uzytkownik-76505
Użytkownik
Generalnie ten transfer snaxa wyjdzie mu całkowicie bokiem coś czuję. Nie wiem czy mous było jego jedyną alternatywą ucieczki z VP, ale na pewno było słabą opcją. Nie sprawdził się tutaj całkowicie, bo to pozycja nie dla niego, a Mous pewnie nie podpisało z nim transferu na parę miesięcy (bo to by nie miało sensu przy jego kwocie wykupu) i pewnie klauzula wykupu to nie porcja frytek tylko jakiś kosmos. W takiej formie to nikt nie będzie chciał go wykupić, w grę wchodzić będzie ewentualnie jakieś wypożyczenie - a'la styko właśnie.
Generalnie mi ta zmiana się podoba - Styko jest kozakiem jeśli chodzi o suport i dla mnie jest w top świata na swojej pozycji. Został skrzywdzony przez to, że jego gra nie jest tak widowiskowa jak reszty myszek, ale (prawdopodobnie) szybko przekonali się o swoim błędzie. Z uwagi na fakt, że ja zdecydowanie wolę oglądać taktycznego cs'a i tabela nie jest żadnym wyznacznikiem (czego niestety zdecydowana większość nie rozumie) to jestem zdecydowanie na tak ???? .
Generalnie mi ta zmiana się podoba - Styko jest kozakiem jeśli chodzi o suport i dla mnie jest w top świata na swojej pozycji. Został skrzywdzony przez to, że jego gra nie jest tak widowiskowa jak reszty myszek, ale (prawdopodobnie) szybko przekonali się o swoim błędzie. Z uwagi na fakt, że ja zdecydowanie wolę oglądać taktycznego cs'a i tabela nie jest żadnym wyznacznikiem (czego niestety zdecydowana większość nie rozumie) to jestem zdecydowanie na tak ???? .