>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Create betting winner

bet365maker 35

bet365maker

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkowka, Włochy
Godzina: 20:30
Spotkanie: Modena - Verona
Typ: Modena 3:0
Kurs: 2.50
Bukmacher: Bet365
Analiza: w tym spotkaniu spodziewam się pewnego zwycięstwa Modeny. Kurs zachęcający ale buki na pewno nie przewidują zwycięstwa do zera Modeny, ja z kolei jestem innego zdania. W drugim meczu w pierwszej fazie PO Modena pokazała, że jest zespołem o dwie klasy lepszą. Verona jeszcze nie dojrzała do bicia się o najlepszą czwórkę we włoskiej lidze. Modena gra na własnym parkiecie. Komplet widzów. Dodatkowa mobilizacja na to spotkanie, zarówno ze strony trenera i siatkarzy w stronę kibiców jak również mobilizacja wśród kibiców, którzy w komplecie będą wspierać Modene. Casa na pewno nie będzie chciała przedłużać tego spotkania do 4, 5 setówki. Jeżeli Modena wygra to w następnej rundzie zmierzy się z Lube, a pierwsza faza PO dla tej drużyny była niczym sparing. Oba spotkania trwały chyba krócej niżeli pierwszej spotkanie Modeny z Veroną. Dzisiaj pewne zwycięstwo N&#39;Gapetha i spółki.

bet365maker 35

bet365maker

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkowka, Włochy
Godzina: 20:30
Spotkanie: Modena - Verona
Typ: Modena 3:0
Kurs: 2.50
Bukmacher: Bet365

Analiza: w tym spotkaniu spodziewam się pewnego zwycięstwa Modeny. Kurs zachęcający ale buki na pewno nie przewidują zwycięstwa do zera Modeny, ja z kolei jestem innego zdania. W drugim meczu w pierwszej fazie PO Modena pokazała, że jest zespołem o dwie klasy lepszą. Verona jeszcze nie dojrzała do bicia się o najlepszą czwórkę we włoskiej lidze. Modena gra na własnym parkiecie. Komplet widzów. Dodatkowa mobilizacja na to spotkanie, zarówno ze strony trenera i siatkarzy w stronę kibiców jak również mobilizacja wśród kibiców, którzy w komplecie będą wspierać Modene. Casa na pewno nie będzie chciała przedłużać tego spotkania do 4, 5 setówki. Jeżeli Modena wygra to w następnej rundzie zmierzy się z Lube, a pierwsza faza PO dla tej drużyny była niczym sparing. Oba spotkania trwały chyba krócej niżeli pierwszej spotkanie Modeny z Veroną. Dzisiaj pewne zwycięstwo N&#39;Gapetha i spółki.
3-1 ⛔

bet365maker 35

bet365maker

Użytkownik
Proponuję teraz na live:

Piłka ręczna / Tianjin - Beijing / Under 54.5 bramek / @1.75 (24-22)

Ze swoich informacji wiem, że mecz nie jest stosunkowo szybki. Długie i mozolne akcje. Drużyna gospodarzy słynie z tego, że jak wygrywa to końcówki bardzo spowalnia. Zresztą widać po drugiej połowie: 6-6. Jeden z kluczowych typerów na azjatyckim forum również gra ten typ.

bet365maker 35

bet365maker

Użytkownik
Proponuję teraz na live:

Piłka ręczna / Tianjin - Beijing / Under 54.5 bramek / @1.75 (24-22)

Ze swoich informacji wiem, że mecz nie jest stosunkowo szybki. Długie i mozolne akcje. Drużyna gospodarzy słynie z tego, że jak wygrywa to końcówki bardzo spowalnia. Zresztą widać po drugiej połowie: 6-6. Jeden z kluczowych typerów na azjatyckim forum również gra ten typ.
27-26 ✅ ✅ ✅

bet365maker 35

bet365maker

Użytkownik
Piłka ręczna / Dynamo Vs - UGNTU Ufa / Poniżej 60.5 bramek / Kurs: 1.75 (30-23)
Dynamo już zaczęło spowalniać grę i wpuszczono rezerwowych zawodników. Dodatkowo kara dla Dynamo i możemy liczyć się z 30-40 sekundowymi akcjami. Żyła złota.

Do góry Bottom