W forbet można i masz po odliczeniu podatku 1,64 na tego dubla. Dodatkowo jeżeli dodasz coś tak aby mieć 3 AKO i kurs min. 2.0 to wtedy masz liczone bez podatku. To tak tylko na marginesie.Wcześniej (15:00) zagrają na Mirage, w której mouseports też będą faworytem i to zdecydowanym. Niemniej jako, że w uni nie można robić dubli z tych samych zespołów, to wybieram typ na Overpass, który jest okazalszy.
Ja skinów nie obstawiam, bo nie mam i nie wiem jak się to robi. Ale z moich obserwacji wynika, że jest właśnie tak, że kursy są 50/50 na początku, a ludzie obstawiając zaniżają/zawyżają kursy na poszczególne drużyny. Tyle, że znaczna większość tej populacji typerów to dzieciaki, więc często idą głosem serca, aniżeli rozumem. Tutaj wiadomo maikelele jest dość rozpoznawalną postacią, takim trochę showmanem i ma swoich fanboyów. Wiadomo, że jak pograsz doga ( i wygra), to dostaniesz lepsze skiny/więcej.A jak jest z tymi stronami, gdzie obstawia się skiny? Tam kurs zależy od % ogółu, w którą stronę stawia? Bo wcześniej było 1.99 na mirage'u na mouz, a teraz widzę jakieś 1.79 na overpassie. Nie wiem, czy te kursy są prawdziwe, czy to tylko błąd hltv, ale skoro jest taka różnica między bukami, a obstawianiem w skinach, to wolę się dopytać. Ktoś jest w stanie dokładnie to wyjaśnić?
Jezeli macie mozliwosc weryfikacji z zagranicznym ID card to zapraszam na fanobet. Mozliwosc wplaty w skinach, bitcoinach i euroPrawidłowe kursy są przy rubryce egb.com czy fanobet. Są to bukmacherzy, którzy głównie zajmują się esportem na pieniądze. Jak widać przy 1.50 tam można około 1.30-1.35.
OK, czyli zakładasz minimum jedną mapę dla mouz, ale przecież przy tych kursach nie daje to plusa. Akurat w bukmacherce matematyka odgrywa kluczową rolę, więc warto wszystko dokładnie planować. Nie lepiej wybrać tę lepszą mapę niemieckiej formacji? Bądź inaczej pokombinować? Albo inaczej ubrać w słowa swoje wnioski?Myślę że dzisiaj mouse wygra przynajmniej jedną mapę z dwóch zaplanowanych na dzisiaj.
Akurat jeżeli chodzi o ECS to mapy są znane dużo wcześniej. Dziś będzie grany Train oraz Overpass. Tutaj wynik może pójść w każdą stronę i dla mnie jest to typowy no bet.Wiadomo nie ma co grać PRE zanim nie mamy map
Mapy są od dawna znane :wink:A ja myślę, że VP albo wygra 2:0 albo będzie 1:1. I kursy nie warte gry. VP musi zacząć wygrywać bo będzie nieciekawie. Zresztą nie tak dawno grali w ESL Pro Leauge i VP wygrało 2:0.
Jak dla mnie można iść VP na swojej mapie. Wiadomo nie ma co grać PRE zanim nie mamy map