uzytkownik-23347
Użytkownik
Ja z kolei mam 10 euro i obrót x100 ???? .
Wcześniej skorzystałem z promocji 10 euro, teraz wbiłem na czata i Henry dopisał mi te 26 euro. Pytałem o obrót bardzo dokładnie, nawet czy dla przykładu mogę od razu wypłacić te 26 euro, to już Henry nic nie odpisał ???? .rzepek ty masz ta normalna promocje co jest odrazu, tez z niej korzystalem 30 minut temu, przegralem i poprosilem o 26E no depsoit i dopisal Henry, spytaj sie najwyzej jaki obrot tych 26 no ale pisze ze 0
witam. dostalem 10 nd w crazyluck (rival). obrot zrobilem i mam jeszcze ponad 500, a max wyplata tylko 25. rozumiem, ze jedna z form wykorzystania pozostalych srodkow moze byc nabijanie comppointsow. mam pytanie czy robiac ewentualny depozyt z bonusem od depozytu, doliczy mi sie wszystko do tej kwoty bazowej i czy bede mogl robic obrot przy wykorzystaniu tych pozostalych srodkow z bonusa nd?
trzeba "czyhać" na innego typa z supportushane: sorry system does not allow to give free bonus
shane: so please go for a deposit
Mi wczoraj dał 30E po paru sekundach, moze nie popatrzył że jestem z Polski :]A mi napisał " this bonus is for other countries "