>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info CS2 transfery/info/newsy

'Corek 308,3K

'Corek

Znawca - e-sport
Hohohoh! Proszę Państwa! Falcons będzie próbować ściągnąć również Monesy!!!
ale zamieszanie jest, transfery będą ciekawsze niż większość roku, heh

E 5,8K

emilplayp

Użytkownik
To by się pokrywało z tym co Simple napisał i może lada moment dołączy do G2 zamiast do falcons. Robi się ciekawie tylko szkoda, że już teraz, a nie po Majorze. Dziwnym trafem Monesy wczoraj nie istniał praktycznie 😅 mówi się, że jest chory i stąd obniżka formy. Jeśli Niko odejdzie to widzę miejsce dla BlameF'a, który trochę marnuje się w tym przeciętnym Fnatic.

kns_esport 215,2K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
G2 nie odda myślę młodego Ukraińca. Myślę że zespoły pójdą po rozum do głowy i Simple nie jest już taki jaki był i już raczej nie będzie. Simple to biznesmen a nie gracz csa już. A z ekipą Falcons nastawmy się że tyle będzie pomysłów na transfery co dni w miesiącu. A z innej beczki jak myślicie co będzie się działo z formacja FaZe ?

'Corek 308,3K

'Corek

Znawca - e-sport
Przede wszystkim Monesy to Rosjanin jeśli masz na myśli właśnie jego. Simple wchodząc po takiej przerwie do T1 pokazał że robi różnicę a co by było dalej? Twierdzę że stać go na takiego jakim był, może nie w 100% ale na tyle aby chciały to top formacje.
Uważam, że jeśli Simple był by biznesmen to właśnie grał by w Falcons bo tam zarobi tylko takie pieniądze a jak wiemy, ostatecznie ich odrzucił.
Jeśli chodzi o Faze to pewne jest na pewno to, że będą zmiany ale nie odważe się tutaj prorokować. Osobiście na pewno pozbył bym się Raina, zastanowił bym się mimo wszystko nad ropzem bo gość ma jakiś dołek i strasznie się myli w kluczowych momentach. Ciezko cokolwiek powiedzieć.

'Corek 308,3K

'Corek

Znawca - e-sport
EliGE dostał wolną rękę jeśli zgłosi się po niego jakaś ekipa, więc proszę Państwa, chyba nie ma wątpliwości co do tego, że pierwszy raz zobaczymy go w topowej Europejskiej formacji! Bez wątpienia będzie zainteresowanie choć by ze strony G2 czy wielu innych ekip. Czeka nas intensywne "okienko" transferowe. Nie ma na ten moment ekipy, która mogła by być pewna co do składu w jakim przystąpią do następnego sezonu. Zapowiadają się zmiany w Vita faze Complex G2 itd,po prostu może wydarzyć się wszyskto na co osobiście z niecierpliwością czekam.

C 75,1K

crisoovsky

Użytkownik
EliGE dostał wolną rękę jeśli zgłosi się po niego jakaś ekipa, więc proszę Państwa, chyba nie ma wątpliwości co do tego, że pierwszy raz zobaczymy go w topowej Europejskiej formacji! Bez wątpienia będzie zainteresowanie choć by ze strony G2 czy wielu innych ekip. Czeka nas intensywne "okienko" transferowe. Nie ma na ten moment ekipy, która mogła by być pewna co do składu w jakim przystąpią do następnego sezonu. Zapowiadają się zmiany w Vita faze Complex G2 itd,po prostu może wydarzyć się wszyskto na co osobiście z niecierpliwością czekam.
Bez przesady z tym,że nie ma na ten moment ekipy która nie moze być pewna w jakim składzie wystąpi w następnym sezonie.
Analizując top 10
G2 - kwestia Niko
Team Spirit(wygrali majora,stabilny skład 4 Rosjan 1 Ukrainiec i dobrze pasują do siebie i każdy coś od siebie daje)
Navi fantastyczny sezon,końcówka nieudana tutaj też bez zmian bo to by było bez sensu(jedynie snajper nie dojeżdżał ostatnio ale wiele wcześniej im dał)
Vitality jedna zmiana to max(kwestia co ze spinxem/mezim reszta flamez przedłużenie kontraktu,Zywoo i Apex to od bez wątpienia zostają,genialny awper oraz igl
Faze po słabym sezonie 2 miejsce na Majorze i wątpię,że będą jakiekolwiek zmiany mimo wszystko.
Karrigan igl,za niego na ten moment lepszego wolnego do ekipy nie ma,jest mózgiem tej ekipy,Rain to życie Faze i przez tyle lat to opuścił tylko 2 spotkania jak był covid na Iemie co zastąpił go jks i wygrali go,broky awper(wahania formy są ale poszukiwanie kogoś nowego myślę odpada) ropz zostaje i frozen też zostaje(chociaż tęsknię za twistzem) Jeśli któryś z zawodników sam nie zrezygnuje bądź poprosi o przerwę to nic się nie wydarzy.
MOUZ absolutnie nie widzę powodu zmiany,stabilna druzyna ciągle grająca w play-offach każdego większego turnieju i polak jako igl więc nic tylko kibicować
Mongolz absolutnie brak zmian,odkrycie tego roku azjatycka druzyna mlody skład świetnie wyglądają razem na serwerze
Heroic po zawirowaniach z degsterem kłopotami z jego wizą i całym tym zamieszaniem ostanie spotkania bardzo dobre i chodzi to solidnie nie ma sensu zmieniać.
Liquid może coś się podzieje,nie trawię Yekindara ale on ma chyba papiery na nich bo jest nietykalny 🤣
FURIA totalnie bez zmian,najlepsza brazyliska druzyna,niedawno dolaczyl skullz a reszta od dawna gra ze sobą

