* Ładnie to spotkanie w typach dnia opisał kolega "lucaxx95", więc nie będę sobie przypisywał całych zasług do tego typu .
Dodam tylko od siebie, że turniej ten jest rozgrywany w Rumuni i Gruzji, więc Gruzini rozgrywają mecze u siebie co jest dodatkowym plusem dla tego typu, a zwłaszcza na gola dla Gruzinów, ufam również że Portugalia też zapewne coś strzeli dysponując takim składem.
Jason Kubler - Mattia Bellucci Jason Kubler Handicap 1 (-1.5) po setach
@1,87
22bet
* Ja wiem, że Niemcy nic tutaj nie grają wielkiego i męczą się w każdnym meczu, zdaję sobie również sprawę, że Anglicy na tę chwilę to przynajmniej o pół klasy lepszy zespół od dzisiejszych rywali, jednak oni mają już awans zapewniony i zapewne trener będzie chciał porotować trochę składem przed fazą play-off, co może skutkować brakiem zgrania, natomiast Niemcy mają jeszcze cień szansy na awans z drugiego miejsca (warunek jest jeden, Izrael musi ograć Czechy), więc jest to dla nich ostatnia deska ratunku. Dopóki w pierwszej parze Czechy-Izrael będzie utrzymywał się przynajmniej remis, dopóty Niemcom będzie zależało na zwycięstwie. Po takim kursie jestem w stanie im zaufać, można pograć DNB bezpieczniej, jednak ja zaryzykuję.