Makabu vs Cieślak
Cieślak 2.65 BaH
Już za kilka godzin walka o mistrzostwo świata pomiędzy Ilungą Makabu, a Michałem Cieślakiem. Warunki bardzo trudne dla naszego rodaka. Pogoda, kibice, jak i wszystkie poza ringowe problemy nie pomagają Michałowi. Jeśli chodzi i umiejętności czysto sportowe to uważam, że są one na bardzo podobnym poziomie, a nawet minimalnie przechyliłbym szalę na stronę Cieślaka. Nie będę się rozpisywał, bo stawiam tę walkę tylko z dwóch powodów. Po pierwsze jako fan Michała, a po drugie kurs, który jest zdecydowanie zawyżony w porównaniu do naszych rodzimych bukmacherów. Niska stawka, typowo for fun.
Liquid vs Mibr
Liquid 2:0 1.70 BaH
Drugi mecz w Londynie, zacząłem ten turniej od dwóch wygranych i spróbuje zarobić na drugim spotkaniu. Nie ma zbytnio czasu na rozpisywanie się, więc krótko. Liquid to TOP2 na świecie, każdy zawodnik to tak naprawdę top na świecie. Brehze i Elige to świetni gracze, ostatnio nieco słabiej Twistzz, ale mimo wszystko i tak nie jest źle. Nitro to jeden z moich ulubionych graczy, świetny IGL, a do tego niezły awper. Do tego Naf, który zawsze trzyma wysoki poziom. Mibr za to po drugiej stronie barykady, mnóstwo problemów w drużynie i gra z meyernem, reszta zdaje mi się, że wypalona, a przede wszystkim Fallen. Widzę tutaj wygraną TL i próbuje ich wygraną 2:0
Liquid + mouse 1.57 BaH????????
To dubel, który gram mocniej. Liquid wydaje mi się, że wygra bez problemów, do tego jutro początek innego turnieju i drużyna mouse vs MadLions. W ostatnich miesiącach myszki grają wspaniale i liczę, że spokojnie wygrają.