>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info CS2 transfery/info/newsy

'Corek 409,5K

'Corek

Znawca - e-sport
Nie sądziłem, że kiedykolwiek coś takiego dojdzie do skutku...
Piotr Szeliga, tak ten Szeliga który przyszedł wam na myśl, można powiedzieć żart, ale nie...zagrał dziś oficjalne spotkanie, co więcej ma już swój profil gracza na HLTV.
Zagrał jedną mapę, którą przegrali 5-13, w dwóch kolejnych grał Olimp i zniszczyli przeciwnika.

Załączniki

kns_esport 261,7K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
G2 oficjalnie zaprezentowało swoje nowe nabytki:

SunPayUs został nowym snajperem formacji, rolę prowadzącego po Snaxie przejął huNter, a 5 zawodnikiem, który uzupełnił skład, jest MATYS, który ostatnie miesiące reprezentował barwy fnatic

Taza zastąpił SAW z Heroic którego będzie wspierać sheddaN

Pierwszy sprawdzian 26 lipca podczas IEM Cologne.

'Corek 409,5K

'Corek

Znawca - e-sport
G2 oficjalnie zaprezentowało swoje nowe nabytki:

SunPayUs został nowym snajperem formacji, rolę prowadzącego po Snaxie przejął huNter, a 5 zawodnikiem, który uzupełnił skład, jest MATYS, który ostatnie miesiące reprezentował barwy fnatic

Taza zastąpił SAW z Heroic którego będzie wspierać sheddaN

Pierwszy sprawdzian 26 lipca podczas IEM Cologne.
Cóż za piękny skald drużyny Tier2 😂
Na prawdę, czasem mam wrażenie że władze G2 podejmują decyzję w mocno zakrapiane wieczory.
Ja daję max kilka miesięcy tej ekipie.

kns_esport 261,7K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Dokładnie tak, roszady będą i to szybko, bo raczej taka organizacja esportowa jak g2 nie ma prawa być poza top10 czy 15. Dam są wymagania i sekcje e-sportów w każdej dyscyplinie stoi na wysokim poziomie. Ale patrząc na druyżynę G2 w Lol'a tam też dziwnie rzeczy się działy w tym sezonie i wyniki słabe. Tam problem może tkwić wewnątrz właśnie u góry

T 12,4K

Tomasz Problemasz

Użytkownik
Cóż za piękny skald drużyny Tier2 😂
Na prawdę, czasem mam wrażenie że władze G2 podejmują decyzję w mocno zakrapiane wieczory.
Ja daję max kilka miesięcy tej ekipie.
Obecnie peca i jokasteve z Liquid powinni podać sobie ręce, bo są na tym samym poziomie jeżeli chodzi o podejmowanie decyzji odnośnie składu

Do góry Bottom