiec. Legia bez formy, rewanż u siebie, więc nie muszą się wysilać na wyjeździe, zagrają pewnie trochę rezerwowym składem. Ale właśnie że drużyna warszawska ma słaba formę dlatego uważam że się podwójnie sprężą by dziś wygrać, by poprawić sobie i kibicom humory. A jak nawet zremisują to będzie zwrot, po takim kursie biorę.

Typ 17 (koszykówka – EUROPA: Euroleague - Play Offy)
(05.04) 20:45 Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv
Maccabi Tel Aviv +16 kurs 1,29 Bet365
86-85
Panathinaikos lepszy skład, grają u siebie, ale jakoś ciężko mi przychodzi wiara że będzie pogrom drużyny z Izraela.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 18 (piłka nożna – SINGAPUR: S-Leagu)
13:45 Woodlands W. - Singapur
powyżej 1,5 kurs 1,15 Bet365
2-2

Kursy idą w górę może buki wiedzą coś czego ja nie wiem, ja po prostu uważam że wystawili po prostu za niskie kursy i teraz korygują.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 19 (tenisWTA - SINGIEL: Charleston (USA), ziemna)
17:00 Bartoli M. (Fra) - Hercog P. (Slo)
Bartoli M. (Fra) kurs 1,54 Unibet
1-2
Rzadko gram tenis, a w szczególności WTA, ale taki kurs na Francuzkę biorę z pocałowaniem ręki. Kursy rosną i to mocno na Bartoli, ma jakąś kontuzje czy coś?! Ja w każdym razie postawiłem na Marion.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 20 (siatkówkaPOLSKA: PlusLiga - Play Offy)
20:45 SKRA Belchatów – Jastrzebski Węgiel
SKRA Belchatów kurs 1,19 Pinnacle
3-0
Rano obstawiłem ten mecz, miałem go nie wrzucać na forum, ale może ktoś się skusi i też obstawi. Wczoraj SKRA niesamowicie się męczyła i nawet powinna to przegrać, dziś każdy inny wynik niż szybkie 3-0 dla gospodarzy mnie zdziwi.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Statystyki typów 11-20 Typy/trafione/nie trafione/zwroty: 9/1/0
Każdy typ za 1 j. zysk/strata: 1,86j
Zysk/strata, przeliczając na pieniądze (1jednostka = 200pln): +372pln
Komentarz od własny:
Zysk taki sobie, ale jestem zadowolony, choć zawaliłem typ nr 19 z tenisa (miałem obstawiać z handicapem na Francuzkę, ale postawiłem bez handicapu) . Mam nadzieje że komuś pomogły moje typy, następne chyba będą dopiero po świętach Wielkanocnych.

Bilans sportowy z wszystkich typów:
(kolejno dyscyplina, wygrane typy, przegrane typy, zwrot, zysk/strata z danej dyscypliny, każdy kupon za 1jednostkę)
piłka nożna-----------------9-1-0 1,30j
hokej-----------------------2-0-0 0,43j
koszykówka----------------4-0-1 1,24j
siatkówka------------------2-0-0 1,28j
tenis-----------------------0-1-0 -1j

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 21 (tenisATP - SINGIEL: Davis Cup (Świat))
12:00 Almagro N. (Esp) - Melzer J. (Aut)
Almagro N. (Esp) kurs 1,45 Unibet
3-0

Hiszpanie traktują rozgrywki międzynarodowe niesamowicie poważnie. Hiszpan meczu nie odpuści, a moim zdaniem jest sporo lepszy od chimerycznego Austriaka, dziwi mnie tylko tak wysoki kurs zaproponowany przez Unibet.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 22 (piłka ręczna - EUROPA: Liga mistrzów, Kobiety, Play Offy)
(07-04) 16:00 Györi ETO K - Oltchim Valcea K
Györi ETO K kurs 1,25 Tobet
31-23
Miałem w święta nie obstawiać, zobaczymy czy nie będę tego żałować. Węgierska drużyna u siebie bardzo mocna, Rumunki mogą przegrać nawet 3 bramkami i tak awansują.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 23 (WTA - SINGIEL: Charleston (USA), ziemna)
20:00 Lisicki S. (Ger) - Williams S. (Usa)
Williams S. (Usa) kurs 1,26 Ekspekt
1-4 i krecz Lisicki S.

Coś mnie ciągnie do obstawiania WTA, a kobiety się powinno obstawiać na same niespodzianki i za mniejsze pieniądze, a nie tak jak ja, czyli teoretycznie mecze pewniejsze za duże pieniądze. Nie wierze w Niemkę, ona jest nieobliczalna, ale moim zdaniem dziś powinno się zakończyć w dwóch szybkich setach dla Amerykanki.

daubenton 3

daubenton

Użytkownik
Typ 24 (WTA - SINGIEL: Charleston (USA), ziemna)
19:00 Williams S. (USA) - Stosur S. (Aus)
Williams S. (USA) kurs 1,53 Unibet
2-0

Chyba się zakochałem w młodszej z sióstr Williams, bo znowu na nią stawiam. A tak na poważnie to uważam że Amerykanka jest po prostu lepsza, choć to nie ta sama dziewczyna co przed czasem gdy zaczęły ją gnębić kontuzje, do tego chęć rewanżu za porażkę siostry, bardziej znany kort i mniejsze zmęczenie amerykanki przemawia za tym typem. Wczoraj na live stawiałem na Stosur, gdy grała z starszą z sióstr Williams, widziałem z tego chyba tylko dwa gemy, ale to bardziej Venus Williams przegrała niż Stosur wygrała. Kursy rosną na Williams S., więc możliwe że skończy się tak jak stawiałem na Bartoli czyli tym że utopie gotówkę. Jeżeli chce ktoś postawić ten typ to ostrożnie z stawką, sam nie jestem do niego przekonany (typ z serii lepiej nie ruszać), ale po prostu nie wierzę w porażkę mojej faworytki.
Edit: Bałem się tego meczu a tu Williams S. wygrywa 6-1 6-1, ach te kobiety...

Do góry Bottom