>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Created by Zysk!

jacek75 1,7K

jacek75

Użytkownik
Witam powracam po dłuższym niepisaniu.Jako że znam sie troche na wszystkim będe podawał typy z różnych dziedzin sportów &quot;Fani e-sport i siatkówki plazowej nie mają co tu wchodzić :)&quot; Gram już od bardzo dawien dawna, raz na wozie raz pod wozem-ale cóż kto nie gra ten nie ma.
Na jutro wybrałem sobie spotkanie z kortów Rolanda Garrosa, mianowice miksta a konkretnie parę Konta J./Nestor D Która gra z Cornet A./Eysseric J. Gram na pewna jedynkę jakowo że nestor wyjadacz debla, Konta młoda perspektywiczna a co mogę powiedzieć o rywalach?Cornet gra tutaj i w singlu i deblu,wiec na 3 frontach odpuści, a eysericc nie ukrywajmy no name jeżeli chodzi o gre w debla.Czysta jedynka:cool: kurs 1.56 Fortuna stawka 100j

jacek75 1,7K

jacek75

Użytkownik
Jako że mu poprzedni typ zostanie jutro &quot;takie uroki RG&quot; to na dzisiaj wygrzebałem inny tp z Piłki noznej Final ligi Mistrzów Kobiet Lyon kontra wolfsburg.Obydwie ekipy maja potencjał jesli chodzi o strzelanie bramek i idzie duza masówka na over 2.5 gola w tym meczu .Ja natomiat na przekór dam tutaj under 2.5 gola jako że kursy spadają

Lyon-Wolfsburg under 2.5 gola 1.80 Fortuna stawka 100j
1-1 ✅

Final rozgrywany na neutralnym boisku we Wloszech w Reggio Emillia

Otrzymane punkty reputacji: +10
jacek75 1,7K

jacek75

Użytkownik
Wieczorny typ wszedł lecimy dalej zostalo jeszcze kilka spotkan w moim kregu zainteresowań z ktorych wybieram

R. Oviedo - Leganes
26.05.2016 21:00
typ1
kurs 2.40
stawka 80 j

Dlaczego oviedo? Hmm leganes dosc ostatnio spuścil z tonu, natomiast gospodarze walczą o play offy u siebie mocni na 5 spotkan domowych 4 win 1 lost więc to pokazuje jaką sa silną ekipą

jacek75 1,7K

jacek75

Użytkownik
witam jeszcze nikt tutaj nie dał dokładnego wyniku w tym meczu, otóż Polska jedzie na euro wiec ryzykowac sił na 100% nie bedą Mecz towarzyski wiec grają o worek kapusty.Z drugiej strony Holandia ekipa ktora sensacyjnie nie dostała się na euro jednak dość uznana marka Jk dla mnie mecz pół na pół.Osobiście jestem zdania że to holendrzy pierwsi strzelą a polska wyrówna i na tym skończy sie to towarzyskie spotkanie.Kurs 6 na dokładny wynik 1-1

⛔⛔⛔ 1-2 blisko było:?

jacek75 1,7K

jacek75

Użytkownik
Musze jakąś systematyke wprowadzić bo brzydko sie tu robi :]

Kupon nr 1#
Anglia-Portugalia typ 1 stawka 100j kurs 1.95 betsson

Cóż 2 ostatnie mecze sie anglicy nie nacieszyli tutaj gram na czuja Anglicy jednak u siebie to firma patrzac na ostatnie mecze G&amp;L
✅

jacek75 1,7K

jacek75

Użytkownik
Kupon nr 3

Sport Recife - Atletico-MG
typ 1
kurs 2.20
stawka 50 j
bet365

kursy pikują aż miło goście osłabieni brakiem kilku zawodników Copa America
4-4 ⛔