Astralis - Optic @Astralis 1.28
Astralis - Immortals @Astralis 1.4
Faze - Immortals @Faze 1.42
Faze - Fnatic @Faze -2.5 1.98 Betsafe
AKO 5.0
e; szkoda meczu, astralis męczy się niemiłosiernie, za to liczę że Faze uda się wygrać grupę
Faze wygra grupę @4.0 Bet365
Z mojej strony zagrane zostało takie ako. Na Astralis z Faze, Fnatic, NIP nie warto się ładować, trudno mi sobie wyobrazić że nie potkną się ani razu, wierzę jedynie że będzie to którąś z tych lepszych drużyn. Od początku. Ast - Optic, top3 na tę chwilę drużyn razem z VP i SK zdecydowanie, nie ma co do tego wątpliwości, Optic wydaje się że miało swoje 5 minut, a od pewnego czasu pikują w dół, ze Stanislawem wyglądali lepiej, Hiko jak na razie niewiele wnosi, jestem przekonany, że Ast z Amerykanami powinni sobie spokojnie poradzić. Immortals to na pewno utalentowany team. FNX może im pomóc na dłuższą metę ale mimo wszystko to hen1 gra tam pierwsze skrzypce ze swoją awp. Myślę że młodzi brazole nie będą w stanie zaskoczyć mimo wszystko drużyny jaką jest na tę chwilę Astralis. Podobna sytuacje z Faze, które już przed przyjściem chyba pokuszę się nawet o stwierdzenie najlepszego aimera na profesjonalnej scenie czyli Niko bardzo ładnie się prezentowała, regularnie pną się do góry od momentu pojawienia się Karrigana jako prowadzącego, myślę że z aimerem jakim jest Boszniak, który myszom sam potrafił ugrywać mapy, spokojnie wezmą to z brazolami. Ze Szwedami natomiast jest tak, że coś tutaj nie trybi jak powinno. Niby ta sama piątka, ale to już nie to samo. Chciałbym, aby jedynie kwestią czasu był powrót Fnatic do walki o tytuły, ale chyba sam siebie oszukuje, bo to może już nie nastąpić. Tragiczny wręcz występ na DH, o wyjście z grupy będzie nieprawdopodobnie trudno, i z mixem europejskim jakim jest Faze polegną, biorę z handicapem bo to w teorii tylko jedna runda różnicy, a kurs dużo wyższy. Ponadto trochę lżej zagram zwycięstwo grupy przez Faze, liczę że w nowym składzie naprawdę daleko zajdą, kibicuje im, bo chciałbym ich pooglądać jak najwięcej ???? I liczę że Ast powinie się gdzieś noga, tak jak miało to miejsce podczas ostatniego turnieju jak i majora