Podsumowując jeśli ktoś z kimś się nie pokłóci i nie wyjdą jakies dzikie akcje to w top10 za wiele się nie podzieje na pewno;)

'Corek 308,3K

'Corek

Znawca - e-sport
Przecież to oczywiste że nie będzie zmian we wszystkich ekipach....nie powiedziałem tego.
Po drugie powiedziałem, że będą zmiany a G2 Faze Complex, Vitality a ty je wymieniasz to że w Faze czy G2 będzie po jednej to jasne jak słońce. Koniec z końców napisałeś to co wszyscy doskonale wiemy :)

Znajdę chwilę to ci to wytłumaczę.

Ostatnia edycja:
C 75,1K

crisoovsky

Użytkownik
Przecież to oczywiste że nie będzie zmian we wszystkich ekipach....nie powiedziałem tego :)
Po drugie powiedziałem, że będą zmiany a G2 Faze Complex, Vitality a ty je wymieniasz :) to że w Faze czy G2 będzie po jednej to jasne jak słońce. Koniec z końców napisałeś to co wszyscy doskonale wiemy :)

Znajdę chwilę to ci to wytłumaczę.
Powiedziałeś,że na ten moment nie ma ekipy która nie może być pewna w jakim składzie wystąpi w przyszłym sezonie to pokazałem Ci,że gadasz głupoty i rozpisałem jak to wygląda,że kilka drużyn z top 10 nic nie zmieni;)

PS. Nic nie musisz tłumaczyć,wystarczy 🤣

'Corek 308,3K

'Corek

Znawca - e-sport
Powiedziałeś,że na ten moment nie ma ekipy która nie może być pewna w jakim składzie wystąpi w przyszłym sezonie to pokazałem Ci,że gadasz głupoty i rozpisałem jak to wygląda,że kilka drużyn z top 10 nic nie zmieni;)

PS. Nic nie musisz tłumaczyć,wystarczy 🤣
Tak dokładnie powiedziałem a podać ci linka do wypowiedzi kto tak powiedział? :)
Morgan czy DD eksport, te słowa padły z ust, więc wybacz gościu ale przy nich to ty nic nie wiesz o tym co się może wydarzyć, ja również ;) eot pyk

C 75,1K

crisoovsky

Użytkownik
Tak dokładnie powiedziałem a podać ci linka do wypowiedzi kto tak powiedział? :)
Morgan czy DD eksport, te słowa padły z ust, więc wybacz gościu ale przy nich to ty nic nie wiesz o tym co się może wydarzyć, ja również ;) eot pyk
W sposób jaki się wypowiadasz totalnie mnie skręca.
Serio? I ty sugerujesz się tym co ktoś powiedział, współczuję więc braku swojego zdania a nazwa przy twoim nicku ,,znawca e sport'' to chyba w chipsach znaleziona.
Wiele ekspertów czy innych tego typu ludzi gada dla samego gadania i to nie jest żadna nowość wystarczy spojrzeć na wiele dyscyplin sportu jak znane osoby różne kocopoły mówią.
Ja napisałem swoje zdanie i wiem,że za wiele w top10 się nie podzieje jeśli ktoś z kim się nie pokłóci bo czysto sportowo/drużynowo w wielu przypadkach zmiana byłaby na niekorzyść i możesz sobie wrocic w trakcie sezonu do mojej wypowiedzi i zobaczyć,że miałem rację.

Otrzymane punkty reputacji: +235
E 5,8K

emilplayp

Użytkownik
Z tego co wiem to Mouz nie takie pewne składu, przecież nawet po przegranym meczu w wywiadzie na scenie o skład na przyszły sezon nasz Siuhy odpowiedział "no comment", a mówi się dużo o tym, że Jimpphat miałby przenieść się do Falcons.

Sam chciałbym znów zobaczyć Elige'a w Liquid, zmieniłbym Yekindara bo nie daje tyle zespołowi ile w nim pokładano nadziei.

Do góry Bottom