cytat z dnia 4 grudnia 2019 08:15 przez tarki_16Czy ktoś się orientuje, czy jakiś buk oferuje zakłady na kartki na Puchar Włoch??
cytat z dnia 28 stycznia 2020 09:36 przez gatscytat z dnia 4 grudnia 2019 08:15 przez tarki_16
Czy ktoś się orientuje, czy jakiś buk oferuje zakłady na kartki na Puchar Włoch??
UNIBET
Analiza ok. Ale uważam, że oparta na statystykach i "suchych" faktach. Co mam na myśli? A to: czy Ty w ogóle oglądałeś ostatnie mecze Milanu? Po napisanej "analizie" mam wrażenie, że jednak nie. Może się mylę, wyprowadź mnie z błędu. Ja mecze Rossonerich oglądałem i moje wnioski: w wygranych potyczkach Milan grał "piach", a ich przeciwnicy jeszcze gorszy. Mecze nudne jak "flaki z olejem" i gra Ibrahimovicia i spółki "bez ładu i składu". W ostatnim spotkaniu Brescia zasłużyła przynajmniej na remis bądź nawet na zwycięstwo. Podsumowując, Milan ma "fuksa" jakich mało i nie postawiłbym na nich "złamanego" grosza. Wygrać mogą, ale naprawdę szkoda pieniędzy, gdyż w tym meczu może zdarzyć się wszystko.cytat z dnia 28 stycznia 2020 09:34 przez ibis20:45 AC Milan - Torino
Milan @ 1.72
Fortuna
Po ligowych zmaganiach czas na dwa kolejne półfinały Pucharu Włoch.
AC Milan na pewno do tego spotkania przystąpi w bardzo dobrym nastroju, ponieważ ich ostatnia dobra passa zwycięstw napawa optymizmem kibiców tego klubu, że uda im się dotrzeć do półfinału tych rozgrywek. W składzie zapewne zobaczymy kilka zmian, a od pierwszych minut powinniśmy zobaczyć min. Piątka. Według kilku stron w szeregach gospodarzy nie będą mogli zagrać: Andrea Conti, Lucas Biglia, Davide Calabria, czy Leo Duarte. Torino zanotowało ostatnio dwie porażki w tym jedną bardzo dotkliwą bo aż 0-7 z Atalantą. Tak naprawdę dwie porażki mogą powodować, że w szeregach gości pojawiła się mała zadyszka. Dla obu ekip jest to bardzo ważne spotkanie, a to z tego względu, że dzięki pucharowi Włoch mogą zagrać w przyszłym sezonie w europejskich pucharach. Milan wydaje się być tu wyraźnym faworytem i idę w ich kierunku. Gospodarze muszą wykorzystać atut własnego boiska jak ostatnio dobrą formę na boisku.
AC Milan - Torino FC, przewidywane składy
Milan: Begovic – A.Conti, Musacchio, Romagnoli, Theo Hernández, Samu Castillejo, Kessié, Bennacer, Çalhanoglu, Piątek, Leao
Torino: Sirigu – Izzo, Nkoulou, Djidji, De Silvestri, Rincon, Meïté, Ola Aina, Verdi, Berenguer; Belotti.
cytat z dnia 28 stycznia 2020 20:20 przez edvin
Analiza ok. Ale uważam, że oparta na statystykach i "suchych" faktach. Co mam na myśli? A to: czy Ty w ogóle oglądałeś ostatnie mecze Milanu? Po napisanej "analizie" mam wrażenie, że jednak nie. Może się mylę, wyprowadź mnie z błędu. Ja mecze Rossonerich oglądałem i moje wnioski: w wygranych potyczkach Milan grał "piach", a ich przeciwnicy jeszcze gorszy. Mecze nudne jak "flaki z olejem" i gra Ibrahimovicia i spółki "bez ładu i składu". W ostatnim spotkaniu Brescia zasłużyła przynajmniej na remis bądź nawet na zwycięstwo. Podsumowując, Milan ma "fuksa" jakich mało i nie postawiłbym na nich "złamanego" grosza. Wygrać mogą, ale naprawdę szkoda pieniędzy, gdyż w tym meczu może zdarzyć się wszystko.