>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info CS2 transfery/info/newsy

T 1,2K

Tedii

Użytkownik
Mordo no niestety nie blysnę, bo szkoda mi na to czasu, a dodatkowo nie mam jakies specjalistyczjej wiedzy analityczno sportowej. Ja tylko umiem liczyć i korzystać z typów użytkowników z różnych portali którzy mają dodatni yield. Przeliczylbys yield na płaskiej stawce twojego bożyszcza corka to byś może co nieco zrozumiał. Grajcie co chcecie, przegrywajcie ile chcecie, ale bawi mnie przy tym jak ktoś udaje że jest jakimś kotem bukmacherskim i wydaje mu się że pozjadał wszystkie rozumy a na płaskiej stawce z tego co podał wychodzi mu yield na przestrzeni około roku -10 :D

kns_esport 214,2K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Piękna sprawa. cadiaN w ASTRALIS za br0.
Pisałem o tym kilka dni temu. Jeden z moich ulubionych zawodników wchodź na scenę. Uważam to za bardzo dobry ruch i mega wzmocnienie w ekipie dunskiej

donald-young 24,8K

donald-young

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Już prawie po turnieju, G2 w finale. Wróciłem jak prosiłeś :) Pokory to chłopczyku nabierz ty i na przyszłość nie bądź taki pewny bo ci to nie wychodzi :) Ignor leci dla ciebie, więc twojej odpowiedzi już nie zobaczę, ale na przyszłość nie rzucaj się tak, gdy się na czymś nie do końca znasz. Pozdrawiam cieplutko i nie do usłyszenia.
Myślę, że śmiało można się odnieść już po dłuższym okresie czasu do tego co gra Snax. Snax to jest 1 do 1 wymiana z Hooxim. Hooxi sie nawet poświęcał bardziej dla druzyny, G2 zyskalo na tym, że malbs zastąpił nexe, nasz rodak niestety zawodzi. To już nie chodzi nawet o to jak strzela, bo strzela żenująco, ale to jak wyglądają ich strony terro, a to jest po prostu dramat. W każdej analizie Hooxi był wyśmiewany, a Janusz pokazuje, że niczym się od niego nie różni. Spory zawód, przyznać to powinien nawet najbardziej zatwardziały fanboy.

Edit, porównanie ostatniej pro ligi hooxiego i obecnej. 0.45 impactu to by Taż nawet wykręcił.

Załączniki

Ostatnia edycja:
kns_esport 214,2K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Od przyszłego roku majory zostaną rozszerzone do 32 drużyn! Pierwszym turniejem z nowym formatem będzie BLAST Austin Major, który odbędzie się w dniach 9-22 czerwca 2025

-Liczba drużyn wzrośnie z 24 do 32.
-Z turnieju znikną RMR-y, a kwalifikacje będą opierać się głównie na rankingu Valve, czyli Valve Regional Standings (VRS).
-Dodany zostanie dodatkowy etap Swiss, co wydłuży czas trwania Majorów o 4 dni (do 18 dni).

Te zmiany to największa modyfikacja formatu Majorów od 2018 roku, kiedy to liczba drużyn została zwiększona z 16 do 24.

Otrzymane punkty reputacji: +416
prof 59,1K

prof

Użytkownik
Device nie zagra juz do konca roku 2024r z powodu problemow zdrowotnych. W jego miejsce wchodzi br0 ktory zostal jakis czas temu przesuniety na ławke. Co to oznacza? Jezeli na RMR europejskim nie beda mieli dobrego losowania to imo nie awansuja do opening stage.

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Po tym co zrobili nie powinno być mi ich szkoda, ale jest. Liczyłem na rywalizację z ich strony bo pokazali, że są w stanie coś ugrać. Jeśli chodzi o problemy Duńczyka to są związane niestety ze zdrowiem psychicznym. Życzymy szybkiego powrotu do zdrowie!

kns_esport 214,2K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Niestety br0 raczej nie zastąpi device jeśli chodzi o aspekty skillowe, z drugiej strony pełna rolna snajpera otwiera się dla cadiana. Myślę że to może zadziałać.

kns_esport 214,2K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Tak się zapowiada team Falcons w roku 2025, naszprycowane nickami, jestem ciekawy tej formacji. Najbardziej pasuje mi Magisk w sumie. Simple, Niko, czy Magisk mają już swoje lata. Scena csa mocno się nie zmienia a królują od kilku lat praktycznie te same drużyny. Mówi się też o odejściu Apexa. Wiadomo że w Vitality zostaje zywoo i flamez. Okno transferowe się otwiera a zapowiadają się mocniejsze zmiany niż co roku.

-S1mple
-Niko
-Twistzz (IGL)
-Jimpphat
-Magisk -Spinx -Perfecto

Jak widzicie ten squad ?

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
-S1mple
-Niko
-Twistzz (IGL)
-Jimpphat
-Magisk -Spinx -Perfecto

Jak widzicie ten squad ?
Jeśli dokładnie tak by ten skald wyglądał to jak dla mnie koleiny stracony rok i zero osiągnięć. Nie wepchnął bym tam Kanadyjczyka w życiu. No chyba że X lat temu, to już co innego. Dużo informacji jest o Apex i wychodzi to od takich osób, że na pewno nie są to tylko plotki.
Simple, Niko, Apex, Magiks +??? Tą czwórkę bym widział i uważam, że to może się udać, ale ten jinpphat...niby wybił się w tym Mouz ostro, ale hmm.
Bardzo ciekawie zapowiada przyszły rok.
Jak sobie pomyślę, Vitality bez Apexa? Aż mi robi się smutno..ten gość jest duszą tego zespołu.

A najbardziej z tych wszystkich rzeczy które się wydarzą jest mi szkoda....Pana Osipova :(

Będzie mega ciekawie!

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Uwaga uwaga!!

Simple potwierdził że NIE DOŁĄCZY do Falcons! Ohohoho
To bardzo wiele zmienia!

Co teraz z Ukraińcem? Gdzie trafi? Nasuwa się na myśl pewna ekipa....ale jedno jest zależne od drugiego. Ależ będzie ciekawieeee

Ostatnia edycja:
kns_esport 214,2K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Tak już się robi głośno .
A z apexem taka akcja że robią to za jakiego plecami bez Żadnego porozumienia z nim. Te zarządy ....

Simple ? Strzelam szukam i nie widzę tego. On też jest niewiadoma ta przerwa sporo zmieniła dla niego i postrzegania jako zawodnika biorąc pod uwagę co pokazywał ostatnio w Falcons. Na pewno będzie się działo tutaj w temacie bo dużo plotek i mocne ruchy i decyzję zapadają

prof 59,1K

prof

Użytkownik
Pewnie ma na mysli G2 i Simpla na riflu.

Przeciez to Spinx ostantio byl jednym z faworytow do opuszczenia vitality a jestli tak to gdzie mialby dolaczyc skoro chce zmienic srodowisko? Moze tez Falcons kij wie.

Ostatnia edycja:
kns_esport 214,2K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
W ogóle te zamieszania z Falcons są dziwne, tam się przewinęło z 20 nicków na przestrzeni kilku miesięcy. Szukają dziury w całym

Do góry Bottom